Včera som si dal dosť neskoro kávu , normálne si dávam bezkofeinovú ked mam večer chuť ale videl som pred pár dňami dokument , že zavislaci čo piju vela kafe nemaju problem zo zaspatím

a ešte tam hovorili že je to super zdravé . No a jak som dopozeral posledny normalny film v telke nastavil som sleep a nechal sa uspavat bežiacim televizorom , tak to ja robim. Dlho nič ,až som telku znovu zapol a vypol. no proste hruza zo zaspavanim

ešte ma aj komar otravoval. pozrel som na hodiny a bolo čosi pred tretou rano, hovorim si polebedim v posteli kym nezačne svitať a o nejakej pol piatej vstanem

dam si cigo kafe a den prežijem jak nafetovany

..no proste som sa tešil na rano.
A boď ho .. ani neviem ako sa to odohralo ale .. zaspal som. Bol to taký Sen ktorý súvisel s domom mojej sestry . Dostala sa mi do predstavy najprv fotka , ktorá bola aj uverejnená v časaku a je na nej vidno kúsok strechy domu mojej sestry. Je to letecká snímka a v tom sne som nejak podobne ako sa to dá v google maps a street view dokázal priblížiť až som s ocitol v 3D zobrazeni, Skusil som sa otáčať a ked som sa otočil na stranu odkial bola fotka fotená tak sa mi 3Defekt strácal ..chápete .. nejak mi v tom sne bolo jasno že sa nemožem predsa pozerat z opačnej strany lebo odtial to nebolo fotene

.. napadlo ma že sa na to vykašlem a skoro som sa vrátil odkial som prišiel ..ale potom som sa skusil pohnúť a zrazu bol ten 3D obraz všade

. tak som išiel dalej ..nutno podotknúť že som sa ocitol na inom mieste ako bol dom mojej segry a musel som prejst cez niekolko záhrad a plotov. V podstate som lietal nízko nad zemou , dalo sa aj chodiť ale to bola nuda . Prišiel som k domu mojej segry a pozeral som cez okna dnu ,..potom ma napadlo skúsiť prejsť cez stenu resp zavreté okno a aj to sa dalo .

. No a potom som uvidel sestru ako sedí v obývačke a kuká telku .

chcel som vyskúšať či sa ma zlakne ..ale moc sa nezlakla len bola trochu prekvapená , niečo som jej povedal **cenzura** a išiel som preč.
Nutno dodať že v tomto sne prostredie bolo iné aj dom vyzeral ináč. dokonca to bolo na miernom svahu a sestra ma dom na rovine, všetko bolo nejak krajšie ako v skutočnosti.