Alfa a omega je to, zdali je to chutné, voňavé a nezávadné.Oxyygen píše:holandska, demi glace, bujony atd s rezervou dejme tomu v nejakej zavodce nebo v menicku za 120 korun....
Zdali si na tom host pochutná. To je vše.
To, že je losos podáván s parádní citrónovo- máslovou omáčkou a porce někde stojí 200.- a jinde 800.- je druhořadé.
Důležitá je kvalita a spokojenost zákazníka ( hosta ) ať se to dělalo od píky, nebo tu omáčku někdo namíchal bleskově z granulí.
Říkám, že se konvenience opravdu posunula mílovými kroky ( ne zde ).
Pokud ale kdokoliv vaří stylem nasypeme do vody obarvenou sůl kurkumou nabranou z kýble s honosným nápisem HOVĚZÍ VÝVAR, jak je to zatím v ČR zvykem, je to prasárna a samozřejmě je ten hnus v lidech zakořeněný a pohlížejí na tyhle výrobky přesně jako ty.