dendy : tu som to popisal .. ./trackery-sekvencery/reason-vs-logic-vs-daw-t17482-15.html#p302701dendy píše:pytkin tak daj priklad 1 softu ktory je priama konkurencia pre REASON .. Logic nieje, to je iny druh softu, ina filozofia prace.. tvrdit ze Logic je konkurencia pre Reason je ako tvrdi ze motorka harley je konkurencia pre audi a6... ako je pravda ze odvezies sa na jednom aj druhom ale tym ta 'konkurencnost' asi tak konci ..
Reason vs Logic vs DAW
Re: Reason vs Logic vs DAW
hold problem je ked sa niekto vyjadruje k veci ktoru pozna len z obrazkov alebo len okrajovobassline píše:dendy: bravo

no ale reason ma kategoriu reason .. kde je jedinym softwarom .. tak tam je jasne , ze nema konkurenciu .. ale v kategorii all-in-one-riesenie je to uz ina pesnicka ..
to sa zase nedaj oklamat vizualom reasonu.. co sa tyka filozofie a modularity su aj ine softy ktore maju podobne moznosti.. ale reason to dotiahol k dokonalosti, orezal veci ktore by az zbytocne do hlbky sli a nabalil na to strasne krasne guiPytkin píše:no ale reason ma kategoriu reason ..

dohodnime sa na tom ze bassline to neformuloval uplne spravne a vy ste sa tu vsetci chutili toho a zacali ho tahat za slovicka

po spravnosti formulacia mala byt nejak takto :
"Reason je vdaka svojmu konceptu a filozofii bezkonkurencny all-in-one semi-modularny DAW"
dendy : ok .. medzi mainstreamovymi aplikaciami neni ziadna aplikacia v kategorii reason .. to co uzivatelov bavi na reasone , je presne to , co tym ostatnym na nom vadi ..
ty anglo vyraziva jsou k nezastaveni, ale bohuzel v cestine nic moc. Jen pro pobaveni, sorry za OTdendy píše: "Reason je vdaka svojmu konceptu a filozofii bezkonkurencny all-in-one semi-modularny DAW"
"Smysl nemá díky svému pojetí a hloubání žádného soupeře v polo stavebnicové vše-v-jednom
Ćíslicově Zvukové Pracovní stanici"

ale ono to nieje zle. . mozno sa raz ludsvo dopracuje s5 do fazy 'Babylon' ked budeme vsetci hovorit jednotou recou ktora bude fuziou vsetkych tych rozdelenych reci