MACBOOK PRO

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 08:38

No tak pod MAC OSX to bude makat všechno asi dobře :D ja tam ještě musím otestovat 2x Firewire 400 zařízení zapojené za sebou přes FW800.
Snad to bude makat líp jak na win.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Ondra P. » 06 lis 2009 08:48

pokud ma novej MBP expresscard radic tak si kup nejaky co funguje i pod WIN...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 08:50

ekeaze píše:pokud ma novej MBP expresscard radic tak si kup nejaky co funguje i pod WIN...
Tak to sem debil :D:D:D to mě nenapadlo haha :D Každopádně mám ještě tu předchozí řadu 2,4Ghz unibody s ExpressCard slotem.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Pavel Vantuch » 06 lis 2009 08:53

Jednoduchá odpověď: Nemá.

Obrázek

- MagSafe power port
- Gigabit Ethernet port
- One FireWire 800 port (up to 800 Mbps)
- Mini DisplayPort
- Two USB 2.0 ports (up to 480 Mbps)
- SD card slot
- Audio line in
- Audio line out
- Kensington lock slot

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 08:57

No já mam tu předchozí a ta má...

Obrázek

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Pavel Vantuch » 06 lis 2009 09:00

Tak to napíšu :wink: :lol: :lol: :lol:

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Pavel Vantuch » 06 lis 2009 09:03

Mrkni sem

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od EXCOM » 06 lis 2009 10:02

no, 17 palec novy MCP express card slot ma.. len 13 a 15 palec verzia exslot nema...
Obrázek

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 10:10

Kdyz uz sme u tech meků ma nekdo zkusenost teda s cubase na Meku?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Pytkin » 06 lis 2009 10:20

Neviem ako cubase .. predpokladam ze to bude podobne ako nuendo .. mam info ze na Macku nuendo nechodi tak dobre ako na Windowse a su pripady ze ludia kvoli Nuendu presli z Macka na windows ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 10:24

Pytkin: Mě právě cubase studio 4 na tigeru vyslovene padal.. proste se v tom nedalo delat. Ja chtel prejit na MAC a poridit Bias Peak a jet na Cubase 5, ale ted fakt nevim no.. nebo mit na Meku windows na muziku.. on ten iMAC je super i za tu, cenu 26tisic.. kdyz jsem pocital novy PC s takovym displayem a konfiguraci tak jsem se nedostal na nizsi penize. Nebo prejit na Logic, ale bojim se trosku toho, ze bych v tom neumel delat :(

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Pytkin » 06 lis 2009 10:27

tom : jo je to dilema .. v kazdom pripade suhlasim ze Apple je dobry hardware a v pripade krizi , tam viez bezat aj windows .. ci uz paralelne alebo vedla seba .. na koniec to neni az taka zla idea .. Windows na muziku a OSX na vsetko ostatne .. v kazdom pripade tato barlicka tu je , keby na tom OSX ten Cubase 5 tiez nechodil dobre ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Ondra P. » 06 lis 2009 10:30

Pytkin píše:Neviem ako cubase .. predpokladam ze to bude podobne ako nuendo .. mam info ze na Macku nuendo nechodi tak dobre ako na Windowse a su pripady ze ludia kvoli Nuendu presli z Macka na windows ..
no to uz je ale honde stara zprava ne....

me cubase behal na macu naprosto vpohode.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od TOM-Thak » 06 lis 2009 10:33

Já mam teďka toho Macbook Pro unibody 15 a na něm to asi vyzkouším.. mam tam paralelně i Windows. Tam by pro Windows řešil problém Firewire ExpressCard adapter s kouwellem, protože bulid in adapter na FW800 pod WIN neběží. Pro iMAC Late 2009, co vyšel teď, by to byl problém, protože tam nic nestrčím. Ale zase když někomu ten cubase běhal.. mě se líbí, že šli s cenou dost dolu a za slušněj výkon, hlučnost, design a skladnost včetně OS zaplatíš rozumné peníze.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: MACBOOK PRO

Příspěvek od Ondra P. » 06 lis 2009 10:57

no ja bych celkem chtel MAC PRO 8 core a kdyz jsem se kouknul na ceny , tak mi prijde ze spis sly nahoru a to dost.. tedy u nas

Odpovědět