Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Nesúďte knihu podľa filmu. 

Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou párty.
Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr.
Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi.
... Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu,
protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku.
Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř, abych vyhnal kočku z domu. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem běžel
za ní.
Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři, že se hned vrátím, že
jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky.
"Lituji že mi to trvalo tak dlouho,' řekl jsem když jsme se rozjížděli.
Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí.
Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven!
Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě ta mrcha nepoškrábala. Povedlo se ale!
Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek!
Doufám, že se zase nevysere do zeleninového záhonu!"
Ticho v taxíku bylo ohlušující.
Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr.
Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel a my jsme vyšli z domu předními dveřmi.
... Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu,
protože vždy když je tam sama, snaží se sežrat andulku.
Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř, abych vyhnal kočku z domu. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem běžel
za ní.
Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři, že se hned vrátím, že
jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky.
"Lituji že mi to trvalo tak dlouho,' řekl jsem když jsme se rozjížděli.
Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí.
Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven!
Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě ta mrcha nepoškrábala. Povedlo se ale!
Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek!
Doufám, že se zase nevysere do zeleninového záhonu!"
Ticho v taxíku bylo ohlušující.
Dežo a Lajo sú dvaja cigáni.
Pracuju v Londyne na odlišnych uliciach.
Dežo donaša domov denne 2-3 libry a Lajo donasa zene kazdy den plnu penazenku 10 librových bankoviek.
Jeden den sa Dežo pyta Laja :
"Ako to, ze pracujem rovnako usilovne ako ty a zarobim tak malo?"
Lajo hovorí :
Ukaz mi co mas napisane na tvojej tabuľke?"
"Nemam pracu, mam zenu a sest deti, nemame co jest, pomozte nam."
"Toto tam mas napisane? Necuduj sa ze tak malo dostavas!"
Pýta sa Dežo : "Tak co tam mas ty napisane? "
Lajo ukazuje : "Uz mi chyba len 10 libier aby som sa mohol vratit na Slovensko ..."
Pracuju v Londyne na odlišnych uliciach.
Dežo donaša domov denne 2-3 libry a Lajo donasa zene kazdy den plnu penazenku 10 librových bankoviek.
Jeden den sa Dežo pyta Laja :
"Ako to, ze pracujem rovnako usilovne ako ty a zarobim tak malo?"
Lajo hovorí :
Ukaz mi co mas napisane na tvojej tabuľke?"
"Nemam pracu, mam zenu a sest deti, nemame co jest, pomozte nam."
"Toto tam mas napisane? Necuduj sa ze tak malo dostavas!"
Pýta sa Dežo : "Tak co tam mas ty napisane? "
Lajo ukazuje : "Uz mi chyba len 10 libier aby som sa mohol vratit na Slovensko ..."
Skusali ste si niekto niekedy tu Nokia melodiu zaspievat?
Tak si skuste presnost svojej intonacie 

Aky je rozdiel medzi bohom a zvukarom ?
Boh si nemysli, ze je zvukar ..
Boh si nemysli, ze je zvukar ..
Chuck Norris dokaze USA strcit do USB.
Černoch reže na chate na cirkulárke drevo a ufikne si dva prsty. Privezú ho do nemocnice a tam mu lekár vraví: - Môžem vám prišiť dva nové prsty, no žiaľ mám k dispozícii len biele. - Čo sa dá robiť. Lepšie biele, než žiadne. - súhlasí černoch. Po nejakom čase sa vezie černoch v električke a drží sa za tyč. ...A babka sediaca pod ním s úsmevom poznamenáva: - Tak čo kominárik? Od frajerky? Od frajerky...?
no tak to je strasny!!! 
pripomnelo mi to pribeh meho kamarada automechanika. spinu na rukou miva casto zazranou.. po jedne noci s jakousi svlecnou, se tato na nej rano oborila: "milane!!! temahle rukama si se ve mne vcera hrabal, jo?!!"

pripomnelo mi to pribeh meho kamarada automechanika. spinu na rukou miva casto zazranou.. po jedne noci s jakousi svlecnou, se tato na nej rano oborila: "milane!!! temahle rukama si se ve mne vcera hrabal, jo?!!"
Maminko, co je to lues?
- To tě nemusí zajímat, Kačenko.
A já vím, co to je.
- Ano? a co teda?
Velký autobus
- Jak jsi na to přišla, prosímtě?
Tatínek říkal, že v tom jede celá vesnice.
- To tě nemusí zajímat, Kačenko.
A já vím, co to je.
- Ano? a co teda?
Velký autobus
- Jak jsi na to přišla, prosímtě?
Tatínek říkal, že v tom jede celá vesnice.
excom:
Mne to pripomenulo jeden nechutny vtip... Viete ako spravite cervenou bielu bodku do cierneho?? Strcite cernochovi do zadku redkovku a odhryznete

Mne to pripomenulo jeden nechutny vtip... Viete ako spravite cervenou bielu bodku do cierneho?? Strcite cernochovi do zadku redkovku a odhryznete

Jeden aktuální:
Venku mrzne čím dál tím víc a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř ...
Venku mrzne čím dál tím víc a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř ...
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS