a ako som tiez pisal - stravujem sa inak normalne, varim zvasca sam, potrpim si na ingrediencie, aj na pestrost surovin a v beznom vareni sa vacsinou vyhybam akymkolvek polotovarom...
Hele, na něco jsi se ptal a ptal jsi se TY, a já ti vůl slušně a podrobně odpověděl a marnil ve víře pomoci svůj čas.Oxyygen píše:jackies: Tak nejdriv tu pises jaka je to kvalita, pak vlastne ze o slozeni nejde ale pouze o chut..
Nevim jak ty, ale ja jim jidlo primarne kvuli zivinam, aby melo telo z ceho fungovat....
Jestlize konvencni brokolicova polevka obsahuje bez vody 70-80 procent brokolice, tezko budu verit, ze pytlik nahonenej soli, gumou a xantanem (to ti opravdu nic moc neda) a 3 procenty brokolice (to snad neni ani jedna mrnava ružice) má stejnou výživovou hodnotu..
Ptal ses proc v jidelnach pouzivaji zlutou sul misto vyvaru?
Protoze jsou jako ty, protože to považují za normalní... Ale normalní je delat polevky z zeleniny a vyvar z kosti..zrovna tak je normalni potrit strudl cerstvym vejcem a ne blbosti ze spreje, ktera je stara mesice..
pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
1.) ptal jses co je nového v konvenienciOxyygen píše:no kdyz uz mluvis o blbcich...
1) ja se neptal, pouze jsem napsal svuj postreh. V mem prispevku je pouze otazka "Jak dopadl Unilever" na kterou jsem si hned odpovedel.
2) ty tu postujes rakouskou firmu, pises, ze hotel si potrebuje udrzet "vysoky standard", proto pouziva v lepsim pripade polotovary lepsi rakouske firmy...
3) pises tu, ze jsou naprosto v pohode a ze nejde o nahrazky (viz reakce na prirovnani k parkum)
4) pri detailnejsim pohledu na slozeni je to v blede modrem jako vsechny ostatni podobne vyrobky..
Ale jsem rad, ze povazujes za normalni varit polevku ze zeleniny a kosti. Tim bych to asi uzavrel.
rastis píše:pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
Ja vim co myslis, znam to, proste takovy to "neco bych si dal" v 11 vecerrastis píše:pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
jj... ona i ta restaurace v Melantrichovy neni spatna, ale tu v Dejvicich mam taky nejradsi.peteness píše:Opět chválím Country Life na Praze 6.
no dobre, asi teda zacnem ranajkovat, vsetci mi to hovoriaKermitak píše:...pripadne jejim spatnym rozvrzenim. ...
zaujimave, dik