dle slov operatéra byla ploténka už ve velice špatném stavu a nic jiného než operace by mi bohužel nepomohla, ale alespoň jsem to zkusil a bojoval půl roku.
Díky už dlouhodobému zpevňování jádra těla, jde rekonvalescence suprově.
Ahoj mohl by jsi mi prosím poslat kontakt na tu paní? Mám bolest vystřelující do nohy už měsíc a půl a nevím si rady.. byl bych vdecný kdyby to pomohloReaktoplazmAR píše: ↑14 dub 2015 19:32tuto kúsok od nás je taká "Pani Naprávačka" ktorá dáva takéto veci do poriadku, poznám osobne vela ludí ktorým pomohla vrátane mna a mojej manželky.. od bolestí končatín, cez vyskočené platničky po stuhnutú šiju.. Stále mápred domom radu ludí, chodia k nej ludia aj zo zahraničia, robila to kedysi aj jej matka a tá bola ešte vychýrenejšia..
vyskočenú platničku v mojom prípade riešila tak že mi to rozmasírovala a platničku dala na miesto, zakázala horúci kúpel, doporučila mazadlo a vždy pomohlo..
s tým že čím dlhšie sa úkon odkladá tým viac krát treba úkon opakovat, u mna to boli 2 návštevy.
napravovala mi už viac krát aj rameno, je vidno že presne vie čo robí, kde zatlačit alebo potiahnut a vie čo človeku je a čo potrebuje.. s prístupom u bežného lekára sa to nedá porovnat, ten akurát predpíše chémiu alebo prinajhoršom praskne nejakú tú inekciu..
bol som raz aj u takého dedka ktroý poskytoval podobné služby ale ten to robil iným sposobom ktorý bol o trochu násilnejší a mne sa moc nepozdával, na druhú stranu kamošovi pomohol práve s vyskočenou platničkou
Tonyss ja na tvojom mieste by som hladal podobného človeka ktorý to má v prstoch rzhodne skor než by som išiel na operaciu.