Vakcinacia deti - ano/nie ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
hombrefeo

Re: Vakcinacia deti - ano/nie ?

Příspěvek od hombrefeo »

MDudas píše:
lavender píše:@Mdudas: to co si napisal o zene a poporode velmi pekne zobrazuje tvoj nahlad na rodinu, tzn - vyjadruj sa k tymto veciam vtedy ked si ich sam prejdes. nakolko matka je 1/2 rozhodovania a vychovy, druha polovica stoji na otcovi. ale to ty asi nechapes. holt, je doba eunuchov vychovavanych matkami, takze sa nie je comu ani prilis cudovat. ale to neznamena ze je to normalne.
:shock:
To co si sem napisal, lavender? Zjavne si ma nejako nepochopil. No nevadi. Dalsi zdvorily a konstruktivny komentar o eunochoch do zbierky. Vsak treba diskusiu rozvijat...
Aby som Ti aspon naznacil - chod sa pozriet do cakarne k detskej lekarke a potom diskutuj o tom, kto rozhoduje o zdravi a zivote dietata do 1-2 rokov na PRVOM mieste !!! :x
uz radsej nic netrep. ako je vidno i na tvojom priklade, o vetsine rozhoduje len a iba propaganda...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

MDudas píše:
Ivo píše:A ta uvaha - nedáš dítě, očkovat, budeš platit, je hodně zvrácená. A co takhle naopak - dáš se očkovat a onemocníš, to je aspoň na žalobu 100 milionů USD ?
Ivo, a co fajciary? (kuraci) Keby bolo na tvojom slobodnom rozhodnuti.... uhradzal by si im liecbu plucnych chorob, ktore si sami privodili fajcenim? Asi ano, ze? :lol:
Vycházíš z naprosto chybných předpokladů: není žádná přímá souvislost mezi neočkováním a nemocí

MDudas

Příspěvek od MDudas »

hombrefeo píše:uz radsej nic netrep. ako je vidno i na tvojom priklade, o vetsine rozhoduje len a iba propaganda...
Dalsi zo skupiny "zdvorilych, slusnych a osvietenych", co sem nedal ani jeden tvrdy argument. Super to nabera na urovni...
Hombrefeo - na co si reagoval? Zjavne nie na moj prispevok. Alebo si iba potrebujes rypnut?
Navyse- o akej propagande to hovoris? :shock: Ja okolo seba vidim len same anti-vacc. Oficialne info ticho lezi v letakoch niekde v cakarni u lekara. Anti-vacc su zdaleka najhlasnejsi. Na 10 clanokov "proti" jeden "za". Vidno to aj na tomto serveri :D

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ivo píše:Vycházíš z naprosto chybných předpokladů: není žádná přímá souvislost mezi neočkováním a nemocí
Ale iste, Ivo. Ja totiz tvrdim opak. :D
Existuje priama suvislost medzi ockovanim a ne-nemoci. Vola sa to ziskana imunita. Pokial niekto odmieta ockovanie, odmieta oficialny a overeny sposob boja proti silne nakazlivym chorobam.
Suhlasim, ze kazdy ma mat pravo volby, ale nevidim dovod, preco by dotycny nemal za svoje rozhodnutie zobrat zodpovednost, a preco by mal vyuzivat vyhody systemu postavenom na ockovani.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tvrdit můžeš, ale je to stejně esoterické jako to co nazýváš "esoterickým" ... Očkování nejen že vůbec nezaručuje ne-onemocnění danou nemocí ale přináší dalších x závažných rizik ... To jsou prostá fakta ...

lavender

Příspěvek od lavender »

MDudas píše:
lavender píše:@Mdudas: to co si napisal o zene a poporode velmi pekne zobrazuje tvoj nahlad na rodinu, tzn - vyjadruj sa k tymto veciam vtedy ked si ich sam prejdes. nakolko matka je 1/2 rozhodovania a vychovy, druha polovica stoji na otcovi. ale to ty asi nechapes. holt, je doba eunuchov vychovavanych matkami, takze sa nie je comu ani prilis cudovat. ale to neznamena ze je to normalne.
:shock:
To co si sem napisal, lavender? Zjavne si ma nejako nepochopil. No nevadi. Dalsi zdvorily a konstruktivny komentar o eunochoch do zbierky. Vsak treba diskusiu rozvijat...
Aby som Ti aspon naznacil - chod sa pozriet do cakarne k detskej lekarke a potom diskutuj o tom, kto rozhoduje o zdravi a zivote dietata do 1-2 rokov na PRVOM mieste !!! :x
ty trdlo, ja tam chodim pravidelne s nasou 5mesacnou dcerou. ale mozno tebe by prospelo si cosi podobne odzit, nakolko zazitok je vec neprenosna a mozes sa ty s rodinou lekarov radit kolko chces, vela veci pocitis az ked budes v centre diania a hlavne - rozhodovania. inak by si tu tak lahkovazne uplne blaboly nepisal...

