Tim Exile a jeho live setup v Reaktoru 5
-
aum generator
cyril: akoze to je taky argument, ako ked mi niekto tvrdi ze na Logic on sere, a ze bude robit radsej vo Fast Trackeri, lebo z logicu pochopil velke hovno.....buď sa tomu chceš venova? alebo nechces. ked nechces tak ti je aj reaktor nahovno.
FFoxX: Core Cells a C - no to je dost smiesne prirovnanie...napisat fouriera v Ccku zvladnem. ale keby som to prerobil do CoreCells tak uz z principu to ide nepouzitelne pomaly. PureData a Max su tie graficke ako reaktor, lenze v reaktore si obmedzeny na zakladne kamene (Core Cells a Moduly) z ktorych je vsetko zlozene, a ktorych je obmedzeny pocet. v PureData sa tym zakladnym kamenom hovori Objekt, a daju sa doinstalovavat dalsie a dalsie kniznice. aj ked dost vela zakladneho (napr Fourier Fast Transformation) tam uz je....a s tym ze ked si coder, tak si tie kniznice/objekty mozes aj sam pisat v scriptovacom jazyku...(ale samozrejme je to pouzitelne aj pre obycajneho usera, kedze vsetko podstatne je tam uz hotove). navyse je to open-source a free.
dalsia vec je ze v pure data niesi obmedzeny len na zvuk, ale da sa v tom robit aj video (pripadne si v tom mozes len pocitat nejake fyzikalne modeli...vola sa to pure-data, lebo ten soft pracuje s datami vseobecne. je mu jedno ci zvuk/obraz/cisla/...)
a stavba analogu neni cisto o matematike.
FFoxX: Core Cells a C - no to je dost smiesne prirovnanie...napisat fouriera v Ccku zvladnem. ale keby som to prerobil do CoreCells tak uz z principu to ide nepouzitelne pomaly. PureData a Max su tie graficke ako reaktor, lenze v reaktore si obmedzeny na zakladne kamene (Core Cells a Moduly) z ktorych je vsetko zlozene, a ktorych je obmedzeny pocet. v PureData sa tym zakladnym kamenom hovori Objekt, a daju sa doinstalovavat dalsie a dalsie kniznice. aj ked dost vela zakladneho (napr Fourier Fast Transformation) tam uz je....a s tym ze ked si coder, tak si tie kniznice/objekty mozes aj sam pisat v scriptovacom jazyku...(ale samozrejme je to pouzitelne aj pre obycajneho usera, kedze vsetko podstatne je tam uz hotove). navyse je to open-source a free.
dalsia vec je ze v pure data niesi obmedzeny len na zvuk, ale da sa v tom robit aj video (pripadne si v tom mozes len pocitat nejake fyzikalne modeli...vola sa to pure-data, lebo ten soft pracuje s datami vseobecne. je mu jedno ci zvuk/obraz/cisla/...)
a stavba analogu neni cisto o matematike.
teda me to prijde fakt zoufaly.... asi sem uz prosel dobou, kdy me fascinoval typekl, co beha kolem 4 masinek, rychle hybe rukama a z compu leze nejake zoufalej zvuk.Holt nejsem DJ, asi to nechapu, ovsem po takovemhle predstaveni by mi prisel Reaktor 5 jako soft, na kterej je skoda i download casu, natoz ho kupovat.
-
aum generator
FFoxX: .net
)))))))))))) tak to si ma teraz fakt ze rozosmial
))))))))))))))
upman: ja by som reaktor zase az tak nezatracoval. mas tam stale dost vela moznosti, a pracuje sa v tom rychlejsie ako v max / pure data.....je to len na tebe ze co ti z reaktoru bude liezt von a ci okolo toho budes skakat a hubat rukami
)
upman: ja by som reaktor zase az tak nezatracoval. mas tam stale dost vela moznosti, a pracuje sa v tom rychlejsie ako v max / pure data.....je to len na tebe ze co ti z reaktoru bude liezt von a ci okolo toho budes skakat a hubat rukami
-
aum generator
FFoxX: to ani neni o microsofte, skor o tom ze mi vadi ked niekto vyraba sracky a v ramci marketingu ich natlaci vsade kde sa da a prevalcuje tym aj o dost lepsie veci....(takze v podstate som proti microsoftu, ale nie kvoli tomu ze je to microsoft, ale z tohto a asi 1000 dalsich dovodov...a tiez okrem optickej mysi od microsoft som vzivote neprisiel do styku z nicim od nich co by za nieco stalo...)...a mozno to ani nieje tak uplne offtopic. ta bullshit propaganda od naive instruments mi prijde podobna. reaktor5 jednoducho vobec nieje progresivny ani prevratny ani nic a nechapem preco sa na nieco hraju.
a mas pravdu ze reaktor je pre cistych hudobnikov asi lepsi ako max / pure-data.....ale zase ked je niekto cisto hudobnik a sa nechce hrabat v strukturach tak sa mu viac oplati pouzivat uz hotove, skompilovane VST, ktore bezia rychlejsie a mozu si tym padom dovolit vyssiu kvalitu...
a mas pravdu ze reaktor je pre cistych hudobnikov asi lepsi ako max / pure-data.....ale zase ked je niekto cisto hudobnik a sa nechce hrabat v strukturach tak sa mu viac oplati pouzivat uz hotove, skompilovane VST, ktore bezia rychlejsie a mozu si tym padom dovolit vyssiu kvalitu...
aum generator: mozna je to uz off topic, ale mohl bys mi vysvetlit co ti na .NET prijde srackozniho ? A konkretne, to by me totiz vazne zajimalo
IMHO je to totiz vec, ktera se Microsoftu HODNE povedla, vcetne temer dokonaleho C# (BTW Microsoft jako firmu a vetsinu jejich produktu nesnasim a .Net aplikace programuji v Linuxu