natlacenie hlasu pre radio a TV

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 17:59

Este ma napadlo .. nespravim FTP , s tym ze tam kazdy moze uploadnut/downloadnut svoje ukazky a mozme podebatovat nad nimi ?

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 16 bře 2008 18:00

pytkin: hej to by bolo super

posli link na ftp

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 16 bře 2008 18:20

jo to by bylo... me zajima oboji... mam malo moznosti srovnani jinak nez poslechem pres radio a tam je to vzdycky uz pres ten jejich processing

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 18:21

ok .. teraz si pozriem byvanie a potom to spravim ..

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 16 bře 2008 18:30

ok dobre potom uploadnem niake svoje mixy reklam

budem rad ked mi k tomu poviete pripomienky

mate niaky typ na SW merak?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 19:33

ok .. takze ftp://ftp.fluidzone.tv

login aj pass = ezone

dal som tam adresar fluidzone , kde som nakopiroval par veci z posledneho obdobia .. Snazil som sa najst rozhlasove aj TV spoty .. Ale rozhlas robime relativne malo .. ale cosi tam je .. este musim povedat ze som to len cez remote desktop kopiroval .. Takze som ani nemal sancu si to vypocut o co sa jedna .. Tak dufam ze tam nie su dake koniny :)

spravte si folder a pridajte ukazky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2008 19:34

tomyk : v SW merakoch nemam vobec prehlad .. to ti tu odporuci snad niekto , kto to pouziva ..

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 16 bře 2008 19:51

dakujem za pristup

zajtra popocuvam v studiu
poslem aj niake svoje reklamy

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 17 bře 2008 00:17

este jedna vec ktora mozno ovplyvni reklamu vo vysielani je uroven na aku sa to nahra na Betacam

piskate to zrejme na OdbVU a maximum ide po +3dbVUalebo len po 0dbVU?

videl som niake vysilacky kde uvodne piskanie bolo pod nulov tak -2dbVU ,to bol asi zame aby ked to niekto bude prepisovat v TV a nastavi si piskanie na 0 tak jeho reklama sa potom prepise o 2db viac,moze to tak byt?
niekomu zase maximum ide az za +3dbVU

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 bře 2008 00:39

tomyk : jo .. kilo je na nule .. a peaky nepresahuju +3 dB VU .. do markizi sme nahravali dost dlho tusim o 3dB menej .. ale uz sa robi pre vsetky telky rovnako .. to co popisujes s tym piskanim na -2 , to je divne .. to by ti podla mna vratili .. uz si na to davaju pozor , potom ako sa prijal zakon o hlasitosti reklam v telke ..

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 17 bře 2008 22:08

Pytkin:

pocuval som tie vase mixy
mam pocit ze su dost natlacene vo vyssich stredoch
ma to tlak
ako je eqalizerovany hlas?a co pouzivate ako hlavny limiter?

tento vyzden dam na ftp niake svoje mixy a skus sa na to pozriet ked mozes,dik

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 17 bře 2008 22:23

matucha:

"Jednou se mi tak stalo, ze HP filtr na hlase celou vlnu udelal asymetrickou a nic nebylo poznat dokud sem to nepotreboval zesilit. Takovy veci pak v radiu muzou zapadnout."


ako si to s tou asymetriou myslel?ako sa to da zistit ci to moze byt problem?
co moze este tu asymetriu sposobit?

tomyk75
Příspěvky: 35
Registrován: 15 bře 2008 17:58

Příspěvek od tomyk75 » 17 bře 2008 22:26

asymetria sygnalu je vlastne DC offset?

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 18 bře 2008 02:19

me to ftp nebehalo vcera, takze sem nic neposlouchal ani neuploadoval


DC offset to neni, je to neco jako znas u trubky apod., ze horni cast vlny je treba uplne do max, a spodni cast treba do -16dB. DC offset to neni protoze sykavky sou tam kde maj byt.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 bře 2008 03:45

matucha píše:me to ftp nebehalo vcera, takze sem nic neposlouchal ani neuploadoval
neslo ti stahovat? download managerem mne to taky nejde, zkus to primo browserem.

Odpovědět