CBS7 & NU6
Re: CBS7 & NU6
Cubase 7 se elektronicky prodávat nebude, ani upgrade ani plné verze. Nevím, kde bere "pavlii" tyto zasvěcené informace. S demo verzí nevím, ale většinou byla dostupná až později po uvedení nové veze na trh. Co se týče dostupnosti, zatím máme ze Steinbergu info, že 5.12. by měly být krabice fyzicky u nás. Takže objednávejte, ať víme, kolik toho máme vzít na sklad 

Grace Period update, kluku
Leda by ve Steinbergu mínili termínem "download link" něco jiného, než co to znamená 
P.

P.
OK - asi jsem to neměl zase až tak zobecňovat; nějak jsem zapomněl, že WL7 jsem měl také v rámci GP Update, takže toto (=elektronicky) nemusí platit pro běžný (=placený) update vždy.
P.
P.
-
- Profesionál
aha, to jsem netusil, ze demo neni hned.Milan píše:Cubase 7 se elektronicky prodávat nebude, ani upgrade ani plné verze. Nevím, kde bere "pavlii" tyto zasvěcené informace. S demo verzí nevím, ale většinou byla dostupná až později po uvedení nové veze na trh. Co se týče dostupnosti, zatím máme ze Steinbergu info, že 5.12. by měly být krabice fyzicky u nás. Takže objednávejte, ať víme, kolik toho máme vzít na sklad
No ja mam pocit ze u petky(?) vyslo demo dokonce az po nekolika mesicich...
Taky jsem to tak odhadl.Fractal píše:... tohle bude imho na úrovni SSL Nucleus (cenově)
(BTW: tu CMC serii zlevnili takže už se o tom dá alespoň uvažovat...)
-
- Profesionál
hm, zajimavy, ja nevim, jestli bych investoval penize naslepo. tuhle politiku teda moc nemusim.Kermitak píše:No ja mam pocit ze u petky(?) vyslo demo dokonce az po nekolika mesicich...
Ono je možné už upgrade/update někde objednat???Milan píše:Cubase 7 se elektronicky prodávat nebude, ani upgrade ani plné verze. Nevím, kde bere "pavlii" tyto zasvěcené informace. S demo verzí nevím, ale většinou byla dostupná až později po uvedení nové veze na trh. Co se týče dostupnosti, zatím máme ze Steinbergu info, že 5.12. by měly být krabice fyzicky u nás. Takže objednávejte, ať víme, kolik toho máme vzít na sklad
Prekvapive v Disku 

Ja taky ne. A vubec me Steinberg stve, se svyma (skoro zadnyma) bugfixama treba apod. Ale co nadelas no...Brooklyn / juanita juarez píše:hm, zajimavy, ja nevim, jestli bych investoval penize naslepo. tuhle politiku teda moc nemusim.Kermitak píše:No ja mam pocit ze u petky(?) vyslo demo dokonce az po nekolika mesicich...
No já trochu zapomněl, že vlastně do 5.12. je zákaz prodeje, takže na stránky to asi pustíme až 5.12. Ale před-rezervaci můžete třeba u mě na mailu 

-
- Profesionál
nic, dokonaly daw neexistuje... nemam srovnani, ale steinberg opravdu neni priklad vstricnosti (clovek slusne popise bugy, moderatori mu zeditujou prispevek [odmazou slovo bug] a dostane vystrahu za nedodrzeni spravnyho formatu popisu bugu). maji stesti v disku, kterej se chova k zakaznikum mnohem lip.Kermitak píše:Ja taky ne. A vubec me Steinberg stve, se svyma (skoro zadnyma) bugfixama treba apod. Ale co nadelas no...Brooklyn / juanita juarez píše:hm, zajimavy, ja nevim, jestli bych investoval penize naslepo. tuhle politiku teda moc nemusim.Kermitak píše:No ja mam pocit ze u petky(?) vyslo demo dokonce az po nekolika mesicich...
-
- Profesionál