SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Vše o programu Cakewalk SONAR
hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od hubert » 16 pro 2010 21:58

Hladaj v manuali "DUMP REQUEST" a ked to najdes...pozri dump request pre MULTI PART.....s najvacsou pravdepodobnostou bude dump len na ziadost zo sequenceru.....tak to bolo aj pri PSR serii.....

tieto data potom musis napisat v Sonare a pustit ich do Tyrosu....ten potom nastartuje posielanie dat.....

tu je link na DUMP REQUESTY pre PSR seriu....

http://www.heikoplate.de/mambo/index.ph ... &Itemid=63

Uživatelský avatar
alcoTN
Příspěvky: 209
Registrován: 10 srp 2009 15:32

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od alcoTN » 16 pro 2010 22:05

tu som nieco nasiel, mozno to mi pomoze, idem to prestuvovat:

http://www.tyrosmania.com/resources/TYR ... 20List.pdf
KORG PA3x PRO

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od Pytkin » 16 pro 2010 22:32

takze ak dobre pozeram v tej tabulke , tak adresa 03 je insertion effect ..

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od hubert » 16 pro 2010 22:43

No ako ja pozeram tak ten dump request bude tusim zhodny s tym pre psr......
F0 43 2n 4C hh mm ll F7

este trochu tapem v tych parametroch......pytkin kukni na to
ten request je na str 60...XG dump request
a parametre a adresy multipartu su na strane 52

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od Pytkin » 16 pro 2010 22:50

v zasade mi hlavne pripada divne , ze tyros posiela dake kraviny pri prepnuti zvuku , ale control changesi a program changesi neposle .. to musi byt dako zle nastavene na tyrose ..

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od hubert » 16 pro 2010 22:52

Hej to som aj ja prekvapeny.....zrejme v nastaveni treba povolit posielanie PCG pri zmene zvuku....to sa zvykne na nastrojoch vypinat....ked nechces aby ti to riadilo ziadne externe zariadenie...to je logicke.....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR vs Yamaha Tyros, midi povely...

Příspěvek od Pytkin » 17 pro 2010 00:38

jasne to je mozne ..

Odpovědět