Vzhledem k tomu, ze hrajeme live pres Cubase, tak jsem vybral jen ty co maji nizkou latenci.
Nejsem zadny profik a chci se jen podelit o moje zkusenosti a hlavne chci znat nazory ostatnich.
Nakonec jsem vybral tri - Waves L3LL, Vintage Warmer 2.1.4 (verzi low latenci) a Ozone 3.13
Odezva - hodnoceni je subjektivni. Vsechny se daji pouzit pro live hrani, ale poradi bych urcil takto:
1. L3LL
2. Ozone
3. VW
Zvuk:
L3LL - Pro: Umi hezky od sebe oddelit pasma. Vysledek pusobi ucesane.
Proti: Prostor je cely jakoby "v zadu". Zvuk mi prijde trochu "plechovy" a nepodarilo se mi toho zbavit.
VW - Pro: Zvuk pusobi opravdu Warm. Celkove je zvuk v predu a ma pekny prostor. Kdyz zavru oci, tak se da na nej sahnout

Proti: Pasma nejsou tak dobre oddelena a celkove je zvuk "divoky", ale pri uprave v mixu se to da poladit.
Ozone - Pro: Hodne moznosti nastaveni. Zvuk je "teply", prostor je taky dobry. Stale jsem se k nemu vracel s pocitem, ze to je mozna "ono"
Proti: Zatez CPU, Peaky prestreluji pres 0 (nevite jestli to da v Ozone nejak osetrit?)
V testech jeste budu pokracovat (kdyz bude cas). Sam jeste nejsem rozhodnut a finalne bych chtel zvolit jen jeden, ktery koupim.