AKAI CD3000SX jak na něj?

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 pro 2008 13:29

idus : SCSI je standard .. malo by to vsetko fungovat s kazdym .. podstatne je to dobre nastavit vsetko ..

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 09 pro 2008 18:08

Pytkin píše:
to je divne .. mal si to korektne zaterminovane ? to musi chodit ..
Fakt som skusal vsetko mozne. Zavrcala mechanika a koniec. Nenacitala proste original Akai CD.
Skusal som 3 stare este 4 rychlostne mechaniky zo starych servrov, kazdu od ineho vyrobcu. Je pravda ze 2 z nich boli aj napalovacky, ale to by nemal byt asi problem.

Nakoniec som potom niekde cital aj v manualy, ze proste ta stara 1000 nema soft na spracovanie instrukcii s CD mechanik. Nebolo to tam vyslovene napisane ale je to fakt, nenasiel som tam ziadnu kolonku. A ked som cital manual na novsi typ 2000, tak tam bolo pisane ze CD podporuje.

Hodil som aj novy Firmware zo stranky Akai a nic.

idus
Příspěvky: 29
Registrován: 05 pro 2008 21:56

Firmware

Příspěvek od idus » 09 pro 2008 18:28

Měl bych dotaz, když chci u AKAI CD3000XL nahrát nový firmware, jak to mám udělat? Stáhl jsem si z jejich webu aktualizaci (soubor s příponou COD), ale jak ho dostanu na disketu, když má akai svoje formátování...?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 pro 2008 18:37

hupox : mono by tu mohol dakto napisat kto s 1000ckou robil .. je mi ale divne , kedze na trhu su stovky CDciek pre AKAI S1000 , ze naco by ich tie firmy vydavali ..

vsetko si mal korektne zaterminovane ?

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 10 pro 2008 07:36

Pomahal mi kamos co ma na starosti servery a robil s tym, tak predpokladam ze vedel co robi. Zaterminovane to bolo. Otazne vsak je to, ze ci tomu nevadilo ze to boli napalovacky a dalej nasiel som na webe vtedy zoznam podporovanych a nepodporovanych vyrobcov CD mechanik.
Tu je clanok

A jedna z nich bola nepodporovana. Mal som akurat NEC

Bolo to ale pripojene tak, ze som to rozobral, vybral kabel z HDD a hodil na to CD mechaniku. A menili sme nastavenia.

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 10 pro 2008 07:52

Mozno by to chcelo fakt nejaku overenu mechaniku. takto je pre mna ten modul nepouzitelny.

Ale mas pravdu je kopec CD pre verziu 1000. Tak ze problem bude ozaj v tej mechanike.
MacBookPro 2.3 GHz Intel Core i5, M-Audio ProFire, MainStage 3, Nord Electro 5 74, Novation Mininova

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 pro 2008 14:37

Hupox : ja som mal informacie ze by to malo chodit viac menej s hocicim .. jedine fakt ci nevadi to ze si skusal napalovacky .. ja mam doma nachystany jeden plextor , len na akai nemam podsvietenie .. tak musim napred poriesit to ..

Odpovědět