CUBASE 4 vs. SONAR 6 a 7
demsky: wrapper nebo newrapper, to snad nemá vliv na nahrávání kontrolerů do sekvenceru. Nechci tě nijak urazit, ale přijde mi, že ohledně tohohle žiješ 10 let zpátky a přitom by stačit jenom třeba zkusit demo třeba Sonaru 5 nebo 6 a viděl bys, jak to krásně všechno fachčí. Interní VST-DX Adapter funguje v těchhle verzích tak, že o něm vůbec nevíš.
Pravda,pravda.....viem ze v minulosti mal VST adapter urcite problemy s niektorymi pluginmi....a dokonca niektore vobec nesli.....teraz sa ale nejaku chvilu hram so SONAR 6 a zatial som nedosiel na akykolvek problem s VST kompatibilitou.....dokonca sa mi zda ze ked otvorim podobny projekt s viacej VST instrumentami v SONARe a v NUENDE tak v NUENDE to zacina skorej zabijat procesor.......samozrejme nemam to nijako exaktne zmerane. A dalej musim priznat ze som dlhe roky CUBASE pozitivny./asi od roku 92/......ale SONAR 6 sa mi zacina pacit stale viac a viac.....
Doporučil bych ti pro tvou potřebu Sonar LE, který se dostává zdarma k různému HW, má myslím přesně to co potřebuješ
64 audio tracks
256 MIDI tracks
8 simultaneous inputs and outputs
24-bit/192 kHz audio quality
24 simultaneous effects
8 simultaneous virtual instruments
Integrated VST/VSTi support, without need for VST adapter
Support for ACID?-format loops
Support for ReWire clients such as Project5, Live, or Reason
Elegant user interface?NEW
Active Controller Technology? automatically maps MIDI keyboards and control surfaces to the parameters you need most on effects, instruments, volume, pan, and other mix elements?NEW
Easier integration of virtual instruments with Synth Rack?NEW
Support for Windows Vista (32-bit & 64-bit) ?NEW , Windows XP Professional x64 Edition?NEW, and Windows XP operating systems
http://www.cakewalk.com/OEM/SONAR_LE.asp
64 audio tracks
256 MIDI tracks
8 simultaneous inputs and outputs
24-bit/192 kHz audio quality
24 simultaneous effects
8 simultaneous virtual instruments
Integrated VST/VSTi support, without need for VST adapter
Support for ACID?-format loops
Support for ReWire clients such as Project5, Live, or Reason
Elegant user interface?NEW
Active Controller Technology? automatically maps MIDI keyboards and control surfaces to the parameters you need most on effects, instruments, volume, pan, and other mix elements?NEW
Easier integration of virtual instruments with Synth Rack?NEW
Support for Windows Vista (32-bit & 64-bit) ?NEW , Windows XP Professional x64 Edition?NEW, and Windows XP operating systems
http://www.cakewalk.com/OEM/SONAR_LE.asp
no ja tvorim dost inak ako je bezne. bud hrajem nazivo do wavka a nahravam jednu stopu za druhou (tzv. session improvizacie z ktorych obcas nieco dobre vznikne), potom vymyslam midizovanie sekvencie a dokonca obcas zapnem aj trackery. O prehnany zvukovy inziniering sa nesnazim lebo na to nemam ani schopnosti a ani chut, radsej to potom necham niekomu kompetentnemu. co sa tyka audio stop tak mal som uz zaklad v acide co mal cez 60 stop 
cakewalk uz dlhsie tvrdia ze wrapper na vst nepouzivaju... ale ci to je pravda 
btw toto sa mi bohovsky lubi:
Use Active Controller Technology (ACT) to get total control of virtual instruments, effects, and mixing from your MIDI controllers and control surfaces. Change your focus and ACT automatically remaps parameters.
toto mala mat kazda DAW uz davno.
btw toto sa mi bohovsky lubi:
Use Active Controller Technology (ACT) to get total control of virtual instruments, effects, and mixing from your MIDI controllers and control surfaces. Change your focus and ACT automatically remaps parameters.
toto mala mat kazda DAW uz davno.