Ja se moc ve smartphonech nevyznam, lepe receno uz zadny nechci. Musim potvrdit, ze konstrukcne jsou vyborne Samsungy. Pred skoro dvema lety jsem koupil Omnii i900 a pred tim jsem mel asi tri roky uplne obycejny Samsung, nevim uz ten typ presne. Ten obycejny Samsung po tech trech letech drsneho zachazeni porad vypadal jako novy, zadne skrabance, necitelne popisky, nic. Vysouvani jako nove, zadne viklani, skripani. Takze Omnia pak byla jasna volba

Taky konstrukcni nezmar i kdyz uplne jina koncepce. Kupoval jsem ji hlavne kvuli filmum, protoze tam sly rovnou nakopirovat DivX bez nutnosti prevadet na jiny format.
A ted k veci: Casem mi doslo, ze filmy je lepsi sledovat jinde a jinak - slo hlavne o slaby zvuk, treba v hospode to bylo na prd

Titulky to neprehralo.
Ale fajn hracka a myslim, ze ma dobre jmeno, protoze jsem ho nedavno bez problemu prodal.
Co mi vadilo nejvic: Psani textovek na dotykovem displeji (jinak to nejde) je dost opruz - aspon u Omnie.
Druha vec je dost slozite ovladani. obcas chvili zabralo, nez jsem se proklikal, kam bylo potreba. Taky posouvani nabidky prejetim prstu po displeji neni uplne dobre vyreseno - kdyz se to dalo do pohybu, byl problem to zabrzdit na hledane polozce.
Dopadlo to tak, ze jsem zase u uplne obycejneho mobilu Sony-Ericson Yari.
Zkratka na volani a esemeskovani ta Omnia neni moc pohodlna a na zabavu a media se imho lip hodi jina elektronika nez mobil.
To je ale jen muj postoj a ostatni to muzou videt jinak.
btw Excel v mobilu muze byt fajn, ale neumim si predstavit jak bych v tom delal veci, ktere bezne v normalnim Excelu provadim. V podstate Excelem resim uplne vsechno na co nenajdu nakou utilitu. Mam ho jako takovy tajny jednoduchy schwarz-system-ucetni program, kde mam dost namakane algoritmy vlastni vyroby

a vsechno je provazano se vsim, az na poslednim listu mi to ukazuje vsechny potrebne vystupy a ty zase navazuji na ruzne tiskove sestavy.
Tohle na mobilu musi byt jak stavet ze sirek Eifelovku.