a ako som tiez pisal - stravujem sa inak normalne, varim zvasca sam, potrpim si na ingrediencie, aj na pestrost surovin a v beznom vareni sa vacsinou vyhybam akymkolvek polotovarom...
Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ako som pisal - u mna ide hlavne o pazravost. raz za cas ma to v noci chyti a viem, ze z normalneho jedla by som mal v zaludku tazko. susene polievky povazujem za slanu vodu s kuskami "nicoho", takze sa tym viem oklamat a zaludok nema ziadny problem 
a ako som tiez pisal - stravujem sa inak normalne, varim zvasca sam, potrpim si na ingrediencie, aj na pestrost surovin a v beznom vareni sa vacsinou vyhybam akymkolvek polotovarom...
a ako som tiez pisal - stravujem sa inak normalne, varim zvasca sam, potrpim si na ingrediencie, aj na pestrost surovin a v beznom vareni sa vacsinou vyhybam akymkolvek polotovarom...
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jackies: Tak nejdriv tu pises jaka je to kvalita, pak vlastne ze o slozeni nejde ale pouze o chut..
Nevim jak ty, ale ja jim jidlo primarne kvuli zivinam, aby melo telo z ceho fungovat....
Jestlize konvencni brokolicova polevka obsahuje bez vody 70-80 procent brokolice, tezko budu verit, ze pytlik nahonenej soli, gumou a xantanem (to ti opravdu nic moc neda) a 3 procenty brokolice (to snad neni ani jedna mrnava ružice) má stejnou výživovou hodnotu..
Ptal ses proc v jidelnach pouzivaji zlutou sul misto vyvaru?
Protoze jsou jako ty, protože to považují za normalní... Ale normalní je delat polevky z zeleniny a vyvar z kosti..zrovna tak je normalni potrit strudl cerstvym vejcem a ne blbosti ze spreje, ktera je stara mesice..
Nevim jak ty, ale ja jim jidlo primarne kvuli zivinam, aby melo telo z ceho fungovat....
Jestlize konvencni brokolicova polevka obsahuje bez vody 70-80 procent brokolice, tezko budu verit, ze pytlik nahonenej soli, gumou a xantanem (to ti opravdu nic moc neda) a 3 procenty brokolice (to snad neni ani jedna mrnava ružice) má stejnou výživovou hodnotu..
Ptal ses proc v jidelnach pouzivaji zlutou sul misto vyvaru?
Protoze jsou jako ty, protože to považují za normalní... Ale normalní je delat polevky z zeleniny a vyvar z kosti..zrovna tak je normalni potrit strudl cerstvym vejcem a ne blbosti ze spreje, ktera je stara mesice..
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Opět chválím Country Life na Praze 6. Přijde mi to po všech stránkách lepší než třeba Loving Hut. Nápaditější, šetrnější příprava (brambory na fotce jsou uavřené a jen velmi lehce osmahnuté prakticky bez tuku), víc CZ style a taky cenově - jeden jakkoli naložený talíř bez ohledu na váhu = 125,-. V přilehlé prodejně je možno koupit i sladkou tečku - spousty koláčků, pečiva. Např Bio muffin vyjde na 10 Kč.


Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Hele, na něco jsi se ptal a ptal jsi se TY, a já ti vůl slušně a podrobně odpověděl a marnil ve víře pomoci svůj čas.Oxyygen píše:jackies: Tak nejdriv tu pises jaka je to kvalita, pak vlastne ze o slozeni nejde ale pouze o chut..
Nevim jak ty, ale ja jim jidlo primarne kvuli zivinam, aby melo telo z ceho fungovat....
Jestlize konvencni brokolicova polevka obsahuje bez vody 70-80 procent brokolice, tezko budu verit, ze pytlik nahonenej soli, gumou a xantanem (to ti opravdu nic moc neda) a 3 procenty brokolice (to snad neni ani jedna mrnava ružice) má stejnou výživovou hodnotu..
Ptal ses proc v jidelnach pouzivaji zlutou sul misto vyvaru?
Protoze jsou jako ty, protože to považují za normalní... Ale normalní je delat polevky z zeleniny a vyvar z kosti..zrovna tak je normalni potrit strudl cerstvym vejcem a ne blbosti ze spreje, ktera je stara mesice..
Opět vytrhávání slovíček z kontextu a mistrné překrucování do absurdity.
Normální je samozřejmě dělat polévky ze zeleniny a z kostí. To považuji také za normální.
Jen blbec by mohl vydedukovat z mých příspěvků opak.
howg
btw : proč se používá v jídelnách žlutá sůl místo vývaru ? No protože je drahá.
