P.
S takovejma vyrokama bych byl opatrnej. Ale urcite to bude vpohode.nooly píše:Tascam DR680, jehož prý už tak slušné preampy byly vyměněny za o dost lepší, takže jsem někde na úrovni Sound Devices zařízení.
To myslim nebude potreba.nooly píše:Každopádně mám ještě digital in, takže na hlavní stereo pár můžu zakoupit externí preamp, na mysl se mi vkrádá třeba Apogee mini me.
Kdyz na Gearslutz zadas CM3 do hledani, tak budes mit chvili co cist a poslouchat. Ne vsechno co tam uslysis je dobry, protoze stejne jako tady na ezone tam pise i hromada lidi, ktery jsou sice nadsenci ale to je tak vsechnonooly píše:Matucho díky za tip ohledně Line audio CM3. Vypadá na pohled fajn, rád bych si poslechl ukázky. Ještě jsem koukal na AT450, dají se sehnat něco přes 5 tisíc za kus.
Tak to si je spis nech na nejaky spoty, ktery budou delat maly procento celyho zvuku.nooly píše:Jinak 3x NT1A nemám, vlastním jeden a matched stereo pár se dá nový koupit za 7 tisíc, což mi prostě přišlo jako varianta ke zvážení. Ale asi máte pravdu, celkově je tenký a má nepříjemné výšky na to, abych s ním bral orchestr.
Podla mojho nazoru by to mali byt identicke mikrofony, s identickou chatakteristikou, pokial sa nesnima orchester viacmikrofonovou technikou - spotlighting. Nic viac by ma nenastvalo, ako keby mi niekto dal do laveho kanalu jeden reprak iny ako do praveho. Skus si dat aj na multikanal kazdy reprak iny a pocuvaj tonooly píše:Kdo jste natáčeli v decca tree: Je zásadní faktor použít 3 identické mikrofony? Protože je potom rozdíl koupit 2 či 3 mikrofony, každej za 25 tisíc. Proč se ptám: Kdybych rozestavěl decca tree s SDC mikrofony, tak mě ještě napadlo využít jako představený mikrofon svůj rode NTG3, který je sice filmovým, směrovějším mikrofonem, nicméně barvu zvuku má moc hezkou. Mám ještě NTG1 a Sennheiser MKH815T, ale u těch už mě nenapadá jiný využití, než na nějakej spot.
Napsal jsem jim s nabídkou CZ distribuce, tak uvidímeVrzalík píše:Kolik ty mikrofony Line audio CM3 stojí? Prodává je někdo v ČR či SR?