FL studio 9 je venku!

Trackery, Reason, FL Studio...
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: FL studio 9 je venku!

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Neural_I píše:drum editor v cubasi je tak vopruzoidni zalezitost ze to radsi delam v klasickym midi,
souhlas, je to zlo.

proto delam hlavne v audiu.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

V čem je problém? Myslím teda porovnání "dělat bicí v pianoroll (předpokládám, že tímto jsi myslel "klasické MIDI")" a "dělat bicí v drum editoru".

P.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja teda neviem .. mne vzdy prisiel drum editor uplne na poradku .. teda v PC som ho neskusal .. ale na atari ano .. musim ale za seba povedat ze som nikdy STEP WRITE nepouzival a vzdy som pouzival REALTIME WRITE .. cize mi drum edit nebolo treba .. je fakt ze tusim na PC uz neni funkcia DELETE LAST RECORD , ci ako sa to volalo ..

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Brooklyn / juanita juarez píše: proto delam hlavne v audiu.
to jsem taky jeden cas zkousel, je fakt ze je to jina dimenze prace, ale nejak jsem si nemohl zvyknout na to ze mi "buřty" samplu prelejzaj pres sebe a pres mrizku do dalsich taktu atd, navic jediny co jde udelat pro dynamiku je uprava hlasitosti samplu, nikoliv uz zmena barvy zvuku, nedokazu si uprimne receno predstavit jak udelas v audiu slozitejsi bici nez je tuc-tuc-tuc-tuc... nerikam ze to nejde, ale je to tak odhaduju minimalne na 30 stop jenom v bicich? to musi byt poradne uchylny i kdyz verim ze ne nemozny. vyhoda tohohle zpusobu je v tom, podle me, jak jsem to ja cejtil, ze v tom audiu to zni tak nejak lip nez prohnany nejakym soft samplerem co na samplech necha šlem a marast, taky je hned jasny jak vysledna wavka vypada (kde jsou peaky, kam uz necpat basu pres kopak atd), jen jsem se nejak neszil s tim bordelem v kratkych wavkach a kdyz chci zkopirovat nejakou frazi tak honim sampliky aby mi nejakej neutek a neprekrejvaly se, ale jinak chapu, verim ale ze neni moc takovych co to takhle delaji, prave kvuli ty sileny neprehlednosti. taky ve finale kdyz se pak rozhodnes zmenit zvuk nejakyho nastroje tak to musi byt doslova ukon kdy clovek pomejsli na to ze jednodussi by bylo mozna spachat sebevrazdu ne? :twisted:

edit: poslech sem si co mas na majspejsu a uz chapu ze si muzes dovolit delat bici v audiu, ja jsem na tom bohuzel trosicku hur, ja jedu v kompletni akusticko-elektronicky bici sade v dost rychlym acido-punko-elektrometalovym stylu a nedelam bici jako jeden 64x se opakujici loop, na nektery styly tohle asi aplikovat bohuzel nepujde, ale nahlodalo me to a asi to aspon jeste zkusim i kdyz to bude zas masakr 8)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Téma rozděleno.

Diskuse nesouvisející s původním tématem pokračuje zde.

P.

Sane

Příspěvek od Sane »

Jinak co říkáte na nový synth od IL - Harmless - za velmi atraktivní zaváděcí cenu?
http://www.image-line.com/documents/harmless.html

Já neodolal :oops:

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

Jedna otázka, omlouvám se jestli už se to zde řešilo pravděpodobně asi ano jen sem se nemohl dopátrat...
Nevíte co způsobuje ejčastěji pád FL-ka??? padá mi konkrétně zrovna XXL 9.0.0 a jsem v koncich ... nevím proč se to děje :) děkuji

kexik

Příspěvek od kexik »

pad flka sposobuje 1. blby vst plugin 2. blby asio driver 3. asio4all na blbej zvukovke

delay

Příspěvek od delay »

Pokud ti to pada pri startu projektu, tak existuje nejaka utilita do FL, ktera to vyhodnocuje. Takhle z fleku si nepamatuju nazev, muzu kouknout doma. Ale nevim, jeslti funguje i na FL9.

Odpovědět