jo tak, jen aby mi pak taky ty klávesy hrály, protože když mám propojený klávesy s kombem nebo reprákem, tak je slyšim jen z toho repráku a z kláves mi žádnej zvuk nejde
tak nakonec jsem si koupil oba kabely jak z s550 do pc tak i z mixu do pc, a dneska jsem zkoušel ten kabel rovnou z keyboardu do pc a klávesy slyšim, ale nainstaloval jsem si ten audacity a nevim jestli tam mám změnit něco v nějakym nastavení, ale nic mi to nenahrává, tak jsem se chtěl jenom zeptat, jestli víte kde je chyba.?
já jsem si taky myslel, že je to jen MIDI, ale ten chlap v prodejně říkal, že přes tohle je to lepší než přes mix, a že je to taky audio a na obalu od toho kabelu je napsaný tohle: Plně stíněný kabel pro redukci elektromagnetického rušení. Přenost s minimální chybovostí přenosu.
Smarja navod k tem klavesam, at vis co ti po jakym kabelu leze, protoze jsi ho evidentne necetl.
A jestli ti chlap co ti prodaval ty klavesy rikal, ze ti po tom tohost USB kabelu tece i audio, tak ti kecal.
aha, návod ke klávesám jsem četl, ale tam to neni takhle rozepsané, alspoň jsem si nevšiml, a srandu nemám, jenom nemám s nahráváním rovnou do počítače žádné zkušenosti