Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Pytkin »

ivo ; a komu tim prospjejete ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no tvojimi blbymi otazkami ..

peteness

Příspěvek od peteness »

Sleduju diskuse o jist/nejist syrove brambory a odpurci argumentuji bakteriema. Hlavne e-coli (teoreticky vyskyt).

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkine, já se ptám proto, abych se něco dozvěděl .. ty jsi řekl že nemáš rád studené, neohřáté jídlo, ptám se tedy logicky jestli se to týká veškerého jídla, které jíš nebo jen některého. Pokud jen některého, pak ti tedy zřejmě vadí jen některé neohřáté jídlo ... no ale nemá to smysl. Tady si povídáme proto abychom se navzájem něco dozvěděli a podělili se o zkušenosti v oblasti, která nás zajímá. Pokud něčí přístup spočívá v tom, že nazývá to co sám nedělá (a o čem ani vlastně nic neví) "kokotinami" a otázky vyplývající z toho co sám říká "blbými otázkami", pak je to opravdu ztráta času. Omlouvám se,ale na tvé podněty už nebudu dále reagovat ...

peteness: u brambor se spíš jedná o zasyrova jedovaté alkaloidy - jako důvod proč je nejíst syrové ... Já si občas vařené (nebo pečené ) brambůrky s chutí dám. Síla zvyku :wink: Ale syrové bych je nejedl v žádné podobě ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : ty uz si videl niekoho si ohrievat pred jedenim banan , jablko alebo oriesky ? nepride ti to kokotna otazka ? mne teda jo ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

pete ness píše:Sleduju diskuse o jist/nejist syrove brambory a odpurci argumentuji bakteriema. Hlavne e-coli (teoreticky vyskyt).
tomuhle ja uz rikam dokonala ztrata casu...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Pytkin píše:ivo : ty uz si videl niekoho si ohrievat pred jedenim banan , jablko alebo oriesky ? nepride ti to kokotna otazka ? mne teda jo ..
banany se normalne smazi, jablka se pecou, z orisku se delaji dorty...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nemyslim , ze by sme o tom hovorili ..

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

neber to jako provokaci, jen jsem tim chtel naznacit, jak je tato diskuze zbytecna.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jezis marja, kdyz je pro tebe zbytecna, tak do ni neprispivej. tohle vubec nechapu. nekoho neco zajima, diskutuje o tom a druhej prijde a rika jak je to zbytecny. a pak prijde treti a rika jaky jsou to picoviny. co se to jako tady deje? :|

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ale ved tu niesi prvy tyzden .. mas pocit ze nejaka zmena ? :D

rastis

Příspěvek od rastis »

Pytkin píše:no vy si tu piseve vase kokotiny , ja moje .. mne to pride ok ..
a dobre robis, nech je rovnovaha :) tiez mi ostava obcas rozum stat nad "ivovinami" - sorry Ivo :wink:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně zase zůstává rozum stát nad tím, že někdo má nutkavou potřebu stále vstupovat do diskuse, která ho nezajímá, o věcech, se kterými nemá žádnou zkušenost a jen málo o nich ví, ale musí prostě všem oznamovat jak je to všechno zbytečné, ztráta času, kokotina ... :wink:

To je úplně totéž jako kdybyste diskutovali o syntácích a někdo (kdo synták v životě nedržel v ruce) tam stále vstupoval s tím, že si právě zahrál na své staré krásné pianino a že nechápe jak někdo může zapojovat klavír do zásuvky a že jsou to kokotiny a ztráta času a že se pořád diskutuje o tom samém ... Asi tak ...

zbytek viz biscuit .....

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pytkin: mam pocit, ze nekteri lide, vcetne tebe, maji obcas nejakou zalibu v provokovani. ja osobne jsem taky rejpavej typ cloveka. na druhou stranu se ale snazim hledat na zkusenostech a nazorech jinejch lidi to pozitivni pro sebe. ne je smahem splachnout a zazdit tim, ze neco, co jsem sam nepoznal, prohlasim za kokotinu. bejt to kdekoliv jinde - myslim na jinym foru, tak me to necha chladnym a prejdu to bez povsimnuti, ale tady to beru tak nejak jinak. spoustu lidi znam a vim, ze nemaji v hlave nasrano. proto to taky vic prozivam a nemuzu vystat to, ze si sedi na vedeni - a to dlouhodobe. nikdo tady po nikom nechce, aby menil svoje stravovaci navyky, ale kdyz vstoupim do diskuze, tak je prece primarni vec nejaka, alespon minimalni, davka empatie a ocekava se i nejaka snaha o premejsleni. clovek kterej nema ani trochu otevrenou mysl, nebo mu dane tema hazi porad error, by to mel umet vyhodnotit tak, ze pro nej patricna diskuze asi neni. a ne se promenit v sabotera a co dve stranky narusovat tema a vyvijejici se diskuzi nejakym absurdnim konstatovanim o soucasnym obsahu sveho zazivaciho traktu, pripadne opeprenim nejakym jadrnejsim vyjadrenim na to, o cem se vlastne bavime a tim svym zpusobem i na nas (myslim tim ty, kteri se s nejakym zajmem teto debaty ucastni).

Odpovědět