Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
biscuit : ale ved ja som sa snazil uplne normalne so sonority-m podebatovat na temu studenej stravy, len ivo sa zacal do toho montovat svojimy klasickymi demagogiami ..
Ano viděl, Pytkine, lidé si jablka běžně pečou, oříšky praží, nebo banány vaří nebo smaží (existují i odrůdy banánů speciálně na vaření nebo dělání banánových chipsů). Nebud už tak zadubený, člověčePytkin píše:ivo : ty uz si videl niekoho si ohrievat pred jedenim banan , jablko alebo oriesky ? nepride ti to kokotna otazka ? mne teda jo ..

a je to zase tu .. ja som hovoril o ohrievani .. nie o vareni ..
Ne, hovoril jsi o tom že
Ovoce atd se většinou jí jako studené, neohřívané jídlo (i když ne vždy). Ze zájmu (a celkem logicky) jsem se zeptal jestli si ohříváš i tyto věci (když ti "studené jídlo nechutí) nebo v ti v těchto případech studenost nevadí. A ty jsi hned začal s kokoty, demagogiemi atd. Trošku se nad svým komunikačním stylem zamysli ...Pytkin píše:som zistil , ze mi studene jedlo nechuti ..
to je dokola stale ..
Přiznat přešlap na své straně to je pro tebe, Pytkine, asi něco zhola nemožného viď ?
No nic, myslím že debata má smysl jen tehdy když někomu něco přináší a debata s tebou mi nepřináší vůbec nic (ani tobě), takže nemařme čas ...

prepac .. mne pride skutocne kokotna otazka , spytat sa niekoho , ci si zohrieva banan, jablko alebo orechy , ked ich ide jest .. nevidim v tom ziaden preslap ..
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
tak tohle, je absolutni perla a asi pujde do ramu a dam si to do kuchyne

ČÍNSKÉ NUDLE, JAKO RYCHLÁ ČÍNA PRO NENÁROČNÉ PRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY DVĚ ČÍNSKÉ NUDLOVÉ POLÉVKY,POREK KUKUŘICE ,HRÁŠEK , NĚJAKOU UZENINU /BUŘTA ,PÁREK,NEBO MĚKKÝ SALÁM,SOJOVKU WOLŠESTR/ MŮŽE BYT I KEČUP NEBO LŽIČKA HOŘČICE,1 STR, ČESNEKU,,FANTAZII SE MEZE NEKLADOU,, POSTUP PŘÍPRAVY POLÉVKY PŘELIJI PŘEVAŘENOU VODOU A NECHÁM STÁT NEDÁVAM KOŘENÍ A OLEJ CO TAM JE, MEZITÍM SI NA TROŠE OLEJE OSMAHNU UZENINU PŘIDÁM POREK KUKUŘICI A HRÁŠEK, SLEJI PO MINUTÁCH NUDLE A PŘIDAM JE KE SMĚSI, PAK DÁM LŽIČKU HOŘČICE ZAKAPU SOJOVKOU A WOLŠESTREM PŘIDAM OLEJ A KOŘENÍ S POLÉVKY 1 NAKRÁJENY ČESNEK PODLE CHUTI PŘISOLIM PŘIPEPŘÍM A PAPÁM ,,RYCHLÍ OBĚD NEBO VEČERE
Nase matka kdysi takhle taky "varila". Knedlik s povidlama, knedlik s vajickem, bramborovy gulas
... jestli to nekomu neco rika

Knedlík s vajíčkem, to bývala klasika 

Kdysi jsem pozval jednu krasnou a o hodne mladsi slecnu do pizzerie a ona si na pizzu nastrikala centimetrovou vrstvu kecupu. Rikal jsem ji, ze kecup se na pizzu nedava a ona ze jo, ze to tam musi byt vzdycky 

-
- Profesionál
otevrel jsem dneska ve fronte noviny z pondelka, a zrovna tam psali o tech karl marx spencer: ze nemuzou pro cechy sehnat dodavatele do tech svejch planovanejch obchodu, ze nemaji dodavatele, co by splnil podminky (a v porovnani s polskem a pobaltim je to tu - a na slovensku - prej nejvic marny co se kvality tyka). jinak teda dobrej prunik do medii zdarma pro ne, treba se trh pohne a diky tomu nekoho sezenou.
Brooklyn: jj, uz to tady bylo zmineno . Strana 134, je to i na iDnes
Pro usmání:
You are what you eat

You are what you eat