Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

Jaký OS používáte v telefonu:

Symbian
9
11%
Windows
7
9%
Android
26
33%
iOS
25
31%
Jiný...
13
16%

Celkem hlasů: 80

Ivo
Moderátor

Re: Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz

Příspěvek od Ivo »

Já ted řeším jak ten Galaxy propojit s Macbook Pro :( Ani USB, ani bluetooth to zatím nepropojilo :( Nevíte někdo náhodou jak to propojit s OSX aby byl vidět na macbooku obsah telefonu a daly se navzájem přenášet věci ?
Naposledy upravil(a) Ivo dne 07 pro 2010 17:57, celkem upraveno 1 x.

listonos

Příspěvek od listonos »

Co hovorite na Windows Phone 7, mal to niekto v rukach?

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Ivo: Zkus tenhle software http://www.salling.com/MediaSync/mac/
nejdriv mrkni na tohle video, jestli je to co hledas

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Ivo píše:Já ted řeším jak ten Galaxy propojit s Macbook Pro :( Ani USB, ani bluetooth to zatím nepropojilo :( Nevíte někdo náhodou jak to propojit s OSX aby byl vidět na macbooku obsah telefonu a daly se navzájem přenášet věci ?
se ti divim. kdyz jsi vedel, ze to budes chtit synchronizovat proc jsi nesel rovnou do iPhone...?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Protože nechci dávat za mobil tak nekřestanské peníze :wink:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Ivo píše:Já ted řeším jak ten Galaxy propojit s Macbook Pro :( Ani USB, ani bluetooth to zatím nepropojilo :( Nevíte někdo náhodou jak to propojit s OSX aby byl vidět na macbooku obsah telefonu a daly se navzájem přenášet věci ?
slot na SD kartu ten Macbook nemá ?
mne ten Kies program funguje v pohode, ale aj tak používam takýto adapter...
Obrázek

matucha

Příspěvek od matucha »

Ten Kies soft bych vubec neinstaloval... nevim jak je to u Galaxy S, ale ja kdyz pripojim telefon po usb, tak musim jeste v telefonu aktivovat pripojeni SD karty k pocitaci. To udelas tak, ze stahnes horni listu dolu a kliknes na polozku s USB a SD ... no a pak das "pripojit" nebo "mount" podle toho, jestli mas ceskej nebo anglickej system v mobilu. Pak je obsah karty kdyspozici pocitaci jako kazda jina Flash pamet zapojena po USB.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja mám tiež galaxy.. ten kies mi ide v pohode, ale použil som ho možno 3krat, je to zbytočnost, tiež by som to už neinštaloval..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

ReaktoplazmAR píše:ja mám tiež galaxy.. ten kies mi ide v pohode, ale použil som ho možno 3krat, je to zbytočnost, tiež by som to už neinštaloval..
Jo už se podařilo propojit s usb, čili obsah medií se díá přetahovat. Ale jak řešíte synchronizaci kontaktů a tak ? A jak se instalují android aplikace stažené na počítači ? Zatím v tom androidu ještě trochu tápu, ale zdá se to být prudce inteligentní :))

Jediné na co jsem ještě nepřišel - jak přetáhnout svých cca 600 kontaktů z Nokie do Galaxy. Podařilo se mi to u prvních 250 (na simkartu a ze simkarty), ale dál nevím ... Prý se to nějak dá přes google účet (přetáhnout tam z jednoho telefonu a dát na jiný). Ale jak nemám tušení - nevíte někdo náhodou ?

matucha

Příspěvek od matucha »

no s tim sem chvili bojoval

mel sem uplne starou nokii, ktera exportovala ze svyho softu kontakty jen jednim zpusobem... a po dlouhym hledani sem nasel na netu javascript, kterej to preved z jednoho formatu do druhyho a pak sem moh ty kontakty nasat do androida...

