Zvukovka pomoc

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3529
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od MDudas »

Stan píše:...proc nejde strcit jakykoliv konektor do kdejaky diry kterou najdes....
:lol: :palec+:

xdudy
Příspěvky: 339
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od xdudy »

hightimes píše: Neviete poradit nieco dobre, co ma okrem mic vstupov, aspon 4x line input?
hightimes píše:Proste nechcem nahravat mikrofony, chcem len doma na produkciu, takze mic inputy ani nepotrebujem...
:?:
Clape seš zmatenej jak lesní včela, pokud ti stačí 4x line in , klidně si kup tu NIK6 - ta má přece 4x line in - jen ty dva vpředu jsou kombinovaný, takže se tam dají připojit i mikrofony viz:
http://www.native-instruments.com/en/pr ... fications/

Kombinovanej vstup na tý kartě je, že tam můžeš strčit JACK nebo mikrofonní CANNON . Pokud tam strčíš Jack tak si přepínáš čudlíkem citlivost vstupu line nebo instrument. Pokud tam strčíš mikrofonní Canon tak se vstup chová jako mic vstup.

Prostě do IN3 dáš L a do IN4 dáš R z jednoho stereo zdroje , a ve předu si přepneš čudlíkem co je na kartě na LINE a dáš do IN1 L a do IN2 R z druhého stereo zdroje. Pokud bys pak někdy chtěl nahrávat mikrofon tak vytáhneš to co máš vepředu třeba z IN1 a zastrčíš tam canon od mikrofonu.
Jednodušejc to už vysvětlit nedokážu :)

- těžko lze rozklíčovat co vlastně chceš, když předkládáš dva protichůdné požadavky

hightimes
Příspěvky: 29
Registrován: 26 lis 2011 14:31

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od hightimes »

Tak som kupil nakoniec tuto ale zas problem. Nepasuju mi konektory vobec ani jack to nema.
To ma nejake specialne?


Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od W.Cable »

cece, v tom linku je graficka karta. To je nejakej omyl ne?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od Pytkin »

A este ktomu QUADRO :)

xdudy
Příspěvky: 339
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od xdudy »

si tu z nás nekdo dělá prdel

Uživatelský avatar
jackies
Příspěvky: 362
Registrován: 21 úno 2014 01:23

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od jackies »

Dopadnout to může klidně i tak, že za čas objeví VSTi a VST.
Řekne si proč ty všechny krámy před tím v nevědomosti vůl kupoval, protože zjistí, že by mu jeden
obyčejnej dvouoktávovej klimpr + pár free véestéček přebohatě stačilo.
muzikant

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od Stan »

xdudy píše:si tu z nás nekdo dělá prdel
taky si myslim ze je to troll

hightimes
Příspěvky: 29
Registrován: 26 lis 2011 14:31

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od hightimes »

:D :D :D som len bol zvedavy kto sa chyti :D :D :D

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od Stan »

:palec-: wasting time of others is not funny at all.

xdudy
Příspěvky: 339
Registrován: 12 led 2003 23:50

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od xdudy »

Jasný, pár takovejch chytráků - a každej si rozmyslí na něco odpovídat.

hightimes
Příspěvky: 29
Registrován: 26 lis 2011 14:31

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od hightimes »

Samozrejme dakujem za reakcie, pomohlo mi to.
Urcite nechcem mrhat nikoho drahocenym casom.

Uživatelský avatar
IvanB
Příspěvky: 453
Registrován: 19 úno 2017 21:18

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od IvanB »

Priatelia, mal by som taký zvláštny dotaz - pozerám, že pár zvukoviek, ktoré mám v merku, majú priebežný (obežný, nekonečný alebo neviem ako by som to nazval) VOLUME control (Audient iD4, nejaký najlacnejší Motu a pod...) - teda taký, že ho môžete točiť doblba stále dokola a nie taký, že je z oboch strán obmedzený a podľa značky na pote hneď opticky viete, kde +- je hlasitosť. Vŕta mi hlavou - ako je potom nastavená hlasitosť zvukovky bezprostredne po uvedení do prevádzky? Nejak defaultne na 0 alebo tak ako bola predtým vypnutá? Chápeme sa, či?
Vďaka

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvukovka pomoc

Příspěvek od Pytkin »

Moze sa to lisit , ale vacsinou by si to malo pamatat poslednu polohu a tu by to malo pri starte nastavit ..

Odpovědět