FL studio 9 je venku!

Trackery, Reason, FL Studio...
S-CORE

FL studio 9 je venku!

Příspěvek od S-CORE »

Kód: Vybrat vše

FL Studio 9 - RELEASED!

The newest version of the popular audio production suite FL STUDIO is now RELEASED!

FL Studio 9 includes 30 software instruments, more than 370 additions, changes and bug fixes,     
Lifetime free updates and more added value then ever!                      

The new version can record up to 99 simultaneous tracks of audio through the updated 104 channel mixer. Five extra synthesizers are now included by default.
http://flstudio.image-line.com/documents/whatsnew.html

Obrázek

(server, zdá se být přetížen, možná že obrázek a odkaz nepojede nějakou dobu)
FruityLoops studio expert :D

delay

Re: FL studio 9 je venku!

Příspěvek od delay »

Pro nedočkavce je nějaké alternativní info zde:
http://www.synthtopia.com/content/2009/ ... ing-power/

kexik

Příspěvek od kexik »

zasa ziadny sysex... kokoti

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Potěšující je hlavně už KONEČNĚ snad solidní podpora více jader i pro efekty, ne jen synthy...

kexik

Příspěvek od kexik »

SadLuck píše:Potěšující je hlavně už KONEČNĚ snad solidní podpora více jader i pro efekty, ne jen synthy...
tak keby tam nepridali toto, tak idu do hajzlu... plus sidechain, samozrejme. oproti dospelym daw tam stale chyba sysex a jednoduchy freeze. darmo ma FL spustu veci navrch, kazdeho zaujima hlavne to co tam NIE JE. dufam ze sa zlepsilo max rozlisenie vertikalneho zoomu. strihacka v tom nie je uplne najpresnejsia

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pani, taka nestranna otazka,.. co je gro toho cara co FL poskytuje? ja som sa aj snazil niekedy sa mrknut na tento soft, ale nepochopil som princip.. je jasne ze pre mna to nie je, ale vzdy mi bol tento soft sympaticky, len som si nevedel najst k nemu filozoficku cestu

S-CORE

Příspěvek od S-CORE »

EXCOM: mno každý je zvyklý na něco jiného.. Já jsem třeba nikdy nemohl pochopit a naučit se dělat se softem Ableton Live :)

FLko mě prostě dostalo svoji jednoduchostí, tím jak se snadno pracuje s VST a VSTi, prostě se mi přesně trefil do vkusu.. V současné době pro mě program č.1, kde nejrychleji přenesu nápad z hlavy do PC :) A za pár korun :)

Je jasné, že pro profesionála to asi není.. Ale pro kluka z bytovky, který občas chytne kytaru, něco nahraje, narapuje nebo nazpívá, je to výborné :)

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

S-CORE píše:EXCOM: mno každý je zvyklý na něco jiného.. Já jsem třeba nikdy nemohl pochopit a naučit se dělat se softem Ableton Live :)
tak to jsme dva...
S-CORE píše:Je jasné, že pro profesionála to asi není..
myslím, že profík by na tom klidně nahrávku udělal :)

- výhoda je jasná, jednoduché studio s integrací většiny důležitých nástrojů a efektů, pro mně je to o tom, že když už jsem si ho koupil, tak v tom občas něco udělám :D

delay

Příspěvek od delay »

Mě jediné, co bytostně chybí jsou klasické "tracky" na nahrávání stop (přes disketku nebo edisona je to pro me porad moc klikani, zvlast kdyz nahravam part treba 20x atd.), jinak je to kreativni vyspelej SW a davno bych vyloucil pouze amaterskou rovinu...

kexik

Příspěvek od kexik »

delay: FL ma predsa loop recording... oznacis si v playliste loop, oznacis si vstup(y) z ktorych nahravas, napises nazov suboru a spustis rec... loop sa ti hra donekonecna a ty donekonecna jamujes a wavy o dlzke loopu sa ti ukladaju ako povodny_nazov2, povodny_nazov3, atd atd... vsetky sa ti pridavaju do projektu ale su zamutovane... nakoniec si ich len poprehravas a povyberas tie dobre alebo ich prestrihas...

S-CORE

Příspěvek od S-CORE »

Delay: přesně tak, to nahrávání pokulhává.. Jsem zvědavý, jak to vyřešili v 9tce.. O víkendu na to mrknu :)

kexik

Příspěvek od kexik »

EXCOM píše:pani, taka nestranna otazka,.. co je gro toho cara co FL poskytuje? ja som sa aj snazil niekedy sa mrknut na tento soft, ale nepochopil som princip.. je jasne ze pre mna to nie je, ale vzdy mi bol tento soft sympaticky, len som si nevedel najst k nemu filozoficku cestu
caro je napriklad to ze kazde audio, aj nahrate, je spustane akymsi primitivnym samplerom, ktory dokaze robit rozne predpocitane operacie ako pitch shifting, filter, reverse atd atd, nepotrebujes to robit v realnom case ani offline, prepocita sa to pri starte projektu. mozes ho ale nacpat do ineho typu sampler modulu, ktory zasa vie ine transformacie, ako beatslicing, cueing, granulaciu atd atd. ale hlavna zbran je moznost modulacie nekonecneho mnozstva parametrov pomocou automatizacie. 99% vsetkych veci v softe sa ovlada supatkom/cudlikom, ktory ide automatizovat

mindwarp.cz

Příspěvek od mindwarp.cz »

Hmm...no ja o FL Studiu atd. neco zrovna pisu pro Pixel, tak me novinky a zajimavosti zajimaji. Naposledy jsem videl nejakou 8.5 beta verzi, o 9 nevim. Ale me zajima hlavne jedno - krome poradne podpory multicore je to predevsim 64-bit verze aplikace. Ta koukam zatim porad neni a jeste asi dlouho nebude. Podle me nejvetsi nedostatek pro to, aby slo FL Studio poradne pouzivat, nebo abych u nej zustal.

kexik

Příspěvek od kexik »

mindwarp.cz píše:Hmm...no ja o FL Studiu atd. neco zrovna pisu pro Pixel, tak me novinky a zajimavosti zajimaji. Naposledy jsem videl nejakou 8.5 beta verzi, o 9 nevim. Ale me zajima hlavne jedno - krome poradne podpory multicore je to predevsim 64-bit verze aplikace. Ta koukam zatim porad neni a jeste asi dlouho nebude. Podle me nejvetsi nedostatek pro to, aby slo FL Studio poradne pouzivat, nebo abych u nej zustal.
vyzera to tak ze 9 je de facto a do pismena odhmyzena 8.5 beta... uz vtedy bolo jasne ze to tak bude

mindwarp.cz

Příspěvek od mindwarp.cz »

kexik: jasne no, tak to moc nepokrocili kluci...ja nevim, myslis, ze mam od verze 10 cekat konecne 64-bit aplikaci? ja na to cekam jako na smilovani...

Odpovědět