Sedavé zaměstnání - výhřez ploténky

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Tonysss

Re: Sedavé zaměstnání - výhřez ploténky

Příspěvek od Tonysss »

Tak se hlásím z FN Brno a tři dny po opreci :-) která přinesla úlevu utlačovanému nervu.
dle slov operatéra byla ploténka už ve velice špatném stavu a nic jiného než operace by mi bohužel nepomohla, ale alespoň jsem to zkusil a bojoval půl roku.
Díky už dlouhodobému zpevňování jádra těla, jde rekonvalescence suprově.

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Zkus si nekde, az budes uplne zdravej, ten foam roller co jsem doporucoval na prvni strance... bez prehaneni uzasna vec.
Obrázek

lavender

Příspěvek od lavender »

@tonyssss: skore uzdravenie prajem!!!

hubert

Příspěvek od hubert »

Tak tak, uspesnu rekonvalescenciu a skore uzdravenie!

Tonysss

Příspěvek od Tonysss »

Tak měsíc po operaci už ani nevím že jsem na ní byl. Bolesti nohy od skřípnutého nervu jsou pryč.
Už 10 dnů po operaci jsem začal opět s mírným posilováním. Nyní už naplno dál spevňuju jádro těla.
Takže pokud někdo z Vás už nebudete mít jinou volbu než operaci, tak se zbytečně nestresujte. Bude to v pohodě. Pokud zrovna nebude mít operatér špatný den.

lavender

Příspěvek od lavender »

@tonysss: super! prajem aby si na sebe zapracoval tak nech nepotrebujes ist pod skalpel uz.
inak ja som zistil povod svojej bolesti - blby zvyk zaspat vecer v obyvke na gauci alebo na zemi vedla psa. odkedy som zacal spavat hned v posteli, tak je to ok. no a sakozrejme citim PLANK - to je pecka :) beh davam barefoot, tak som tiez vyrovnany, secko do seba zapadlo a som relativne ok :)

pali1994

Příspěvek od pali1994 »

ReaktoplazmAR píše:
14 dub 2015 19:32
tuto kúsok od nás je taká "Pani Naprávačka" ktorá dáva takéto veci do poriadku, poznám osobne vela ludí ktorým pomohla vrátane mna a mojej manželky.. od bolestí končatín, cez vyskočené platničky po stuhnutú šiju.. Stále mápred domom radu ludí, chodia k nej ludia aj zo zahraničia, robila to kedysi aj jej matka a tá bola ešte vychýrenejšia..
vyskočenú platničku v mojom prípade riešila tak že mi to rozmasírovala a platničku dala na miesto, zakázala horúci kúpel, doporučila mazadlo a vždy pomohlo..
s tým že čím dlhšie sa úkon odkladá tým viac krát treba úkon opakovat, u mna to boli 2 návštevy.
napravovala mi už viac krát aj rameno, je vidno že presne vie čo robí, kde zatlačit alebo potiahnut a vie čo človeku je a čo potrebuje.. s prístupom u bežného lekára sa to nedá porovnat, ten akurát predpíše chémiu alebo prinajhoršom praskne nejakú tú inekciu..
bol som raz aj u takého dedka ktroý poskytoval podobné služby ale ten to robil iným sposobom ktorý bol o trochu násilnejší a mne sa moc nepozdával, na druhú stranu kamošovi pomohol práve s vyskočenou platničkou

Tonyss ja na tvojom mieste by som hladal podobného človeka ktorý to má v prstoch rzhodne skor než by som išiel na operaciu.
Ahoj mohl by jsi mi prosím poslat kontakt na tu paní? Mám bolest vystřelující do nohy už měsíc a půl a nevím si rady.. byl bych vdecný kdyby to pomohlo

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a pojedes kvuli tomu na slovensko? btw. po sesti letech uz ta pani taky muze bejt v duchodu, nebo mrtva :-D
co si zkusit najit nejakeho fyzioterapeuta pobliz? ;-)

https://www.znamylekar.cz/fyzioterapeut

Odpovědět