Logic Pro 9 a latence zvuku

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od hombrefeo » 21 čer 2014 13:40

ta alesis ma nejake dsp?

Aidzi
Příspěvky: 29
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Aidzi » 21 čer 2014 14:13

http://www.alesis.com/io4 ... A na krabici je podpora MAC 10.5 - 10.7...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Pytkin » 21 čer 2014 19:52

Stan píše:MTC je ti nanic to je pro synchronizaci s obrazem.
ja by som len poopravil ze MTC je aj na sync s inym sekvencerom a inym audio hardwarom .. nie len na obraz ..

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Stan » 21 čer 2014 21:14

v poho ja jen ze v jeho situaci mu to moc nepomuze, priste budu více detailnejsi. :)

liborp
Příspěvky: 16
Registrován: 19 srp 2013 08:27

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od liborp » 14 zář 2014 03:15

ahoj, píše se tu sice o latenci, ale řeším jiný problém.

mám logic pro 9, nainstaloval jsem ho na MacBook OS X, verze 10. 9. 4, po instalaci, která proběhla řádně (asi 50 GB dat) hlásí, že pod tímto systémem logic pro 9 nepoběží.

jaké je řešení? vrátit se ke starší verzi systému? nebo jít do logic pro X ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Pytkin » 14 zář 2014 03:18

aj jedno aj druhe bude fungovat .. ja osobne odporucam upgradovat na LPX ..

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Stan » 14 zář 2014 12:09

LP 9.1.8 by mel makat pod Mavericks jen ho prepni do 64 bit modu. Klikni na ikonu pravou mysi, zobraz info a prepni na 64 bit. To by melo fungovat si myslim. Jestli bude stabilni je jina otazka. Kadopadne LPX se vyplati.

liborp
Příspěvky: 16
Registrován: 19 srp 2013 08:27

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od liborp » 14 zář 2014 21:26

díky za rychlou odpověď.

no mám celou 9, asi 45 GB v discích... nová verze logic pro X stojí u applů kolem 5 tis. kč.

myslíš, že se dá sehnat levněji? nebo to pak nebude fungovat? mám zkušenost, a taky jsem to četl, že různé stažené verze pak padají...

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Stan » 14 zář 2014 22:53

Sehnat levneji se neda a cena €179 za LPX je ferova. Nevim co myslis ze stazene verze padaji a kde jsi co cetl, ale posledni verze na DVD byla LP9 a LPX se prodava POUZE jako download na Apple Store.

liborp
Příspěvky: 16
Registrován: 19 srp 2013 08:27

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od liborp » 19 zář 2014 10:03

ahoj, koukal jsem na netu, někdo to levněji prodává, do 40 Liber (*dmg soubor), ale je otázka, zda pak taková verze šlape.

nevím, zda to mám koupit v kč od českého prodejce applu nebo stáhnout přímo ze stránky podpory za 179 éček. co je lepší?

taky mi není jasné, zda pak licence platí i tehdy, když budu třebas přeinstalovávat operační systém?

zatím :D

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1936
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Stan » 19 zář 2014 11:55

To zálezí ciste na tobe od koho to koupis. Pokud to vsak koupis primo na Apple store a ztratil by jsi svoji zálohu tak neni problem si to stahnout z Apple store znova jelikoz mas zarigistrovanou koupi. Aktivacní kod je zadavan pri instalaci. Koupi ziskás licenci kterou mas naporad. Po preinstalaci OS jen zadas aktivacni kod pro instalaci LPX. Precti si Licence Agreement bod 2. odstavec i a ii.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Pytkin » 19 zář 2014 23:08

to co dakto predava na internete za 40 libier , je piratska verzia ..

liborp
Příspěvky: 16
Registrován: 19 srp 2013 08:27

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od liborp » 20 zář 2014 23:59

díky za rady, zřejmě to koupím na apple store, naposledy jsem si za 2 E koupil skype a šlo to pak zdarma stáhnout i na iPad

LPX má celkem bohaté banky zvuků, má smysl kupovat ještě Roland Integra 7 pro další? mám i Reason, sice 4 verzi, ale tam je taky spousta zvuků a smyček.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od Pytkin » 21 zář 2014 00:07

liborp : ak chces integru len k pocitacu a nevyuzijes ju aj inde , tak sa to neoplati .. radsej by som si kupil do logicu NI Komplette .. Ale napred si kup LPX a poskusaj co tam je .. podla mna by ti to mohlo stacit ..

liborp
Příspěvky: 16
Registrován: 19 srp 2013 08:27

Re: Logic Pro 9 a latence zvuku

Příspěvek od liborp » 22 zář 2014 20:15

díky za radu.

ad Roland Integra... já mám Fantom XR a Yamaha 2000 E, na integre pry jsou lepší zvuky a všechny banky... máš asi pravdu, možná postačí dokoupit zvuky. určitě budu investovat do LPX, to udělám ještě dneska, pak taky převodník (apollo twin duo - všichni píšou, že solo nestačí).

Odpovědět