Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

Mě ještě více překvapilo že Dalajláma je stoupencem a obdivovatelem marxismu ... (jak sám několikrát řekl a zminovalo se to i v BBC). Jako ten kdo těmito zvrácenými absurditami prošel od ZŠ až po VŠ (včetně všech zkoušek z marxistické filosofie, vědeckého komunismu atd.) to považuju až za neuvěřitelné ... Před pár lety jsme mu poslali na toto téma dopis s otázkou (zatím ale nedpověděl :wink:

MDudas

Příspěvek od MDudas »

ivo, dalajlama urcite neni obdivovatelom prekrutenych bludov, ale tych zakladnych idealistickych myslienok. si myslim.

biscuit, s tym fajcenim ... videl som to dlhe roky podobne ako Ty - kaviarni a restauracii je dostatok, a tak neni ZIADNY VAZNY dovod to zakonom obmedzovat. ale prax mi ukazala, ze som sa strasne mylil. som fajciar a robil som si mini-prieskum - vsetci moji znami (fajciari) vcitane mna to obmedzenie (tak, ako je momentalne v SR).... uvitali a TESIA sa z neho. V slusnych krcmach sa proste hulit chodi von alebo do fajciarskej casti, a konecne je citit vona kavy, piva, vina, kuchyne... Je to fajn !!! :palec+:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Dudas: marxismus není idealistická filozofie :wink: Základní postulát marxismu je "vědomí je druhotným produktem hmoty", což je jednak nesmysl a jednak v naprostém rozporu s budhismem a jakýmkoliv duchovním směrem atd. Nemluvě o absurdním vyčítání podnikateli že si též dovoluje z něčeho žít a za to že všechno vymyslel, investoval a umožnil lidem pracovat si též něco ponechá .... ("teorie nadhodnoty" :)

a přesto

http://content.usatoday.com/communities ... OLMJ0KmDdk

http://timesofindia.indiatimes.com/indi ... 870660.cms

atd.

A ano - vejít do jakékoliv restaurace nebo podniku kdekoliv v Evropě, USA atd a vědět že tam bude vždycky čisto a nezahuleno, to je k nezaplacení (a protože dost cestuju, tak vím o čem mluvím) a jak říká Dudas, velmi se z toho těší i kuřáci ... To nemá nic společného s "mozkem a světem", ale je to civilizované, stejně jako se na záchod chodí jinam než do samotné restaurační místnosti.
Na druhé straně v česku třeba lyžovat a pak skočit na oběd do jediné restaurace u sjezdovky, kde pár bezohledných štamgastů v pohodě hulí (a všichni to tam musí dýchat) nebo ted minulý týden na konferenci v olomouci chtít skočit někam na večeři a všechno je zakouřené - to je bláznivé. V tomto je civilizovaný svět příkladem: chceš nabízet lidem jídlo ? OK, jídlo nesmí být zkažené a plesnivé a vzduch nesmí být smradlavý a jedovatý ... O tom asi bude rozumný člověk těžko pochybovat ?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mdudas: jakoze kuraci sobe? to snad neni mozny. ja nekurak budu omezovan zakonem proti kurakum vic nez oni sami. me se to dotyka dusevne a principialne, zatimco oni (ovce), prikaz privitaji a budou se z nej tesit... muj problem je muj idealismus. nejsem ztotoznenej s dobou, ve ktery ziju a nikdy asi nebudu.

ivo: s tema mensima mestama ti rozumim (i kdyz olomouc wtf?, ale byl jsem tam a vlastne chapu - i kdyz tady http://www.restaurant-podkova.eu/ by to melo jit celkem slusne a bez koure i bez zakazu). on je ale problem, ze se stejne v tehle putykach (nemyslim podkovu) neda slusne najist, takze je nejlepsi si obstarat potravu v obchode a zkonzumovat ji tabornickym zpusobem ;-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

http://ona.idnes.cz/zivot-bez-psenice-0 ... zdravi_pet

Praxe mi to tak nějak potvrzuje ... ale je to droga :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

me treba az na vyjimky prijde pecivo zbytecna denni priloha.

Jasne ze si dam pizzu, bagetu, tortillu, krajic chleba.. ale musi to nejak k tomu jidlu jit..

