Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
ja myslim, ze to je mozna kladenskej smysl pro humor 

- Pavel Vantuch
Rodiče večer spěchají do divadla a pustí svému dítěti gramofon, aby po doposlechnutí desky šlo spát.
Vrátí se za dvě a půl hodiny, dítě bije hlavou o zeď a volá: „Chci! Chci! Chci!“
A z gramofonu se ozývá: „Chcete slyšet pohádku? Chcete slyšet pohádku? Chcete slyšet pohádku? …“
Vrátí se za dvě a půl hodiny, dítě bije hlavou o zeď a volá: „Chci! Chci! Chci!“
A z gramofonu se ozývá: „Chcete slyšet pohádku? Chcete slyšet pohádku? Chcete slyšet pohádku? …“
to je mazec neskutečný

no a byls mozna posledni, kdo to videl.. takze asi neslo o humor, protoze v 15:29 tam soupli jinej obrazek..
- Pavel Vantuch
Tak naštěstí to máme pro budoucí generace dobře schovaný

priznam sa , ja tomu doteraz nerozumiem .. co je na tom vtipne .. dakto mi to objasni ?
bratri nedvedove jsou:
a) jan a frantisek - brontosauri, spiritual kvintet..
b) jan a petr - hokejisti - momentalne hrajici za liberec
a jelikoz se myslim ti dva dedkove (na fotce) spolu nejak rozkmotrili, tak i ten komentar pod fotkou "po letech opet spolu" sedi
a) jan a frantisek - brontosauri, spiritual kvintet..
b) jan a petr - hokejisti - momentalne hrajici za liberec
a jelikoz se myslim ti dva dedkove (na fotce) spolu nejak rozkmotrili, tak i ten komentar pod fotkou "po letech opet spolu" sedi
ty gitaristi teda nehraju hokej ? myslel som ze rekreacne ano .. a ze to je o tom 

ja som myslel ze pointa je v tom ze nejaky robot k tomu clanku o hokejistoch vybral ako ilustracne foto tych folkujucich gerontov
No ja uz jsem to videl drive,ale musel jsem se k tomu vracet 

nevim, zas tak vtipné to teda neni. To je asi stejný humor, jako když se řekne, že Korn hrajou bez Jirky. ...Nebo pusť tam Rush. Myslíš Jožo Rush?
no ja nevim,oni mi pripadaji smesni uz jen tak 

Wikipedia: "Já vím všechno!" Google: "Najdu všechno!" Facebook: "Já znám všechny." Internet: "Beze mě, jste v prdeli." Elektřina: "Tak se uklidníme, jo?!"
)

Slunce: "Držte huby nebo zhasnu"