ATMOSPHERE
tak si aninstaluj nejaky VSTi syntak, ktory je dobry na plochy a nie rompler ako je Atmosphere s 3GB dat...Jiří píše:Dano: 3GB na DVD nebo více na DVD jsou mi k ničemu, potřebuji nástroje používat - to znamená, mít je nainstalované na HDD...
(absynth, z3a+, FM7, Wavestation, Tera.....) je ich X a zoberu ti max. niekolko desiatok MB
Poshook: To je sice také řešení - ale ne pro mě. Dokonce jsem to zkoušel, ale třeba takové smyčce jako je třeba "Hollywood Strings Orchestra" a pod ním "Hybrid Warm..." v žádných jiných VSTi, ani podobné nejsou. Navíc pak jsem měl problém s dynamikou zvuku, musel jsem vše předělávat pro vyměněný nástroj - to ne - to není řešení... ale díky...
poshook uz vsetky vymenoval... pridam este big tick angelinu (co je specialitka na breathe plochy, ale je mala a nic nezere), big rick rhino, linplug albino a samozrejme moj oblubeny imageline sytrus. zacni ale niecim ako absynth alebo albino, na to najdes milion presetov na kvr a neprides tak o inspiraciu 

Díky Kexik: absynth, z3a+, FM7, Wavestation a všechny jim podobné mě tedy vůbec nepřesvědčily o tom, že by mohly být nějakou náhražkou, používám je pouze na pár nástrojů, jen výlučně k nějakému danému zvuku. Albino mám také, ale nevím jak Vám, ale mě osobně zabírá dost, proto ho také používám co nejméně....
Mám také dost SF2 a mezi nimi i slušné - ale pak je opravdu problém vyměnit nástroj s jiným náběhem, dozvukem, dynamikou a hrát si s tím pak déle než při samotném skládání...
Dovolím si jednu takovou humornou....to bych potom mohl rovnou skládat na GM sadě.... ale to je asi to, co já neumím - nejsem tak dobrý skladatel.... wav...
Mám také dost SF2 a mezi nimi i slušné - ale pak je opravdu problém vyměnit nástroj s jiným náběhem, dozvukem, dynamikou a hrát si s tím pak déle než při samotném skládání...
Dovolím si jednu takovou humornou....to bych potom mohl rovnou skládat na GM sadě.... ale to je asi to, co já neumím - nejsem tak dobrý skladatel.... wav...
jiri, toz potom najvychodenejsie riesenie je to vysamplovat cez robota,
myslim ze ten programek sa volal sample robot, google je tvoj kamarat. Je to pekny automat na vykradanie romplerov
myslim ze ten programek sa volal sample robot, google je tvoj kamarat. Je to pekny automat na vykradanie romplerov

Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
milujem atmosphere, fenomalne 
inu nic z vacsiny ostatnych plugin atmosphere ani neobislo podla mna, co sa zvuku aj inspirativnosti tyka..
jiri, velmi pekne synty (ktore podporuju aj soundfonty) robi particka
H.G. Fortune. Mne sa uuuplne paci od nich napriklad STS-21.
na plochovy stuff moje oblubene..

inu nic z vacsiny ostatnych plugin atmosphere ani neobislo podla mna, co sa zvuku aj inspirativnosti tyka..
jiri, velmi pekne synty (ktore podporuju aj soundfonty) robi particka
H.G. Fortune. Mne sa uuuplne paci od nich napriklad STS-21.
na plochovy stuff moje oblubene..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket