Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
nevim jestli to tu uz nebylo, ale zajimavej 4 dilnej porad o pecivu.
Zvlast o tom celozrnem:
http://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/100026 ... lozrnnosti
delali taky serii o eckach. Zajimavy, pustte si ten prvni dil o fabrice z Italie, kde delaji z 10kg sunky 20kg sunku
http://www.stream.cz/porady/jidlo-s-r-o
Zvlast o tom celozrnem:
http://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/100026 ... lozrnnosti
delali taky serii o eckach. Zajimavy, pustte si ten prvni dil o fabrice z Italie, kde delaji z 10kg sunky 20kg sunku
http://www.stream.cz/porady/jidlo-s-r-o
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jak se dela RAW sushi?
To tu rejzi namacis tejden ne?
Kvuli mliku jsem ji jednou namacel 24h a byla porad tvrda
To tu rejzi namacis tejden ne?
Kvuli mliku jsem ji jednou namacel 24h a byla porad tvrda
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Tam je květáková rýže
A mimochodem ty sushi byly z toho všeho asi úplně nejlepší, mňam ...
Kromě toho marinovaná zelenina (tj. na proužky nakrájená zelenina politá tamari a jablečným octem) + plátky okurky a avokáda zvlášt

Kromě toho marinovaná zelenina (tj. na proužky nakrájená zelenina politá tamari a jablečným octem) + plátky okurky a avokáda zvlášt
- Jirka Štolfa
- Příspěvky: 814
- Registrován: 11 kvě 2013 09:16
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ivo, doporuč mi prosímtě nějakou dobrou RAW kuchařku. Něco spíš menšího a pro začátečníka. Dík.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
To jsme měli tady, to Zdravie na tanieri je velmi pěkně zpracovaná kuchařka (obsahově i graficky)


- Jirka Štolfa
- Příspěvky: 814
- Registrován: 11 kvě 2013 09:16
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ted vsude maji patizony, znate nejake normalni jidlo co z nich jde udelat vcetne polevek?
Na webu jsou jen sracky "v trojobalu" atd
Na webu jsou jen sracky "v trojobalu" atd
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
to je fakt .. len dement by daval do trojobalu patizon , ked tam moze dat telacinku ..
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ja je mam nejradeji jednoduse nakrajeny na tenci platky zapeceny v troube s hromadou olivovyho oleje, cesneku a trochou soli... k tomu bagetu. pridat se muze i jina zeleniny, zadnej problem 
jinak se je nestitim pouzivat uplne stejne jako cuketu. minule jsme si je udelali v troube a vmichali do zakladniho rissota, ve kterym byl navic od zakladu jen safran. tim, ze byly patizony s olejem jsme uz nepridavali maslo. nakonec jen klasicky parmazan, grana nebo peccorino. stejne tak se daji pouzit do panvi typu ratatouille - delam casto a pouzivam i treba cervenou repu, ktera je super a da jidlu i skvelou barvu - na taliri to vypada paradne.

jinak se je nestitim pouzivat uplne stejne jako cuketu. minule jsme si je udelali v troube a vmichali do zakladniho rissota, ve kterym byl navic od zakladu jen safran. tim, ze byly patizony s olejem jsme uz nepridavali maslo. nakonec jen klasicky parmazan, grana nebo peccorino. stejne tak se daji pouzit do panvi typu ratatouille - delam casto a pouzivam i treba cervenou repu, ktera je super a da jidlu i skvelou barvu - na taliri to vypada paradne.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Pečený je skvělý (nakrájený na kousky) , pak pokapaný trochou sojovky. Skvělá je i polívka - lehce podusit kousky a pak rozmixovat , s trochou soli, nějakého koření, brambor, mrkve apod., případně i trochu rýžového nebo mandlového mléka
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
pro zacatek muze postacit i web.Jirka Štolfa píše:Ivo, doporuč mi prosímtě nějakou dobrou RAW kuchařku. Něco spíš menšího a pro začátečníka. Dík.
http://www.syrova-strava.cz/recepty-raw-food/
http://www.liverawfood.cz/recepty/
- ReaktoplazmAR
- Příspěvky: 2413
- Registrován: 04 srp 2008 14:25
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ve středu zahraju na slavnostním otevření nové Raw Food kavárny a restaurace u Staroměstského náměstí 
http://www.gurmetpasazdlouha.cz/cs/plan ... raw-cafe-7#

http://www.gurmetpasazdlouha.cz/cs/plan ... raw-cafe-7#