Zamer se na
www.killerrockandroll.com/deathbyaudio a na
www.effector13.com (mam Soda Meiser a je to skutecne neuveritelne extremni zalezitost na urcity nastaveni). To je presne VONO. Fakt doporucuju na tvoje ucely orientovat se spis na ty min znamy krabicky, nez na nejaky bezny Bosse, ktery ma kazdej... Ty nemaj v sobe to postkatastroficky hnusny lofi ZLO. Fakt, podle ukazek i vlastnich zkusenosti mam pocit, ze ty "alternativni" krabky hrajou zlo, maj v sobe takovou charakteristickou ultratvrdou ultralofi kovovou zlost, ktera je podobna i u ruznych vyrobcu (nevim, jestli je to soucastkama, podobnyma konstrukcema, podobnym pristupem...?)... konvencni krabicky hrajou sice nekdy taky pekne ostre, ale porad tak nejak "pro kazdyho", moc hodne, nejdou pres urcitou hranici... Musej se prodavat, ze jo.
Z tech bezne dostupnych krabicek zalezi co ti sedne a na co, no... zajimavej mi prijde Rocktron Zombie se svym asymetrickym zkreslenim, extremni Digitech Deathmetal by ti mohl hodne sednout (nebo taky ne, nutno vyzkouset samozrejme, ja jsem si na nem nasel jedno super nastaveni, otazka je, jestli to za ty penize stoji- nastesti je levnej), MetalZone je klasika a urcite se neztrati, ja uz ji na podobny ucely pouzil hodnekrat a i na zivo... Tohle tema mi mluvi z duse, jen ted premejslim, jak to vychytat se stereo zdrojema...
Hodne kvalitni (a drahy) jsou krabicky od T-Rex, ale ty uz se spis orientujou na konvencni hrace, uz to neni uplnej underground, takze to asi nic... Ja sam jsem svoje dve vymenil, byly super, ale na me moc "hodny"...