Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Vykoupeni z veznice Shawshank me take docela zaujalo.
Borata fakt nemusim. Na jednu stranu je vyjimecny, podobne jako Pulp Fiction ve sve dobe, protoze prisel s necim novym, ale na druhou strany je plny provokaci, amoralnosti, dvojmyslu, sexystickych reci, atd. - coz jsou zalezitosti, ktere mi vadi.
Borata fakt nemusim. Na jednu stranu je vyjimecny, podobne jako Pulp Fiction ve sve dobe, protoze prisel s necim novym, ale na druhou strany je plny provokaci, amoralnosti, dvojmyslu, sexystickych reci, atd. - coz jsou zalezitosti, ktere mi vadi.
No on si ten Borat dělá občas víc srandu z Američanů než z Kazachů. Amíci jsou přesně na tyhle, jak říkáš, provokace, amorálnosti, sexysmus apod. naprosto komicky přecitlivělí a občas u toho vypdají dost trapně, hlavně proto, že jsou všichni v podstatě amorální, rasisiti, sexysti, atd. stejně jako všichni ostatní jenom mají pořád plnou držku demokracie, rovnosti atd.fova píše:Vykoupeni z veznice Shawshank me take docela zaujalo.
-
-
borat, bruno, ali g, je jedno, kterou figuru sascha hraje, vsechny sou absolutne dokonale.. nicmene pripoustim, ze je to pro fajnsmekry, nemusi se to libit kazdemu..Brooklyn / juanita juarez píše:jagshemash.Ivo píše:A co říkáte na Borata ? Nešťastnou náhodou jsem toho nedávno kousek viděl ...
slaby, precenovany... jako skece v tv fungoval, ale na film to nestaci. radsi mam aliho g.
-
- Profesionál
doporucuji v tom pripade klub sracu alisa kevin and perry go large, nedocenena genialni klasika, dokonale prelozena kolegou jirkou stefflem.fova píše:Vykoupeni z veznice Shawshank me take docela zaujalo.
Jojo.. me a myho byv. hudebniho kolegu to přimělo skladat a zacit delat hudbu jako jeden z dulezitych faktoru. Tomu se rika byt ovlivněn televizíShodan píše:Jojo "kevin and perry go large" - patří u mě mezi pár filmů ke kterým se stále vracím. Nedoceněnej, to rozhodně je. Lidi se radši koukají na trapný americký "středoškolský komedie".