Na jakou samplovaci frekvenci nahravate?
Re: Na jakou samplovaci frekvenci nahravate?
dano : nic ? alebo len trochu ? proste zasadny rozdiel je v tom , ze pri integery nemozes ist cez digitalnu nulu .. pri floate mozes .. nedojde k skresleniu ..
jo jo to som pochopil. len som sa uz nepustal pochopit tie rozne cisla co si tam uvadzal
len trochui nechapm, naco je dobre ist cez nulu.

no hodis daky plugin , trebars EQ ... vytiahnes dake frekvencie na +10dB a uz si nad nulou .. ani nevies ako 

-
Pytkin: A to pak jakože při tom float neslyšíš to zkreslení, který by si měl při 24bit, můžeš jít tedy hlasitěji, chápu to správně? Sorry sem trochu jednodušší člověk a nula je pro mě nula:).
-
- Profesionál
ja taky pouzivam nastaveni projektu na 32 (ale 32fp, ne 32integer); prave kvuli offline processingu, aby se neprepocitaval tam a zpet. poznamka se tyka toho vyroku 'nahravam 32bit, prevodnik mam 24bit'. neco jinyho je vzorkovani, kdyz nahravas nastroje, a druha vec je interni zpracovani navzorkovany veci.Ondrash píše:Vzhledem k tomu, že Cubase má 32bit FLOAT vnitřní zpracování, stejně jako pluginy, které používám, nevidím v tom žádný problém. I na několika instruktážních videech producentni radí nahrávat do 32bit FLOAT. Popravdě jsem Brooklynův příspěvek nepochopil.
CliffhAnger : ano ziadne skreslenie nenastane .. hlasiteji von nemozes ist .. vo finale to aj tak musis dat do 16/24bit , ked s tym ides na CD alebo DVD alebo SACD .. malo ktory prehravac je schopny prehravat 32bit float wavy ..