Už jsem málem koupil MacBook Pro ... ale nevím
pytkin: s usb a fw nie je vsetko zaliate slnkom, usb je jednosmerne rozhranie, cize apriori pruser, fw ani usb neumoznuju bitsync rezim (co je si myslim hlavny dovod nestability) a sata 150 je skoro dva krat rychlejsie ako fw 800. myslim ze to stoji za nejaku namahu programatorov
ivo: celkom nerozumiem tvojim poziadavkam, ty chces pouzivat svoje velke prevodniky s laptopom? nema potom vacsi zmysel narvat do racku obsluzny pocitac?
ivo: celkom nerozumiem tvojim poziadavkam, ty chces pouzivat svoje velke prevodniky s laptopom? nema potom vacsi zmysel narvat do racku obsluzny pocitac?
Ten už tam víceméně mám (i když ještě nenainstalovaný software). Ale to vyžaduje ovládání - v horším případě LCD, myš klávesnice (velice nepohodlné), v lepším případě remote desktop přes notebook - sázka do loterie ... Musí to být ale něčím jištěné (druhým systémem). A notebook je mnohem pohodlnější ... Tak mě napadlo že remote desktop Apple notebook - PC asi bude problém trochu ...kexik píše: ivo: celkom nerozumiem tvojim poziadavkam, ty chces pouzivat svoje velke prevodniky s laptopom? nema potom vacsi zmysel narvat do racku obsluzny pocitac?
Ivo : jasne .. na XP ti magma blbla .. Ale na MACu moze frcat jak oci ! to nijak nezistis , len vyskusas ..
Ale fajn ze si povedal , ze mas s magmou problemy .. bol som rozhodnuty ze kupim 7pci magmu .. Ale kedze dosli universal audio s UAD2 , uz nepotrebujem 4 UADy .. a ked zamenim dve DSP9652 za MADI , tak ostane v komputri aj dake miesto .. Na problemy s Magmou fakt nemam naladu .. Na pocitaci treba zarabat peniaze .. Nie riesit problemy ..
Ale fajn ze si povedal , ze mas s magmou problemy .. bol som rozhodnuty ze kupim 7pci magmu .. Ale kedze dosli universal audio s UAD2 , uz nepotrebujem 4 UADy .. a ked zamenim dve DSP9652 za MADI , tak ostane v komputri aj dake miesto .. Na problemy s Magmou fakt nemam naladu .. Na pocitaci treba zarabat peniaze .. Nie riesit problemy ..
ATA je ale tiez dost primitivna zbernica .. Neverim tomu , ze to bude stabilne .. garantujem ti , ze takuto zvukovku nikto robit nebude ..kexik píše:pytkin: s usb a fw nie je vsetko zaliate slnkom, usb je jednosmerne rozhranie, cize apriori pruser, fw ani usb neumoznuju bitsync rezim (co je si myslim hlavny dovod nestability) a sata 150 je skoro dva krat rychlejsie ako fw 800. myslim ze to stoji za nejaku namahu programatorov
BTW : videl som viac ludi , ktory nahravaju live koncerty .. vsetci pouzivali notebook .. ci uz protools alebo nuendo ..
remote desktop z OSX na Windows nerobi ziadne problemy .. Pouzivame to v praci na strizniach ..Ivo píše:Ten už tam víceméně mám (i když ještě nenainstalovaný software). Ale to vyžaduje ovládání - v horším případě LCD, myš klávesnice (velice nepohodlné), v lepším případě remote desktop přes notebook - sázka do loterie ... Musí to být ale něčím jištěné (druhým systémem). A notebook je mnohem pohodlnější ... Tak mě napadlo že remote desktop Apple notebook - PC asi bude problém trochu ...
Hele nechci bejt za kazisuka a marit vseobecnou euforii
, ale videl jsem dva rozdelany macbooky pro, asi tri roky stary, a teda nebyl to veselej pohled :] V zadnym pripade nechci nikoho odrazovat od koupe a uz vubec se dohadovat, jestli je lepsi kun nebo krava, ale prijde mi dobry na to upozornit, kdyz uz ta pixla stoji takovy penize a zdaleka si nemyslim, ze by to byla nejaka jednoznacna zalezitost (samozrejme pokud clovek nechce OSX, pak neni co resit). Jak jsem psal, novy modely na tom mozna budou lip, ale osobne si pockam az nejakej uvidim.