natlacenie hlasu pre radio a TV
ok .. takze ftp://ftp.fluidzone.tv
login aj pass = ezone
dal som tam adresar fluidzone , kde som nakopiroval par veci z posledneho obdobia .. Snazil som sa najst rozhlasove aj TV spoty .. Ale rozhlas robime relativne malo .. ale cosi tam je .. este musim povedat ze som to len cez remote desktop kopiroval .. Takze som ani nemal sancu si to vypocut o co sa jedna .. Tak dufam ze tam nie su dake koniny
spravte si folder a pridajte ukazky
login aj pass = ezone
dal som tam adresar fluidzone , kde som nakopiroval par veci z posledneho obdobia .. Snazil som sa najst rozhlasove aj TV spoty .. Ale rozhlas robime relativne malo .. ale cosi tam je .. este musim povedat ze som to len cez remote desktop kopiroval .. Takze som ani nemal sancu si to vypocut o co sa jedna .. Tak dufam ze tam nie su dake koniny

spravte si folder a pridajte ukazky
este jedna vec ktora mozno ovplyvni reklamu vo vysielani je uroven na aku sa to nahra na Betacam
piskate to zrejme na OdbVU a maximum ide po +3dbVUalebo len po 0dbVU?
videl som niake vysilacky kde uvodne piskanie bolo pod nulov tak -2dbVU ,to bol asi zame aby ked to niekto bude prepisovat v TV a nastavi si piskanie na 0 tak jeho reklama sa potom prepise o 2db viac,moze to tak byt?
niekomu zase maximum ide az za +3dbVU
piskate to zrejme na OdbVU a maximum ide po +3dbVUalebo len po 0dbVU?
videl som niake vysilacky kde uvodne piskanie bolo pod nulov tak -2dbVU ,to bol asi zame aby ked to niekto bude prepisovat v TV a nastavi si piskanie na 0 tak jeho reklama sa potom prepise o 2db viac,moze to tak byt?
niekomu zase maximum ide az za +3dbVU
tomyk : jo .. kilo je na nule .. a peaky nepresahuju +3 dB VU .. do markizi sme nahravali dost dlho tusim o 3dB menej .. ale uz sa robi pre vsetky telky rovnako .. to co popisujes s tym piskanim na -2 , to je divne .. to by ti podla mna vratili .. uz si na to davaju pozor , potom ako sa prijal zakon o hlasitosti reklam v telke ..
-
- Profesionál