Emah: cmorik a smatanova brak nie su podla mna.. I ked zuzka by mohla viacej ladit.. Obaja su autori.. Obaja si pisu vlastnu muziku.. Obaja su s nou na slovenske pomery velmi uspesny.. Maju moj respekt, i ked ani jedneho nepocuvam..
ja nemam problem ze by som nestihal sledovat nove releasy.. posledne roky vcelku intenzivne sledujem co sa deje na scene v ramci mojho zanru a trufam si povedat ze mam dost prehlad... len proste 80% toho co mi prejde usami mi pridu bezduche technicky vypilovane veci .. uniformne, jedna ako druha, skorej ako generovane nejakym robotom nez ako keby to robili ludia ... najnovsi album ktory ma fakt ze oslovuje a mozem ho pocuvat stale dokola je z roku 2006 ...
dendy píše:ja nemam problem ze by som nestihal sledovat nove releasy.. posledne roky vcelku intenzivne sledujem co sa deje na scene v ramci mojho zanru a trufam si povedat ze mam dost prehlad... len proste 80% toho co mi prejde usami mi pridu bezduche technicky vypilovane veci .. uniformne, jedna ako druha, skorej ako generovane nejakym robotom nez ako keby to robili ludia ... najnovsi album ktory ma fakt ze oslovuje a mozem ho pocuvat stale dokola je z roku 2006 ...
tak mas dve moznosti. Bud v novym psytranceu hledas neco staryho a to tam logicky nemusi bejt a nebo je psytrance ve fazi upadku a pak je zajimavejsi se zamerit na zanr, kde se neco deje. Idealne na vsechny zanry kde se neco deje. Mezitim se psytrance zase postavi na nohy a zase si ho uzijes.
bisquit : no ze kvalita hudby sa neda moc vyjadrit .. moze povedat ze sa nam nieco paci a nieco je brak .. ale vyjadrit to kvalitativne nevieme ..
emah : kvalita hudby sla v 90 rokoch dole oproti hudbe predtym .. pisal som o upadku hudby .. za tym si stojim .. aj ked niekto moze mat iny pocit .. a to ci niekto povazuje smatanovu a cmorika za brak , je jeho vec .. ja si ich vazim .. lebo pisu vlastnu muziku , ta muzika je uspesna a dokazu sa nou zivit .. ich muzika ma neuraza , takze ju nemam dovod povazovat za brak .. ale ani ma nijak neoslovuje , takze ju nepocuvam ..
pytkin: to mas pravdu - hudba i ostatni umeni jsou veci, ktery se daji posuzovat jen subjektivne. tim padem se ale neda vlastne o nicem s jistotou rict, ze je to brak (ja radsi pouzivam slovo sracka a pouzivam ho casto )
Ano - pisou vlastni muziku, ale to muj soused taky a pral bych ti to slyset. A uspesna je pouze pro urcitou sortu lidi, do ktere vetsina ze zde prispivajicich nepatri.
emah píše:Pytkin: fakt si trocha prestrelil (trocha dost), ked smatanovu a cmorika nepovazujes za brak a 'veci vydane v 90tych rokoch isli dolu vodou'...
ja ich tiez nepocuvam, ale co je na nich brak?
cize pytkin prestrelil, lebo podla teba je to brak a podla neho nie? trosku zcestne zmyslanie..
smatanova a cmorik = vzorka popmusic, ktora sa tu tlaci a hra - brak, to je jasne hadam kazdemu.
v pytkinovom porovnani 90's vs oni dvaja = napr bjork-post, lamb - lamb vs oni dvaja.
takto som to myslel.