nebo to je snad cuketa? btw. cuketa je skvela zelenina - miluju, lepsi nez lilek a ten taky miluju
Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jaka tekvica? ta okurka?
ja snad na stary kolena neumim slovensky
nebo to je snad cuketa? btw. cuketa je skvela zelenina - miluju, lepsi nez lilek a ten taky miluju
Hammond: tekvica=dýně?
zatím tam pěstujeme papriky, okurky a rajčata (dokončil jsem stavbu skleníku poměrně pozdě, tak jsem rád, že se stihlo alespoň něco) ... dýně se u nás dávají spíš na kompost a taky ji moc nemusím, ale jinak je domácí čerstvá zelenina lahůdka (a věřím, že i tobě v dětství prospěla)
zatím tam pěstujeme papriky, okurky a rajčata (dokončil jsem stavbu skleníku poměrně pozdě, tak jsem rád, že se stihlo alespoň něco) ... dýně se u nás dávají spíš na kompost a taky ji moc nemusím, ale jinak je domácí čerstvá zelenina lahůdka (a věřím, že i tobě v dětství prospěla)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
jo a zapomnel jsem rict, ze zavist 
biscuit: však až pořídíš tu zahrádku, tak rád vypomůžu třeba nějakou zkušeností ze stavby 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
je to strasne drahy, uz jsem koukal... no treba se to nejak vystribri
kazdopadne diky 
panel nebo novostavba?biscuit píše:ja si muzu dovolit jen bylinky a papricky za oknem jelikoz bydlim v kralikarne bez balkonuale i to je lepsi nez nic.
klasika temer jihomestska 
V Brně je údajně hodně dobrá rybárna v Královým Poli: www.rybarna.cz ,BS píše:jinak pokud nekdo ma problem sehnat cerstve ryby, tak makro je na tohle idealni. samo,ze to nebude jako ve statech co maji more, ale v porovnani s ostatnima moznostma nakupu ryb v jinych shopech je to si myslim vyborny.
ale kousek za Brnem (směr na Tišnov) je vynikající rybárna v Hradčanech: www.rybarnahradcany.cz
Tam nakupujeme, když jedeme s mladou na chatu. Venku mají vlastní rybníček a pstruhy mají uvnitř v betonové strouze.
Ale lososa jako v Tescu nemají
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
-
jackies
Já měl svoje i ryby z rybníčku na zahradě.
Zajímavé je, že jsme pak lovili i druhy ryb, které v násadě původně ani nebyly.
(rybníček byl dělaný celý nový, tam kde nikdy nebyl (prostě nově vybagrovaná díra)
Loni už jsme "nesázeli", protože už byl moc mělký (zámrz).
Možná vyhloubím a zase budou.
A před 14 dny jsem založil na 20l vína z černého rybízu a na 25l z červeného rybízu.
(nic na hulváta, hezky pouze čistá vymačkaná šťáva, vinné kvasinky, živná sůl ....)
Už se těším
Zajímavé je, že jsme pak lovili i druhy ryb, které v násadě původně ani nebyly.
(rybníček byl dělaný celý nový, tam kde nikdy nebyl (prostě nově vybagrovaná díra)
Loni už jsme "nesázeli", protože už byl moc mělký (zámrz).
Možná vyhloubím a zase budou.
A před 14 dny jsem založil na 20l vína z černého rybízu a na 25l z červeného rybízu.
(nic na hulváta, hezky pouze čistá vymačkaná šťáva, vinné kvasinky, živná sůl ....)
Už se těším
-
jackies
Jak jsem dočetl k větě ...Musíme totiž začít pálením lesů .....
tak jsem tu blbost zavřel.
tak jsem tu blbost zavřel.
Jasně, člověk chce slyšet jenom to co chce 
-
jackies
Samozřejmě stačí vybít všechny krávy aby zmizel hladomor ze světa.
Mají ho totiž na svědomí hamburgery.
Mají ho totiž na svědomí hamburgery.
- ReaktoplazmAR
krásny jednostranný, dezinformační a účelový článoček, najlepšie sú tie čísla
kebyže nejeme mäso, tak tuším žijeme v raji.. a okrem toho žere niekto vlastne tie hamburgery ? ja som to držal v ruke možno 3x v živote