Ale pochybuji, že pochopíš.
muzikant
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
no kdyz uz mluvis o blbcich...
1) ja se neptal, pouze jsem napsal svuj postreh. V mem prispevku je pouze otazka "Jak dopadl Unilever" na kterou jsem si hned odpovedel.
2) ty tu postujes rakouskou firmu, pises, ze hotel si potrebuje udrzet "vysoky standard", proto pouziva v lepsim pripade polotovary lepsi rakouske firmy...
3) pises tu, ze jsou naprosto v pohode a ze nejde o nahrazky (viz reakce na prirovnani k parkum)
4) pri detailnejsim pohledu na slozeni je to v blede modrem jako vsechny ostatni podobne vyrobky..
Ale jsem rad, ze povazujes za normalni varit polevku ze zeleniny a kosti. Tim bych to asi uzavrel.
1) ja se neptal, pouze jsem napsal svuj postreh. V mem prispevku je pouze otazka "Jak dopadl Unilever" na kterou jsem si hned odpovedel.
2) ty tu postujes rakouskou firmu, pises, ze hotel si potrebuje udrzet "vysoky standard", proto pouziva v lepsim pripade polotovary lepsi rakouske firmy...
3) pises tu, ze jsou naprosto v pohode a ze nejde o nahrazky (viz reakce na prirovnani k parkum)
4) pri detailnejsim pohledu na slozeni je to v blede modrem jako vsechny ostatni podobne vyrobky..
Ale jsem rad, ze povazujes za normalni varit polevku ze zeleniny a kosti. Tim bych to asi uzavrel.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
1.) ptal jses co je nového v konvenienciOxyygen píše:no kdyz uz mluvis o blbcich...
1) ja se neptal, pouze jsem napsal svuj postreh. V mem prispevku je pouze otazka "Jak dopadl Unilever" na kterou jsem si hned odpovedel.
2) ty tu postujes rakouskou firmu, pises, ze hotel si potrebuje udrzet "vysoky standard", proto pouziva v lepsim pripade polotovary lepsi rakouske firmy...
3) pises tu, ze jsou naprosto v pohode a ze nejde o nahrazky (viz reakce na prirovnani k parkum)
4) pri detailnejsim pohledu na slozeni je to v blede modrem jako vsechny ostatni podobne vyrobky..
Ale jsem rad, ze povazujes za normalni varit polevku ze zeleniny a kosti. Tim bych to asi uzavrel.
2.) překruc
3.) překruc
4.) definuj bleděmodré
Jsem rád, že jsi rád a že jsem udělal někoho šťastným.
Teď si půjdu udělat hráškový krém z hrášku.
Je to normálnější než z konvenience, i když je dnes na velmi vysoké úrovni.
muzikant
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
rastis píše:pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
http://www.dailymale.sk/health-sports/M ... avos%C5%A5
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ja vim co myslis, znam to, proste takovy to "neco bych si dal" v 11 vecerrastis píše:pazravost, nie hlad... aj aj ked sa najem uplne vela a kvalitne, este furt by som si nieco dal, aj ked fyzicky uz nevladzem... inak som uplne chudy, ale jest by ma bavilo stale...Kermitak píše:rastis: to ze te to v noci "chyta" je znamka blbyho stravovani, btw.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jj... ona i ta restaurace v Melantrichovy neni spatna, ale tu v Dejvicich mam taky nejradsi.peteness píše:Opět chválím Country Life na Praze 6.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
no dobre, asi teda zacnem ranajkovat, vsetci mi to hovoriaKermitak píše:...pripadne jejim spatnym rozvrzenim. ...
zaujimave, dik
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ale vazne... ked uz sa bavime, ake su nazory na bravcovu mast ? si pamatam obdobia, kdey sa prezentovala ako najvacsi jed. dnes mam pocit, ze sa uz nepovazuje za take zlo, skorej sa poukazuje na rastlinne oleje, ako nie moc zdrave. sam moc oleja nepouzivam, nerobi mi dobre na zaludok. ale ked uz, tak skorej rastlinny, ako chutovo neutralny, bravcova mast vyrazne chutovo zafarbuje, takze ju nepouzivam defacto vobec...
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Urcite lepsi sadlo nez ztuzene tuky... Na smazeni se nepripaluje..ja jeho chut taky moc rad nemam...
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
- ReaktoplazmAR
- Příspěvky: 2413
- Registrován: 04 srp 2008 14:25
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
bravčová mast je super, treba ale aby bola čo najviac domáca (kupovaná je niečo celkom iné) ale nesmažíme na nej.. len na chleba..




