Nikdo by tady neresil logic apod, kdybys sam nesrovnaval. A to se samozrejme clovek musi ozvat, protoze tve tvrzeni tak jednoznacne neni. Vse je v ramci diskuse.
Prebieha tu offtopic...ak nemas co napisat RELEVANTE ku progressu Reasonu v6.5, tak nepis - je to tak jednoducheEXCOM píše:bassline : nevidim tu ziadnu zumpu, prebieha tu normalna slusna a konstruktivna debata.. ak je to pre teba zumpa tak potom nezakladaj thready..
Oxyygen píše:jasny, chtelo to ody na novej reason, jinak je to zumpa.
Nikdo by tady neresil logic apod, kdybys sam nesrovnaval. A to se samozrejme clovek musi ozvat, protoze tve tvrzeni tak jednoznacne neni. Vse je v ramci diskuse.
bassline píše: Vzhladom na to, kolko diskusii padlo k minulym verziam Reasona ma zaujimal nazor ludi, ktori s nim robili /robia, poznaju ho a vedia sa relevantne vyjadrit k progressu, ktory nastal v aktualnej verzii tohto softu.
Takze poprosim prispevky k TEME.
aky moj thread - tvoj thread ?bassline píše:.... Aky problem ti robi to, aby si si zalozil svoj thread, kde sa budes bavit o com chces ? ...
Nevím, kde v digitálním programu vezmeš CV ?!bassline píše:
Takze este raz: Reason je z pohladu svojho konceptu a filozofie bezkonkurencne all-in-one riesnie.
Touto vetou som iba chcel povedat, ze neexistuje all-in-one hudobny soft, ktory ponuka rovnaku filozofiu prace ako Reason. A to znamena co ? Ze tym padom je tento soft bezkonkurencny. A preco je bezkonkurencny ? Pretoze napriklad v inom hudobnom softe si nezapajam rovnakym sposobom virtualne masinky do racku, neprepajam CV a AUDIO vystupy, atd.
aha, takze v tvojich threadoch sa pise len to s cim ty suhlasis, a s cim nesuhlasis, to je uz zumpa a treba si tvorit svoje thready...bassline píše:
Prebieha tu offtopic...ak nemas co napisat RELEVANTE ku progressu Reasonu v6.5, tak nepis - je to tak jednoduche. Aky problem ti robi to, aby si si zalozil svoj thread, kde sa budes bavit o com chces ?
Ano, nesuhlasim s tym aby sa tam pisal offtopic. Mam na to ako zakladatel threadu pravoEXCOM píše: aha, takze v tvojich threadoch sa pise len to s cim ty suhlasis, a s cim nesuhlasis, to je uz zumpa a treba si tvorit svoje thready...
no len ked pises , ze reason je bezkonkurencny , tak si zavdavas na take offtopic prispevky .. musis sa sam trosku krotitbassline píše: Napisem to este raz - jedine co som pozadoval bolo to, aby sa tam nepisal offtopic - tj. porovnavanie Reason s ostatnymi DAW.
--
to prave ze nemuzesOxyygen píše:logic - má kompletni vybavu nastroju, efektu a samplu v cene (na vysoke urovni) - muzes je dratovat do zblbnuti
hehe, to je ale trochu demagogie bassline, je to neprustrelna veta, ktera nepripousti debatu; jako kdybys rekl, ze to a to maslo je bezkonkurencni, protoze zadny jiny neobsahuje stejny mnozstvi smetany. veta bude vzdy pravdiva, ale o kvalite nevypovida nic, polemizovat se s ni taky neda.bassline píše:--
--Pytkin píše:dendy : ale bassline pise, ze "Reason je vdaka svojmu konceptu a filozofii bezkonkurencne all-in-one riesenie" .. prave ten koncept a filozofia nie kazdemu vyhovuje .. cize niekomu moze vyhovovat ine all-in-one riesenie .. ako napriklad LOGIC .. preto mi to nepripada ako bezkonkurencne all-in-one riesenie ..