Vakcinacia deti - ano/nie ?
Re: Vakcinacia deti - ano/nie ?
levander: ze ta to este bavi
kasli na to, to je strata casu ... jedina rozumna forma diskusie s hentym clovekom je takato :

))

- ReaktoplazmAR
mne sa zdá že táto debata sa už niekolko strán dozadu zmenila na boj o to "kto prvý dokáže Dudasovi že nemá pravdu" zatial sa to nikomu nepodarilo, aj ked použité boli aj "zbrane z inej hry"..
keby bolo možné takto vydebatovat exaktný výsledok, tak už by sa to dávno stalo a my by sme vedeli či očkovat alebo nie... takto sem može každý akurát tak napísat svoj názor/radu/presvedčenie, tak nechápem o čom sa hádate..
jasné že ludia sú blbý a mali by počúvat radi odborníkov.. ale aj odborníci sú neni všemocný tak je treba sa riadit aj vlastným rozumom a srdcom... a to že sa niekto stane otcom ešte neznamená že sa mu automaticky rozšíria vedomosti z biologie a chemie
keby bolo možné takto vydebatovat exaktný výsledok, tak už by sa to dávno stalo a my by sme vedeli či očkovat alebo nie... takto sem može každý akurát tak napísat svoj názor/radu/presvedčenie, tak nechápem o čom sa hádate..
jasné že ludia sú blbý a mali by počúvat radi odborníkov.. ale aj odborníci sú neni všemocný tak je treba sa riadit aj vlastným rozumom a srdcom... a to že sa niekto stane otcom ešte neznamená že sa mu automaticky rozšíria vedomosti z biologie a chemie
Dudas at na sebe pošle nějaký reálný odkaz a případně fotku (případně symfonik též), jinak nemá cenu se s nějaký anonymem zabývat už myslím
jenom kdyby si clovek mohl rict, "vzdyt je to prdel jenom, prece de o hovno!" nebo ne?

