REASON 5

Trackery, Reason, FL Studio...
charonme

Re: REASON 5

Příspěvek od charonme »

ani vam neidu tie linky?

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

aj mne nejdu...

Settler

Příspěvek od Settler »

Kliknete na tom odkaze ktery vzdycky vyjede v pravem menu na music a mate tam v zipu cely album..

dendy

Příspěvek od dendy »

Aaaa sorry :-)) uuuplne zle linky zapisane ... opravil som to mozete tahat.... ine tracky co mam pod raysubject niesu z reasonu, len tieto 3 ...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Podobne ako Dendy-mu aj mne na Reasone vadili Eq a kompresor. No na druhej strane, moje zaciatky su prave v spojeni s reasonom. Takze trocha nostalgicke :)

Reasonu treba novu krv a 5-ka ju este nedostala. Tot moj nazor

303

Příspěvek od 303 »

jeden ,můj starší soung ...komplet dělaný na Reasonu 4 +něco málo samplů a greblý v Soundforgy do mp3...no je to taky takový tenký mi to příde .
http://soundcloud.com/mystical-sound-wave/shambala

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

myslim si, ze vobec nie je nutne hovorit v com bol song vytvoreny. potom sa stratia vsetky predsudky a pocuva sa hlavne hudba

dendy

Příspěvek od dendy »

excom: to uplne podpisujem.. tie moje tracky proste isli medzi ludi, mali uspech, pacili sa.. nikto neriesil "je to nejake tenke" "ma to taky reasonovsky zvuk" .. a o tom to asi je .. ked je autor spokojny s tym co pouziva, ono sa to prejavi na tracku ktori je hudobne o niecom a potom nejake subtilne zvukove rozdiely nikto nerisi.. aspon nie 99% ludi ktori ich len pocuvaju a neanalyzuju, proste od nich cakaju len nejaky komplexny zazitok hudobny ...

bassline

Příspěvek od bassline »

eee.....neni sice dolezite v com je to urobene, ale pokial to ma zly zvuk tak je to zle....nezachrani to kompozicia...tak ako kompozicia tak aj zvuk je dolezity..

Na mobile sa predsa tiez neda urobit hit ktory budu pustat radia :D

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:eee.....neni sice dolezite v com je to urobene, ale pokial to ma zly zvuk tak je to zle....nezachrani to kompozicia...tak ako kompozicia tak aj zvuk je dolezity..
otazka je co je to zly zvuk, kto pozna ze je to zly zvuk atd.
subjektivna vec

bassline

Příspěvek od bassline »

EXCOM:

Do urcitej miery je to objektivna vec a od urcitej miery subjektivna...

Objektivne sa da zhodnotit ci to slape alebo nie...subjektivne veci su uz potom napr. ze nie kazdemu sa moze pacit farba nastroja, typ HH atd, proste detaily...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:EXCOM:

Do urcitej miery je to objektivna vec a od urcitej miery subjektivna...

Objektivne sa da zhodnotit ci to slape alebo nie...subjektivne veci su uz potom napr. ze nie kazdemu sa moze pacit farba nastroja, typ HH atd, proste detaily...
ver tomu, ze ak by ti niekto nepovedal v com je to spravene, tak to neriesis..

dendy

Příspěvek od dendy »

hudba je umenie.. pri umeni je objektivizmus velmi subjektivny pojem :-) napriklad mne vacsina obrazov jacksona pollocka pri du ako totalne patlanice .. no ale su ludia ochotni za take obrazi dat take peniaze ze to ty ani ja vzivote na ucte neuvidime taku cifru :))

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Ecco

Příspěvek od Ecco »

Chtel bych se optati, zda je nekdo jiz stastnym majitelem Reasonu 5 ?
Pokud ano, rad bych podiskutoval o zmenach, "vylepsenich" a novych feaurkach, jak se osvedcuji v praxi ( za tu chvili )
At je to jak chce, Reason ma mraky pozitiv a jakozto jeho letity uzivatel a podporovatel, bych pred koupi rad vyslechl neco praktickych nazoru.
Diky predem

P.S. pokud se tu nikdo nenajde, poreferuji ji osobne pozdeji.
P.S.S. trosku historie...nevite nekdo zda jeste zije soft AXS ? ma nejake pokracovani/pokracovatele ?

Odpovědět