MACBOOK PRO
Pavel : ne .. 4 hodiny som nad tym stravil .. pregooglil vsetko co sa dalo .. onehalp hodinu na telefone .. ani jehla .. nakoniec som nasiel na forach presne ten isty problem a riesenie bolo reinstall .. Tak uz som nespekuloval (o druhej v noci) a reinstaloval ..Pavel Vantuch píše:A nezabral ani reset hesla Admina z instalačního CD/DVD?Pytkin píše:ekeaze : moc sa z toho updatovania netes .. pri update tusim 10.4.8 sa mi stalo , ze system zacal pytat heslo a nechcel ziadne zobrat .. pomohla az reinstalacia systemu .. Potom som sa docital , ze sa neodporuca update cez system update , ale stiahnut daky updatovaci image .. uz neviem ako sa to vola .. proste akoby plny update a ten manualne pustit na pocitaci ..
Jinak Apple dělí aktualizace systému na Delta a Combo.
Delta je vlastně ten "setinkový" update, který se ukazuje v SW update.
Combo obsahuje vše, co bylo aktualizováno i v předchozích verzích.
Obecně se doporučuje Combo, či-li stáhnout z webu disk image a dál už je to jasné
Re: MACBOOK PRO
Nevite jestli se da pracovat s externim monitorem a pritom mit macbook pro zavreny ? mam externi klavesnici a monitor prez DVI a nejak na to nemuzu prijit...
- Pavel Vantuch
Samo že dá. Zavřít book a probudit stisknutím nějakého tlačítka na externí klávesnici 

mam 13"mbp,
neviem ci ste sa s tym stretli,
tiez pocujete z lavej strany take akoby rusenie?
tam ako su konektory...
tam ako su konektory...
ja mam 15" a nic tam neslysimemah píše:mam 13"mbp,
tam ako su konektory...
uplne ticho? ani akoby rusenie hdd?ekeaze píše:ja mam 15" a nic tam neslysimemah píše:mam 13"mbp,
tam ako su konektory...
- Pavel Vantuch
Disk je na druhé straně vedle DVD, takže ten by to být neměl
Jestli myslis z repraku zvukovky, tak to nemohu slouzit, protoze integrovanou zvukovku MBP nepouzivam, ale pokud myslis ruseni mechanickeho razu, tak nic takoveho na svem MBP 13" nepozoruju...
Ja mam unibody 15 a taky jsem si vsiml ruseni.. ale je to chladic. Jakmile se prestane tocit, tak to ruseni ustane.
mas pravdu, tusim je to to...TOM-Thak píše:Ja mam unibody 15 a taky jsem si vsiml ruseni.. ale je to chladic. Jakmile se prestane tocit, tak to ruseni ustane.
ked som zatvoril displej, tak to prestalo.
Ja jsem si myslel, jestli nemam nejaky rozbity chladic.. ale asi to je normalni stav.. protoze za provozu jsem si toho uz ted nevsiml. Ja jsem k tomu dal nahodou ucho kdyz sem vytahoval z USB chladici podlozku.emah píše:mas pravdu, tusim je to to...TOM-Thak píše:Ja mam unibody 15 a taky jsem si vsiml ruseni.. ale je to chladic. Jakmile se prestane tocit, tak to ruseni ustane.
ked som zatvoril displej, tak to prestalo.
Jinak nemas taky problem s FIREWIRE 800 ??
Ja ho chtel zkusit pod Windows, protoze tam mam ted na testovani dva systemy a pod windows proste nefunguje.. asi blbej driver od applu.. pisou to vsude na forech a zatim zadny reseni.
nefunkcne FW mi nespominajTOM-Thak píše: Jinak nemas taky problem s FIREWIRE 800 ??
Ja ho chtel zkusit pod Windows, protoze tam mam ted na testovani dva systemy a pod windows proste nefunguje.. asi blbej driver od applu.. pisou to vsude na forech a zatim zadny reseni.

takze otestovane to nemam ci to tam ide.