Mastering - hezke vysvetleni pojmu s info pro newbies
kexik: me se to prave vsechno v jednom libi, jak je to v tom Tracks 3 pekne serazeny (taky proto, ze Fruity nema dokovani oken a nemam rad, kdyz mam deset oken nekde) a hlavne ten perceived loudness merak je pro me novinka a chtel bych si s tim vic hrat zive.
Fruity Limiteru se hodlam zbavit, to urcite.
Ze hraju s master efektami na klavesy je mozna divny, ale me to tak bavi, nekdy si tam i kopnu Ozone 3, zapnu nejaky preset a hned to zni lip. Nemit to tu velkou latenci, pouzivam to tak porad. Ale de-facto pouzivam hlavne limiter a ten bych si melsehnat nejaky dobry, to uz si najdu, vim ze se to tu resilo.
upman: jo to co delam je blbost, ja to vim
standalone nevim, nevim co to je za verzi, asi nejaka uplne nejnabouchanejsi...jinak pak dej vedet jestli to na nejakym compu jde bez 50ms latence...
Fruity Limiteru se hodlam zbavit, to urcite.
Ze hraju s master efektami na klavesy je mozna divny, ale me to tak bavi, nekdy si tam i kopnu Ozone 3, zapnu nejaky preset a hned to zni lip. Nemit to tu velkou latenci, pouzivam to tak porad. Ale de-facto pouzivam hlavne limiter a ten bych si melsehnat nejaky dobry, to uz si najdu, vim ze se to tu resilo.
upman: jo to co delam je blbost, ja to vim