safari pada... camino ma zasa problemy so zobrazovanim nekorektne spravenych stranok. firefox tiez nezobrazuje 100% spravne ale da sa s tym zit, opera je otrasne pomala
kexik píše:safari pada... camino ma zasa problemy so zobrazovanim nekorektne spravenych stranok. firefox tiez nezobrazuje 100% spravne ale da sa s tym zit, opera je otrasne pomala
taky mi safari nespadlo i kdyz ho pouzivam jen malo... frefox ma preci jen trosku vice moznosti... flashgot atd... a firefox taky vubec nepada a zobrazuje naprosto perfektne, krom nejakych stranek z minuleho stoleti
jeste je super Parallers pro ty co chtej i windows... to pouzivam hodne casto
Tak zítra si jedu do Prahy pro Powerbooka (sorry Macbooka pro). V jednom obchodě mají takové výprodejové ceny na stávající modely (ne ty nejnovější, které ještě nejsou), že tomu nejde odolat - vezmu toho silnějšího 2,5GHz s 250 GB diskem ... Uvažoval jsem i o tom úplně novém, ale tam se mi moc nelíbí ten design (zebra), je jeden FW 800 port a hlavně lesklý displej, ten strašně nemám rád ...
Měl bych jednu urgentní otázku: jaký RYCHLÝ a přehledný ftp klient pro Mac OSX ? Zkusil jsem Cyberduck a běží to o polovinu pomaleji než na pc flashxp a je to strašně neobratné ? Díky
Zatím jsem z toho dost na větvi: nainstaloval jsem prý nejlepší ftp program pro OSX (Transmit) a uploaduje to 60 kb/s !! (a normální rychlost mám 950 kb/s).Cyberduck šel maximum 450 kb/s. Spustil jsem to na windows - 950 kB/s .... Mají macy nějaké zaražené větry v tomto ? To by byla docela katastrofa pro mě ...zatím nadšením nepřekypuju
a to jses pripojen prez drat nebo prez wifi....? jako je divny ze by to delal program , to bude spis neco s kompatibilitou pripojeni...
ja sem nedavno obdrzel ZYXEL modem od O2 , kterej prez wifi vubec nejede na macu, tak sem pouzil D-LINK...
Připojení eternet/LAN ... ale ted jsem se dozvěděl že překopli kabel a že ho svařují... takže to byla jen náhoda že na windows to jelo 900 kb/s a na macu 60 kb/s ... ted už i na windows ... ale je fakt že když to ještě jelo normálně, cyberduck uploadoval o polovinu pomaleji (jako třeba total commander vs flashxp).Uvidíme až se to ustálí. Ale prý ani žádný ftp client není třeba ? Stačí finder Go Connect to server ?
jo jo... Finder umi jen prez FTP cist... zajimvy ze prez SMB umi i zapisovat....
jinak ja pouzivam na FTP Cyberduck a jsem spokojenej... vali to maximalni rychlosti co muze... v domaci siti