Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
ReaktoplazmAR

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

"vynikajuca" reakcia v tom článku ked profi fighter vyzýva do ringu redaktora (ktorý si len plní svoju debilnú povinnost redaktora v debilnom plátku) :roll:
skúsme to otočit.. ked teda ivo tvrdíš že napr. maso a mlieko príp. cigarety sú tak strašne nezdravé, tak ti ponúkam 10 000 ked vydržíš na nohách jedno kolo v ringu podla K1 (prípadne 1 min. podla pravidiel street-fightu) so mnou tak strašne nezdravým a červami prelezeným masožrútom.. :twisted:
..príde ti toto ako adekvátna reakcia ?
samozrejme že sa ich to dotklo ked o sebe čítali klamstvá ale hentaká spupnost a ješitnost by imho kludne zapasovala presne do toho "Pro Chlapa" akurát že bez masa.. :roll:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Není to úplně tak jak říkáš: autor tvrdí že vegetariáni jsou obecně fyzicky slabí, bez výdrže, nemohoucí, nedokáží se prosadit, neimponují ženám atd. Na rozdíl od těch, kteří maso jedí ... Z toho by vyplývalo že vegetarián nemůže být silný, fyzicky zdatný bojovník apod. (na rozdíl od masožrouta). A někdo, kdo si myslí že to tak asi není, navrhuje autorovi, aby si to přišel ověřit v praxi ... Buď aby svou teorii potvrdil anebo aby uznal že co napsal je kokotina - tato reakce na článek je myslím velmi adekvátní a úplně v pořádku ...

Tvoje výzva nedává žádný smysl, protože já jsem nikdy netvrdil, že ti co jedí maso jsou slabí, bez energie, nedokáží bojovat a prosadit se ... apod. Protože to by byl nesmysl ...

Kdybych třeba tvrdil, že ti co jedí maso mají IQ blízké nule, nedokáží řešit komplikovanější zadání a tys mi řekl, tak fajn pojdme si zahrát šachy nebo spolu vyřešit pár komplikovanějších úloh, přišlo by mi to jako velmi adekvátní a oprávněná reakce ...

ReaktoplazmAR

no, povedzme že.. ale mohli tam bachnút aspon zopár smajlov, proste brat to viac s humorom.. :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já myslím že vážně to asi neberou, protože dám obě ruce do ohně že autor článku asi bojovat nepůjde :) Je to zjevná nadsázka a ještě pěkně humorně napsaná ...

Jinak hodně zajímavý článek ohledně některých teorií že člověk rozvinul své lidství a inteligenci na mase ...

http://greenaction.cz/teorie/konec-jedn ... trymi.html

ReaktoplazmAR

hadam si toho redaktora dobre preklepli pred tou výzvou, lebo najvačšia sranda by bola kedy to prijal a niektorému z tých vegan-bojovníkov by natrhol triko :) , čo tiež može byt možné.. nikdy nevieš so v kom drieme, možno od 5 rokov cvičí aikido :) .. to by bola závažná pečiatka za tým :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

jen takova zajimavost k zelenemu caji.

Vzdycky jsem mel zvyk po obede si dat "sladkou tecku". Jednou jsem nemel nic pri ruce, tak jsem si udelal zelenej caj. Telo zareagovalo velmi pozitivne, tak jsem si nasel na netu, co to znamena a jednim z ucinku je ze receno reklamstinou "neutralizuje PH v ustech".:) Kazdopadne po caji uz nemam chut se necim zapleskat.:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Wohma

Příspěvek od Wohma »

ReaktoplazmAR píše:hadam si toho redaktora dobre preklepli pred tou výzvou, lebo najvačšia sranda by bola kedy to prijal a niektorému z tých vegan-bojovníkov by natrhol triko :) , čo tiež može byt možné.. nikdy nevieš so v kom drieme, možno od 5 rokov cvičí aikido :) .. to by bola závažná pečiatka za tým :)
Ty asi nevis, kdo je Honza Muller, co? :D
Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

biscuit: narazel jsem na to, ze rostliny, ktere nejsou chemicky osetrene proti skudcum, si udajne v nekterych pripadech vyrabeji samy toxicke latky na svou obranu. No a ty pry muzou byt pro cloveka vyrazne skodlivejsi nez nektere postriky.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

aha, tak vidis, to zas nevim ;) vim jen, ze tohle dela spousta rostlin predtim nez dozraje (rajce), aby chranili svou reprodukci...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to vypada docela fajn ;) akorat cizrna je pro me peklo - naprosto nejvostrejsi lustenina :-)

peteness

Příspěvek od peteness »

Cizrna je horsi nez fazole. JJ, znam to :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Cizrna - ostrá ? Pokud ji neposypeš pepřem nebo chilli, přijde mi chutově úplně neutrální ... Rád si z ní dělám humus ...

Odpovědět