Lucidne (vedome) sny

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
jazzym

Re: Lucidne (vedome) sny

Příspěvek od jazzym »

Včera som si dal dosť neskoro kávu , normálne si dávam bezkofeinovú ked mam večer chuť ale videl som pred pár dňami dokument , že zavislaci čo piju vela kafe nemaju problem zo zaspatím :( a ešte tam hovorili že je to super zdravé . No a jak som dopozeral posledny normalny film v telke nastavil som sleep a nechal sa uspavat bežiacim televizorom , tak to ja robim. Dlho nič ,až som telku znovu zapol a vypol. no proste hruza zo zaspavanim :roll: ešte ma aj komar otravoval. pozrel som na hodiny a bolo čosi pred tretou rano, hovorim si polebedim v posteli kym nezačne svitať a o nejakej pol piatej vstanem :D dam si cigo kafe a den prežijem jak nafetovany :lol: ..no proste som sa tešil na rano.

A boď ho .. ani neviem ako sa to odohralo ale .. zaspal som. Bol to taký Sen ktorý súvisel s domom mojej sestry . Dostala sa mi do predstavy najprv fotka , ktorá bola aj uverejnená v časaku a je na nej vidno kúsok strechy domu mojej sestry. Je to letecká snímka a v tom sne som nejak podobne ako sa to dá v google maps a street view dokázal priblížiť až som s ocitol v 3D zobrazeni, Skusil som sa otáčať a ked som sa otočil na stranu odkial bola fotka fotená tak sa mi 3Defekt strácal ..chápete .. nejak mi v tom sne bolo jasno že sa nemožem predsa pozerat z opačnej strany lebo odtial to nebolo fotene :lol: .. napadlo ma že sa na to vykašlem a skoro som sa vrátil odkial som prišiel ..ale potom som sa skusil pohnúť a zrazu bol ten 3D obraz všade :D . tak som išiel dalej ..nutno podotknúť že som sa ocitol na inom mieste ako bol dom mojej segry a musel som prejst cez niekolko záhrad a plotov. V podstate som lietal nízko nad zemou , dalo sa aj chodiť ale to bola nuda . Prišiel som k domu mojej segry a pozeral som cez okna dnu ,..potom ma napadlo skúsiť prejsť cez stenu resp zavreté okno a aj to sa dalo . :lol: . No a potom som uvidel sestru ako sedí v obývačke a kuká telku . :D chcel som vyskúšať či sa ma zlakne ..ale moc sa nezlakla len bola trochu prekvapená , niečo som jej povedal **cenzura** a išiel som preč. :D

Nutno dodať že v tomto sne prostredie bolo iné aj dom vyzeral ináč. dokonca to bolo na miernom svahu a sestra ma dom na rovine, všetko bolo nejak krajšie ako v skutočnosti. :wink:

jazzym

Příspěvek od jazzym »

je to trošku záhada prečo sa mi to stalo prave v čase kedy je tato téma obnovená .. trochu som si to čítal pred tým ,.A v minulosti som mal učitela ( hudby ) ktory astralne cestovanie bral ako samozrejmosť. A zasvetil ma do toho princípu. Čítal som aj knihu od Carlosa Castanedu , Učení dona chuana. takže predispozície a ako také vedomosti som už mal.
To že bol sen v spojitosti s mojou sestrou a jej domom chápem , dlhšiu dobu som ju nevidel a tak nejak som zvedavy ako sa im podarila prístavba garáže.. :D v tom sne to nebola garaž ale pristavba obytnej časti :lol: .

No a pokial si pamatám v knihe učení dona chuana, bol zážitok z cestovania astralneho podmienený tým že telo dotyčného castanedu malo byť na mieste o ktorom nikto nevedel. , Čo pokladám teraz za jednu z dôležitých vecí .. hlavne aby pri tom snení - cestovaní nikto nevedel kde sa človek nachadza a nemohol ho vyrušiť.. Zhodou okolností pár dní už spím v inej izbe a na inom mieste ako obvykle , navyše byvam v rodinnom dome sám :oops: teraz, tak si myslim že som mal vhodne podmienky aby sa mi to podarilo ..chapete ..potencialne nevyrušitelný :D

dendy

Příspěvek od dendy »

odsledoval som zaujimavu vec - VZDY ked si dam pred spanim magne B6, tak sa mi snivaju bohate, farebne a rozsiahle sny... zaujimave.... funguje to VZDY, bez vinimky...

jazzym

Příspěvek od jazzym »

vela si sľubujem od kyslej kapusty ktorú práve do seba ládujem 8) na dnešnú noc
ale rozhodne skusim aj magne B6 v blizkej dobe, potrebujem vitaminy , zanedbavam výživu poslednu dobu .

Tommy Dee

Příspěvek od Tommy Dee »

Spomínam si, že som mal veľmi živé sny po Ginku (Ginko Biloba). Stačilo, že som si ho dal ráno pred školou :)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a ja ked som chcel zabit moju ex... :D

charonme

Příspěvek od charonme »

dendy píše:ked si dam pred spanim magne B6, tak sa mi snivaju bohate, farebne a rozsiahle sny
teraz je otazne ci to ma vplyv na tie samotne sny alebo ci to ovplyvnuje ine okolnosti ktore sposobia ze si tento raz tie sny pametas

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

dendy píše:odsledoval som zaujimavu vec - VZDY ked si dam pred spanim magne B6, tak sa mi snivaju bohate, farebne a rozsiahle sny... zaujimave.... funguje to VZDY, bez vinimky...
Pamatování snů je hlavně o vůli si je pamatovat. Bral jsem B6 dlouhodobě a sny žádné... až jsem si začal chtít pamatovat sny, tak najednou ve snech prožiju pomalu víc než za celý den. Deník si ještě nepíšu, ale poslední dobou to vypadá, že by to stálo za to.

dendy

Příspěvek od dendy »

rozhodne to stoji za to ... minimalne je to velka zabava po nejakom case sa k tomu vratit a citat si v tom .. fakt dobre, a niekedy aj veci daju z ostupom casu vacsi zmysel, zacnu do seba zapadat .. najvacsim sokom pre mna bolo ze 'snovy' svet je naozaj do urcitej miery prepojeny (myslim lokality jednotlivych snov) - to som si predtym nikdy neuvredomoval ale ked to teraz citam, zistujem ze mnohe miesta na seba nadvazuju ...

Odpovědět