co se tyce ostrosti chuti, jsem skoro thajec
Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ja nemyslel chut, ale jeji jaksi... traskavost
fazole ani cocka na me az tak moc nezabiraji, ale cizrna rozhodne.
Jo tak ..
Tam je třeba pamatovat na 3 věci 1) namočit přes noc a dobře uvařit 2) použít vhodná koření, který toto eliminují = saturejka, dobromysl, kmín apod. 3) pořádně a pomalu žvýkat ...
Tyjo - kmín -you are joking, to by mě rozervalo
Ale diky za tipy, kazdy neni v tomhle tak erudovany.
Ted si docela užívám raw polévek různého druhu: třeba - 1 okurka, trocha špenátových listů, půl avokáda, trocha petrželové natě, kousek řapíkatého celeru kapka citronu, špetka himalájské soli, lžička misa, trochu kmínu, dobromysli apod., trochu vody a rozmixovat : pochoutka
a variací nekonečně mnoho (jiná zelenina, přidat tahini, zmasterovat jinými ladícími ingrediencemi apod.)
ivo ty musis bejt hodne vyhladovelej uz
ale ocenuju tu vuli. ja chci v lete vydrzet dva mesice na zelenine tak z 90% procent. omezit sacharidy co to pujde, hlavne uplne vynechat mouku a cokoliv z mlika. no a taky bez alkoholu. jsem na sebe zvedavej 
Vyhladovělý ? Proč ?
Dal jsem si ted 2 týdny jenom štávy (zeleninové a ovocné) a bylo to moc fajn
no tak to je jasny, jinak bys to snad nemohl vyhlasovat za pochoutku
(prehanim)
Hodne se toho pisse o "paleo" stylu. Dost jsem toho cetl a imho je to blbost. Chapu, ze nekomu treba muze chybet vitamin B12 nebo neco proste a muze se to zlepsit, kdyz si jednou za cas da kousek hoveziho. Tohle je imho mozne a pravdepodobne. Ale zit krome zeleniny ovoce jenom na mase a zivocisnych tucich, to fakt ne - dlouhodobe udrzitelne to urcite neni. Jeden den jsem obetoval a schvalne postupne pres den jedl asi 20 deka setrne pripraveneho veproveho (na pare) a ja byl jak prastenyy pytlem. Uplna otupelost. Byl to takovy chvilkovy pocit zvlastniho klidu, ale nemenil bych to za tu cistou hlavu co mam s vegetarian stylem.
Tak jsem udělal nedělní raw "pečení" (v sušičce 42 stupňů)
Namočená pohanka přes noc, pak rozmixovat ve více variantách s oříšky, mandlemi, sušeným ovocem, vanilkou, semínky, skořicí , kakaem apod. a dát sušit. Též i slaná varianta. A taky banánové palačinky

Výsledek sušení:

S trochou pudingu (rozmixovaný banán, avokádo, raw kakao)

Tester:

Banánové palačinky :

Namočená pohanka přes noc, pak rozmixovat ve více variantách s oříšky, mandlemi, sušeným ovocem, vanilkou, semínky, skořicí , kakaem apod. a dát sušit. Též i slaná varianta. A taky banánové palačinky

Výsledek sušení:

S trochou pudingu (rozmixovaný banán, avokádo, raw kakao)

Tester:

Banánové palačinky :

chudak kluk, vypada, ze by si dal poradnej raw steak
(jen vtipkuju)
biscuit: když steak, tak pořádnej... emerickej!

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
on se pak nacpe u sousedů až tata odejdebiscuit píše:chudak kluk, vypada, ze by si dal poradnej raw steak(jen vtipkuju)
Nemějte starost
Svoje preference si skoro vždycky nekompromisně prosadí (je to beran) a máloco se s tím dá dělat ... V otázce masa atd. má ale naprosto jasno ... Placky (i spousta jiných věcí) mu chutnají velmi ... sám to kromě toho dělá, bodejť by mu to nechutnalo ... Bylo to opravdu dobré a i lidé nezainteresovaní se oblizovali až za ušima ...

Už se spíš nechávám obsluhovat

Už se spíš nechávám obsluhovat

- ReaktoplazmAR
u nás decka tiež radi pomahaju pri vareni, horšie je to ale potom s upratovaním kuchyne