http://www.badatel.sk/kpm/unicef-a-farm ... -medicine/

-
jackies
Já myslím že to rozumné není celkově tak nějak obecně.dendy píše:levander: ze ta to este bavikasli na to, to je strata casu ... jedina rozumna forma diskusie s hentym clovekom je takato :
))
Navíc moc nevěřím že jsi ty příspěvky neviděl
Zvědavost je velmi silná vlastnost.
To je tvoj nazor, mas na neho narok ... ja si myslim ze to je extremne rozumne...jackies píše:Já myslím že to rozumné není celkově tak nějak obecně
jackies píše:Navíc moc nevěřím že jsi ty příspěvky neviděl
ale jo.. za ten vyse mesiac co ho mam vypnuteho som zopar krat rozklikol - hlavne ked som podla prispevkov ostatnych videl ze o priamu reakciu na mna - tak som si pozrel co pise - len zbezne som prebehol ci nejde o nejake priame utoky voci mne.. ale ver ci nie 90% veci necham nerozkliklnutych - a je to osviezujuce .. diskusia je prehladnejsia.. zo zvedavostou problem nemam pretoze nazory k akejkolvek teme od dotycneho ma naozaj vobec nezaujimaju ...
- ReaktoplazmAR
ja tu na fore nepoznám nikoho, všetci ste pre mna anonymní, mám preto brat všetky príspevky ako irelevantné ?Ivo píše:Dudas at na sebe pošle nějaký reálný odkaz a případně fotku (případně symfonik též), jinak nemá cenu se s nějaký anonymem zabývat už myslím
hombre, dolezita je vaha dokazov, a nie ich mnozstvo.hombrefeo píše:jenom kdyby si clovek mohl rict, "vzdyt je to prdel jenom, prece de o hovno!" nebo ne?
Pridal si dalsi "odborny clanok" na dalsom serveri do zbierky... Zdroj je NaturalNews.com a bol tu uz minimalne 2x nalinkovany Ivom. Dalsich n-krat bol linkovany nepriamo cez dalsie clanky. Pripad Ryan Mojabe a doktor Wakefield - dtto. Je to zrejme zlozity sudny case trvajuci roky ... a z neho vyrobene desiatky clankov v mediach.
Clanok na batatel.sk je iba komentarom autora - novinarsky je napisany na urovni, ale neni v nom kuska odbornej info. Je to cista beletria. Aby dostal punc doveryhodnosti, tak je okoreneny vyrazmni "potichu", "utajene", "skandal", "bezpocet odbornych studii"... V podstate to ani neni beletria, ale skor pekne stylizovany bulvar.
- - -
edit: Dal som si tu pracu a pozrel, kto je autorom - skus trosku trackovat aj ty.
Majitel servera - pan Damian Kuzmovic, ktory si pre zvysenie doveryhodnosti pise "my, tu na serveri" a sa neunuva ani predstavit. Na forach rozdava rady ohladne vyzivy, zdravia, vysetrovacich metod a postupov (zase jeden bez vzdelania!!!) atd. A najlepsie na koniec - predava vyzivove doplnky pod vlastnym menom Wov! - prelepovanie vitaminov z dovozu - to je dovolene ???
http://www.badatel.sk/kpm/o-nas/
http://www.damianvit.sk/info-o-damianvit/
ARraketoplazm - ale jasne ze nie. o tom som tu nikdy ani nepisal. ale o inom pohlade na vec - mozno opatrnejsom a z uplne inej optiky.
Tak tohle mi přijde už opravdu absurdní. Vůbec nechápu, co na platnosti mých argumentů změní to, pokud budu posílat někomu vizitku (s fotkou!!!)...ReaktoplazmAR píše:ja tu na fore nepoznám nikoho, všetci ste pre mna anonymní, mám preto brat všetky príspevky ako irelevantné ?Ivo píše:Dudas at na sebe pošle nějaký reálný odkaz a případně fotku (případně symfonik též), jinak nemá cenu se s nějaký anonymem zabývat už myslím
Naopak už jsem párkrát viděl na různých fórech reakce typu "najdu si tě a rozbiju ti hubu" - a tenhle požadavek mi to trochu připomíná. Takže kdo mě zná, ten mě zná, kdo mě nezná, třeba mě při nějaké příležitosti potká, ale to je asi tak vše.
Ivo, prezradim Ti nieco tajne. Ale, prosim Ta... nie aby si to niekomu prezradil dalej!Ivo píše:Dudas at na sebe pošle nějaký reálný odkaz a případně fotku (případně symfonik též), jinak nemá cenu se s nějaký anonymem zabývat už myslím
Ta fotka... to neni som ja. Ale to meno - je skutocne.
Normalne skutocne priezvisko (prijmeni) !!!!!!!!!!!!! Veril by si tomu ?
A Ivo.... ty si velky demokrat. Akonahle ma niekdo zasadne iny nazor ako Ty, okamzite je anonym, zaostalec s nazormi z 50tych rokoch, triedny nepriatel, soudruh a priatel strany a vlady... a podobne kecy... Ty si demokrat - teoretik, Ivo....
Naposledy upravil(a) MDudas dne 31 říj 2013 20:11, celkem upraveno 1 x.
lavender, ale ved Ty pises presne to, co ja. "Opatrnejsi pohlad" a rozumny odstup.lavender píše:ARraketoplazm - ale jasne ze nie. o tom som tu nikdy ani nepisal. ale o inom pohlade na vec - mozno opatrnejsom a z uplne inej optiky.
Lekar, laborant, bio-chemicky vyvojar - ti vsetci museli svoje znalosti mnohokrat dokazovat. Pri studiu i v zamestnani. Na internete sa nedokazuje nic. Ziadna, ani najmensia kotrola obsahu. Ani mnohe "odborne" servery nepodliehaju ziadnej obsahovej kontrole. Proste sa napise, placne na WEB, a je to. 90% bullshit - vsetci dobre vieme.
Mdudas - ja to pisem z optiky cloveka, co si vazi najcistejsi pohlad oci, spokojne blabotanie, rev ako o zivot aj ked sa jedna o prd a neskutocnu radost zo vsetkeho noveho. toto v tvojom pohlade postradam.
no tak asi citas nepozorne...
Nepodelil by ses o dojmy z tech preampu, aspon ve zkratce?Ivo píše:Tím se s tebou v tomto tématu s poklonou loučím a jdu testovat nové JZ mikrofony, Vertigo preamp a nový Tube-Tech preamp