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ale ja som v centre diania, lavender :D Bol som u tej detskej lekarky NIE RAZ a videl som tu cakaren - 90% matky. Nie som slepy, ani na hlavu padnuty. Vidim, ze bezni otcovia tam idu mozno raz, dvakrat na zaciatku. Kde si prosim Ta zobral, ze to tak neni? Pretoze par tu pritomnych to robi inac? Audiozone zdaleka neni reprezentativna vzorka.
Stale tu pisem dokola - priemerny obcan nema kvalifikaciu ani mozgovu kapacitu nato, aby posudzoval ockovanie. Nemozem za to, ze si do tej vety dosadite seba... :wink:

A nepisem sem ziadne lahkovazne blaboly, kde si to zobral? Daj linku. Prave naopak, stale iba kricim - "pozor, uzasne odhalenie pravdy o vakcinacii nemusi byt vobec pravdive..." That is all !!!
Naposledy upravil(a) MDudas dne 28 říj 2013 19:01, celkem upraveno 1 x.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ivo píše:Tvrdit můžeš, ale je to stejně esoterické jako to co nazýváš "esoterickým" ... Očkování nejen že vůbec nezaručuje ne-onemocnění danou nemocí ale přináší dalších x závažných rizik ... To jsou prostá fakta ...
Ivo, v oblasti mediciny a zdravia predsa nikto nic nezarucuje. 100% ma iba smrt.
Zato ale nebudeme verit nicomu a zrusime statistiku?
Ked raz nieco vyznamne znizuje riziko o desiatky percent, tak tomu neveris, pretoze to neni na 100%? A riziko na urovni 0,1% nazyvas zavaznym. To je ale slusna relativizacia pravdy...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Myslím že všechno co se k tomuto tématu dalo říct, bylo řečeno. Tvoje argumentace je zhruba na urovni 50. let, kdy použití DDT též o desítky procent snížilo výskyt škůdců na úrodě ... Statistiky jsou zrádná věc, jednak je to zhruba jako "volební odhady" - z malého vzorku lidí se usuzuje jak se chová zbytek a zaměřují se na jeden prvek. Ano, daná nemoc se sice mohla vyskytovat méně, ale za jakou cenu ? To už se ve statistikách neuvádí ... A pokud budeš mezi tím 1% ty nebo tvoje děti, bude to pro tebe 100000% ...

Tím se s tebou v tomto tématu s poklonou loučím a jdu testovat nové JZ mikrofony, Vertigo preamp a nový Tube-Tech preamp :wink:

lavender

Příspěvek od lavender »

MDudas píše:Ale ja som v centre diania, lavender :D Bol som u tej detskej lekarky NIE RAZ a videl som tu cakaren - 90% matky. Nie som slepy, ani na hlavu padnuty. Vidim, ze bezni otcovia tam idu mozno raz, dvakrat na zaciatku. Kde si prosim Ta zobral, ze to tak neni? Pretoze par tu pritomnych to robi inac? Audiozone zdaleka neni reprezentativna vzorka.
Stale tu pisem dokola - priemerny obcan nema kvalifikaciu ani mozgovu kapacitu nato, aby posudzoval ockovanie. Nemozem za to, ze si do tej vety dosadite seba... :wink:

A nepisem sem ziadne lahkovazne blaboly, kde si to zobral? Daj linku. Prave naopak, stale iba kricim - "pozor, uzasne odhalenie pravdy o vakcinacii nemusi byt vobec pravdive..." That is all !!!
o5 - ani si neuvedomujes co citas - ak to vobec citas. pisal si,ze matka po porode nie je schopna rozhodovat. a ja som ti napisal, ze nerozhoduje sama. to, ze ty mas family model nejako nastaveny neznamena, ze je to tak vsade a v kazdej rodine.
a pisal som ti, ze pises neuvazene bullshity, nakolko nemas momentalne ani smaha o tom, co je zodpovednost za svoje dieta.
ok, ked si v centre diana - si cerstvy otec,mas doma male vyocene zvedave batola, ktore mas ist dat napchat chemickym bordelom? ak nie, nevyjadruj sa k teme. zacni sa k nej vyjadrovat vtedy ked to bude v tvojom zivote aktualne. v opacnom pripade ako som pisal - vyjadrujes sa k niecomu o com vies prd.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

pouziji citat uplne nekoho jineho z jine casti cyberspace. snad se na mne nebude dotycny dislikeyovat...