Takovy to denni zrani rohliku, housek, chleba me vubec nechybi

Jeste si to takhle vyresit se sladkym a mam po zavislostech.:-)

musim bohuzel rict, ze tak 50-80g cistyho cukru denne snim.... Neni to moc, ale ani malo
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tihle jsou nejlepší :) Člověk by ještě chápal že nějaký lehce pošahaný týpek začne tvrdit že nejí atd :) Ale co už je mnohem méně pochopitelné že tyhle hovadiny začne brát esoterická obec hned smrtelně vážně a věří těmhle šaškům každé slovo. A přitom to samé můžu tvrdit já nebo moje sousedka (jestli to nevíte já už jsem fakt 9 let nic nejedl) a bude to mít úplně stejnou váhu = žádnou. "Žít na práně" je dnes velmi populární a pro spoustu esoteriků je to nejvyšší imaginární cíl vedoucí k osvícení :) A přitom jsou to všechno kokotiny a tihle přednáškoví breathariáni jen rýžují na lidské blbosti ...

Kdyby někdo tvrdil že umí létat, tak je přirozené že své tvrzení hned demonstruje apod. Pokud ne, je jasné že je to je kecal. Ale u breathariánů to není třeba. Kdo o jejich řečech právem zapochybuje, "není dost duchovní", těm zasvěceným to není třeba nijak prokazovat, ti to prostě ví. Konkrétně tomuto týpkovi jsem navrhoval, že mu osobně zasponzoruju tříměsíční pobyt na klinice kde ho bude tým odborníků zkoumat a jistě na tomto revolučním vědeckém objevu udělají pár Nobelových cen a posunou lidstvo o krok dál ... Reakce jasná :)

Nejezení samo o sobě je dost nesmysl. Ne že by to nebylo možné ale za prvé, kdyby někdo do tohoto stadia dospěl, jistě nebude jezdit po kočovných přednáškách a významně se o tom vykecávat na každém rohu. A za druhé - těla všech tvorů jsou principiálně vytvořena k přijímání pevné potravy - a je to úplně v pohodě. A osvícení to zjevně nebrání (viz x osvícených mistrů minulosti, kteří běžně jedli). Dá se tím ušetřit za jídlo, no ale jídla je tu celkem dost a není až tak drahé :) A tu chvilku co jsme v tomto těle strávit rozumněji ... než se snažit nejíst. V rakvi bude každý z nás "breatharián" :)

Ale i tak je to jen na půl cesty a nedokonalé. Já jsem se rozhodl že půjdu ještě dál a že přestanu dýchat a stane se ze mě tzv. consciousnessarián. Hůř se mi bude jezdit po přednáškách a povídat v Markíze ale můžu svoje moudrosti psát na tablet a promítat ? (v plynové masce)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ty se chces v rakvi zivit vzduchem? to uz se obvykle vzduch zivi nami ;-)

dendy

Příspěvek od dendy »

samozrejme smejem sa na tom, Adelke uz uplne preplo, po novom zacala podporovat platok magorov "Zem a Vek" ..

i ked napriklad tento typek to uz je trosku zvlastnejsie https://en.wikipedia.org/wiki/Prahlad_Jani fakt neviem co si o tom mysliet.. intuicia hovori ze to je blbost, ale.. vzdy je tam to "ale" .. ktore u mna prameni z presvedcenia ze zijeme v simulacii, takze principialne mozne je uplne vsetko :mrgreen:

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Co robite... ja som predsa pocas vysky tiez zil iba zo styroch salok kavy denne, presne ako ten ujo 8) ... ... i ked teda; zdravo som sa vtedy rozhodne necitil :mrgreen:

dendy

Příspěvek od dendy »

pockaj.. minimalne este chleba s horcicou si jest MUSEL !! to je strava studakov

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Tak ano no.. :oops:

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Inak... cisto technicky vzate.... keby si ten ujo do kazdej salky fukol polievkovu lyzicu cukru, tak by z toho teoreticky mozno nejake tyzdne prezil (molekula adenozintrifosfatu dava tusim 50kJ na jedno stiepenie)... ale nechcem vediet, ako by vyzeral :)

Odpovědět