Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
chuck norris vyhral tenisovy zapas proti treningovej stene
... dokonca vyhral rusku ruletu s plne nabitou zbranou a ked hra Chuck Norris monopoly, tak to ma vplyv na celosvetovu ekonomiku
Chuck Noris hraje poker s Bohem a Bůh zahlásí: "ALL IN, celý svět, celý vesmír, prostě VŠECHNO".
Chuck Noris na to: "RAISE"
Chuck Noris na to: "RAISE"
ivo a ted otoc stranku z5...
A co tam najdu ? Toho Chucka Norrise, co jsem zmínil, tam nevidím ? (že bych se opakoval) Nebo ?
Rozhovor s boxerem po zápase:
„Jak by jste popsal své první kolo?“
„Bylo modrý, mělo berany a přehazovačku“
„Jak by jste popsal své první kolo?“
„Bylo modrý, mělo berany a přehazovačku“
jo, je to uz o dve strany zpet.. ale to mas fuk, delal jsem si legraci. rad rejpu nekdyIvo píše:A co tam najdu ? Toho Chucka Norrise, co jsem zmínil, tam nevidím ? (že bych se opakoval) Nebo ?
Tak to tu dobrú terapiu smiechom dávate -) Aj kofroni, aj pan C.N. , ktoreho meno sa nevyslovuje nadarmo , aj boxer...
Jak to tu vymyslel niekto, v nejakej debate o loopoch , ze : "Chuck Norris vymyslel loop, ktorý končí" či tak dajak... to sa mi tiež páčilo... )
Jak to tu vymyslel niekto, v nejakej debate o loopoch , ze : "Chuck Norris vymyslel loop, ktorý končí" či tak dajak... to sa mi tiež páčilo... )
Ked Chuck Norris nieco nestiha, tak "cas by mal sakra spomalit!!!"
- Pavel Vantuch
Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své manželky: "Co si dáš k večeři, miláčku? Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?" Muž odpoví: "Děkuji, dám si kuřátko." "Ty si naser, máš tam pomazánku! Já si povídám s kočkou …"
slusny, to by se u nas doma stalo jen jednou jen nevim, ktera z nich by letela prvni
zena by letela ven, kocka na pekac
hoši, ale kočka za to přece nemůže, že má paničku blbku
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
- Pavel Vantuch
Keď ti práca lezie krkom a si už jednou nohou v poriadnej depresií a v práci ešte nieje nič tak, ako si predstavuješ, urob nasledovné:
1) Bež do lekárne a kúp si teplomer, čo sa strká do zadku od firmy Johnson & Johnson, otvor krabičku a prečítaj si príbalový leták.
2) Nájdeš tam vetu: "Každý teplomer bol osobne testovaný v našej výrobni."
3) Potom zavri oči a 5x nahlas opakuj: "Som rád, že nepracujem vo firme Johnson & Johnson na oddelení kvality."
A kríza je zažehnaná!