"Anyway... každopádně ta generační zabejčenost proti sile myslenky je někdy až zábavná. Takové ... hujerské předvádění se, že "na mě přírodní zákony neplatí, mi pomůžou doktoři". Pozůstatky budovatelského étosu asi."

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ivo píše:Ano, daná nemoc se sice mohla vyskytovat méně, ale za jakou cenu ? To už se ve statistikách neuvádí ...
Vsak prave toto je tak jednoduche, az to Ivo nedokaze pochopit - "Za cenu, ze umrti a poskodeni zdravia nasledkom ockovania je zasadne menej ako umrti a poskodeni nasledkom sirenia samotnych chorob". Pre tento jednoduchy argument sa kedysi davno v 18. storoci ockovanie vymyslelo.
Ivo píše:A pokud budeš mezi tím 1% ty nebo tvoje děti, bude to pro tebe 100000% ...
Iste, ale nezacnem ako prve obvinovat svajciarske medicke firmy, lekarov a lobbisticke spisahania. Hlavne ked existuje 20 dalsich faktorov s vacsim vplyvom na zdravie nez ockovanie. To je rozdiel medzi nami, Ivo.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

lavender píše: o5 - ani si neuvedomujes co citas - ak to vobec citas. pisal si,ze matka po porode nie je schopna rozhodovat. a ja som ti napisal, ze nerozhoduje sama. to, ze ty mas family model nejako nastaveny neznamena, ze je to tak vsade a v kazdej rodine.

vacsinovy model je - k lekarovi chodi iba matka, otec sa po porode do materskych veci moc nestara. rodicka schytava rady od mamy, svokry, kamaratok. odkial mas, ze to tak nie je ???
a z inej strany - preco si myslis, ze je ockovanie povinne? odpoviem Ti - lebo 90% matiek by z "instinktivneho" strachu utieklo. injekcie pre par dnove/tyzdnove deticky neni ziadna prijemna vec, to vies sam.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

lavender píše: a pisal som ti, ze pises neuvazene bullshity, nakolko nemas momentalne ani smaha o tom, co je zodpovednost za svoje dieta.
ok, ked si v centre diana - si cerstvy otec, mas doma male vyocene zvedave batola, ktore mas ist dat napchat chemickym bordelom?
lavender, ja NIE SOM 18-rocny pubertak! neznasam teoretickych internetovych diskuterov bez realnych skusenosti! a prave preto sem pisem !!! ved si to trosku precitaj aj dozadu... :wink: Uz neviem ako to mam inak napisat - velkymi tucnymi ???

ZREJME NIKTO NA TOMTO FORE NEMA BIO-CHEMICKE ANI LEKARSKE VZDELANIE A k TOMU LABORATORNU PRAX
V OBORE OCKOVACICH LATOK. ZATO MNOHI MAJU UPLNE JASNO V PROBLEMATIKE OCKOVANIA A VSETKO POTOPIA
POD CIERNU ZEM. KDE SA BERIE TOTO SEBAVEDOMIE?
LEBO SI PRECITALI ZOPAR ANTI-CLANKOV NA INTERNETE?
NAOZAJ SU INTERNET A NASE MEDIA SPOLAHLIVY A ODBORNY INFORMACNY ZDROJ?
BUDEME TAKTO KRITICKY POSUDZOVAT VSETKY ZASADNE OBLASTI NASHO ZIVOTA?
A KDE SA TO PODOZRIEVANIE SKONCI ????

lavender

Příspěvek od lavender »

@Mdudas - vzdelanie na to nemas ani ty. a pisal som o prezivani zodpovednosti za svoje dieta. ak budes mat svoje, potom sa mozme o tom porozpravat. to je cele.este len potom si (snad ) uvedomis ako si si sral castokrat do huby.

Odpovědět