Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Vlad »

nevim jestli to tu uz nebylo, ale zajimavej 4 dilnej porad o pecivu.
Zvlast o tom celozrnem:
http://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/100026 ... lozrnnosti

delali taky serii o eckach. Zajimavy, pustte si ten prvni dil o fabrice z Italie, kde delaji z 10kg sunky 20kg sunku
http://www.stream.cz/porady/jidlo-s-r-o



Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3280
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Oxyygen »

jak se dela RAW sushi?

To tu rejzi namacis tejden ne?

Kvuli mliku jsem ji jednou namacel 24h a byla porad tvrda
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

Tam je květáková rýže :wink: A mimochodem ty sushi byly z toho všeho asi úplně nejlepší, mňam ...
Kromě toho marinovaná zelenina (tj. na proužky nakrájená zelenina politá tamari a jablečným octem) + plátky okurky a avokáda zvlášt

Uživatelský avatar
Jirka Štolfa
Příspěvky: 804
Registrován: 11 kvě 2013 09:16

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Ivo, doporuč mi prosímtě nějakou dobrou RAW kuchařku. Něco spíš menšího a pro začátečníka. Dík.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

To jsme měli tady, to Zdravie na tanieri je velmi pěkně zpracovaná kuchařka (obsahově i graficky)

Obrázek


Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3280
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Oxyygen »

Ted vsude maji patizony, znate nejake normalni jidlo co z nich jde udelat vcetne polevek?

Na webu jsou jen sracky "v trojobalu" atd
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22163
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Pytkin »

to je fakt .. len dement by daval do trojobalu patizon , ked tam moze dat telacinku ..

biscuit
Příspěvky: 9715
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od biscuit »

ja je mam nejradeji jednoduse nakrajeny na tenci platky zapeceny v troube s hromadou olivovyho oleje, cesneku a trochou soli... k tomu bagetu. pridat se muze i jina zeleniny, zadnej problem ;-)

jinak se je nestitim pouzivat uplne stejne jako cuketu. minule jsme si je udelali v troube a vmichali do zakladniho rissota, ve kterym byl navic od zakladu jen safran. tim, ze byly patizony s olejem jsme uz nepridavali maslo. nakonec jen klasicky parmazan, grana nebo peccorino. stejne tak se daji pouzit do panvi typu ratatouille - delam casto a pouzivam i treba cervenou repu, ktera je super a da jidlu i skvelou barvu - na taliri to vypada paradne.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

Pečený je skvělý (nakrájený na kousky) , pak pokapaný trochou sojovky. Skvělá je i polívka - lehce podusit kousky a pak rozmixovat , s trochou soli, nějakého koření, brambor, mrkve apod., případně i trochu rýžového nebo mandlového mléka

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Vlad »

Jirka Štolfa píše:Ivo, doporuč mi prosímtě nějakou dobrou RAW kuchařku. Něco spíš menšího a pro začátečníka. Dík.
pro zacatek muze postacit i web.
http://www.syrova-strava.cz/recepty-raw-food/
http://www.liverawfood.cz/recepty/


Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

Ve středu zahraju na slavnostním otevření nové Raw Food kavárny a restaurace u Staroměstského náměstí :)

http://www.gurmetpasazdlouha.cz/cs/plan ... raw-cafe-7#

Odpovědět