demsky píše:nudle to je nic, ide o pracu. teraz to je ale o dost horsie so vsetkymi sekvencermi, su preplacane buttonmi (nechapem ze este nikoho nenapadlo vymysliet nejaky system docks ako to ma napriklad Adobe CS, symboly si zapametam hned a je to pekne skryte na boku).
jak nic ? nudle su zaklad vsetkeho .. zober si cakewalk a gulicky .. mozno muzikantsky to bolo ok .. takt je takt .. ale zobrazenie s gulickami bolo hrozne .. ja som to teda nezvladal .. mne sa cubase s nudlami zdal prehladnejsi ..
no v cakewalku boli odjakziva gulicky .. kere zobrazovali , ze v takte nieco je .. verziu nepamatam .. ked som to videl , tak som sa rozhodol ze tudy cesta nevede !!! nic proti tubymu samozrejme !!
solarfall: myslis ako spoj noty, generuj nejake glissanda medzi notami, vypinaj eventy, hod kvantizaciu na vybranu cast? toto ti fakt treba? mne nie... ale nic v zlom
demsky : a nikto ta nenuti na nic prechadzat.. len som reagoval na to ze hovoris ze cubase je neintuitivny .. tak mne presne naopak cakewalk prisiel intuitivny a kedze cakewalk tiez presiel na nudle , tak na tom asi nieco bude thats all folks ..
nie .. myslim ine .. vyzeralo to trosku ako tie bicie dole .. a bolo to urcite aj v cakewalku 4 .. neviem presne kedy presli na nudle .. inak si este pamatam na cakewalk neviem kolko pod dosom .. to bola tiez celkom zabava ..
mam taku otazku, napriklad ktory DAW je najlepsi na skladanie s viacerymi VST pluginmi? Mam napriklad intel core 2 duo 2.6 ghz a chcem pouzivat tak 5 pluginov naraz, problem je v tom ze Logic Audio na PC je uz hodne stare a nejako to uz nezvlada, ked napriklad na masterkeyboarde vypinam zony alebo menim presety pocas hry tak vkuse vykazuje chyby.