AKAI CD3000SX jak na něj?
Fakt som skusal vsetko mozne. Zavrcala mechanika a koniec. Nenacitala proste original Akai CD.Pytkin píše:
to je divne .. mal si to korektne zaterminovane ? to musi chodit ..
Skusal som 3 stare este 4 rychlostne mechaniky zo starych servrov, kazdu od ineho vyrobcu. Je pravda ze 2 z nich boli aj napalovacky, ale to by nemal byt asi problem.
Nakoniec som potom niekde cital aj v manualy, ze proste ta stara 1000 nema soft na spracovanie instrukcii s CD mechanik. Nebolo to tam vyslovene napisane ale je to fakt, nenasiel som tam ziadnu kolonku. A ked som cital manual na novsi typ 2000, tak tam bolo pisane ze CD podporuje.
Hodil som aj novy Firmware zo stranky Akai a nic.
Pomahal mi kamos co ma na starosti servery a robil s tym, tak predpokladam ze vedel co robi. Zaterminovane to bolo. Otazne vsak je to, ze ci tomu nevadilo ze to boli napalovacky a dalej nasiel som na webe vtedy zoznam podporovanych a nepodporovanych vyrobcov CD mechanik.
Tu je clanok
A jedna z nich bola nepodporovana. Mal som akurat NEC
Bolo to ale pripojene tak, ze som to rozobral, vybral kabel z HDD a hodil na to CD mechaniku. A menili sme nastavenia.
Tu je clanok
A jedna z nich bola nepodporovana. Mal som akurat NEC
Bolo to ale pripojene tak, ze som to rozobral, vybral kabel z HDD a hodil na to CD mechaniku. A menili sme nastavenia.