aplikace sem resil jenom pres market... PDF viewer, kalkulacka, ladicka, nahravadlo, poznamky... to je myslim vsechno co mi prislo nejak uzitecny, zbytek sou spis koniny... ale nikdy nevis, co zajimavyho se pro to neobjevi. Offline "excel" by se siknul.

peteness

Příspěvek od peteness »

Ja se moc ve smartphonech nevyznam, lepe receno uz zadny nechci. Musim potvrdit, ze konstrukcne jsou vyborne Samsungy. Pred skoro dvema lety jsem koupil Omnii i900 a pred tim jsem mel asi tri roky uplne obycejny Samsung, nevim uz ten typ presne. Ten obycejny Samsung po tech trech letech drsneho zachazeni porad vypadal jako novy, zadne skrabance, necitelne popisky, nic. Vysouvani jako nove, zadne viklani, skripani. Takze Omnia pak byla jasna volba :) Taky konstrukcni nezmar i kdyz uplne jina koncepce. Kupoval jsem ji hlavne kvuli filmum, protoze tam sly rovnou nakopirovat DivX bez nutnosti prevadet na jiny format.
A ted k veci: Casem mi doslo, ze filmy je lepsi sledovat jinde a jinak - slo hlavne o slaby zvuk, treba v hospode to bylo na prd :) Titulky to neprehralo.
Ale fajn hracka a myslim, ze ma dobre jmeno, protoze jsem ho nedavno bez problemu prodal.
Co mi vadilo nejvic: Psani textovek na dotykovem displeji (jinak to nejde) je dost opruz - aspon u Omnie.
Druha vec je dost slozite ovladani. obcas chvili zabralo, nez jsem se proklikal, kam bylo potreba. Taky posouvani nabidky prejetim prstu po displeji neni uplne dobre vyreseno - kdyz se to dalo do pohybu, byl problem to zabrzdit na hledane polozce.
Dopadlo to tak, ze jsem zase u uplne obycejneho mobilu Sony-Ericson Yari.
Zkratka na volani a esemeskovani ta Omnia neni moc pohodlna a na zabavu a media se imho lip hodi jina elektronika nez mobil.
To je ale jen muj postoj a ostatni to muzou videt jinak.

btw Excel v mobilu muze byt fajn, ale neumim si predstavit jak bych v tom delal veci, ktere bezne v normalnim Excelu provadim. V podstate Excelem resim uplne vsechno na co nenajdu nakou utilitu. Mam ho jako takovy tajny jednoduchy schwarz-system-ucetni program, kde mam dost namakane algoritmy vlastni vyroby :) a vsechno je provazano se vsim, az na poslednim listu mi to ukazuje vsechny potrebne vystupy a ty zase navazuji na ruzne tiskove sestavy.
Tohle na mobilu musi byt jak stavet ze sirek Eifelovku.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo píše:Protože nechci dávat za mobil tak nekřestanské peníze :wink:
ja som kupoval iphone v orange v akcii za 300 EUR .. to je ten tvoj budget ne ? kolega kupil pred pol rokom na inzerat uplne novy Iphone 3GS za 320 EUR .. Hovoril ze to je bezna cena za co sa predavaju .. dnes by mali byt este lacnejsie ..

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Ivo píše:Protože nechci dávat za mobil tak nekřestanské peníze :wink:
Galaxy + Nokia X6 = iPhone . ale na druhou stranu, ty zkusenosti si za zadny penize nekoupis :wink:

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Mám Galaxy S cca 3 měsíce a za ty peníze asi dobrý.
Ale... dnes trochu lituji, že jsem si trochu nepřiplatil za iPhone.
Měl jsem ho nedávna v ruce a návrat ke Galaxy byl smutný - něco jako přestup z Audi A8 do Oktávky.

komasix

Příspěvek od komasix »

Bylo by zajímavé připojit anketu jaký OS používáte v telefonu:
1.Symbian
2.Windows
3.Android
4.iOS
5.Jiný...
už tady dlouho žádná anketa nebyla ))

Odpovědět