souhlas, je to zlo.Neural_I píše:drum editor v cubasi je tak vopruzoidni zalezitost ze to radsi delam v klasickym midi,
proto delam hlavne v audiu.
souhlas, je to zlo.Neural_I píše:drum editor v cubasi je tak vopruzoidni zalezitost ze to radsi delam v klasickym midi,
to jsem taky jeden cas zkousel, je fakt ze je to jina dimenze prace, ale nejak jsem si nemohl zvyknout na to ze mi "buřty" samplu prelejzaj pres sebe a pres mrizku do dalsich taktu atd, navic jediny co jde udelat pro dynamiku je uprava hlasitosti samplu, nikoliv uz zmena barvy zvuku, nedokazu si uprimne receno predstavit jak udelas v audiu slozitejsi bici nez je tuc-tuc-tuc-tuc... nerikam ze to nejde, ale je to tak odhaduju minimalne na 30 stop jenom v bicich? to musi byt poradne uchylny i kdyz verim ze ne nemozny. vyhoda tohohle zpusobu je v tom, podle me, jak jsem to ja cejtil, ze v tom audiu to zni tak nejak lip nez prohnany nejakym soft samplerem co na samplech necha šlem a marast, taky je hned jasny jak vysledna wavka vypada (kde jsou peaky, kam uz necpat basu pres kopak atd), jen jsem se nejak neszil s tim bordelem v kratkych wavkach a kdyz chci zkopirovat nejakou frazi tak honim sampliky aby mi nejakej neutek a neprekrejvaly se, ale jinak chapu, verim ale ze neni moc takovych co to takhle delaji, prave kvuli ty sileny neprehlednosti. taky ve finale kdyz se pak rozhodnes zmenit zvuk nejakyho nastroje tak to musi byt doslova ukon kdy clovek pomejsli na to ze jednodussi by bylo mozna spachat sebevrazdu ne?Brooklyn / juanita juarez píše: proto delam hlavne v audiu.