I ked cele to to je trochu o netopieroch .. Tak zasadny a pocutelny rozdiel v tom az tak nebude podla mna ..
Mozno inak pride doba 32bit prevodnikov a sumboxy pojdu do hajzlu

o sumboxy ani tak nejde, tie nie su az take drahe, v porovnani s prevodnikmi, ktore na podobnu magiu treba. ked zapojis 8 kanalovy sumbox do delty 1010, budes pocut hovno, a nie rozdiel, to sa stavim o dva platy... to chce urcite hajend komponentyhubert píše:Nuz ale v tom pripade cloveka velmi nevytrhnu ani tie sumboxy ktore su 8 alebo 16 kanalove.... tak ci tak je treba urobit grupy alebo ciastocne mixdowny a az potom to hnat von....co bude ma zase za nasledok chybu....alebo to robit postupne.....zosumovat grupu po grupe.....ale to uz mi pripada ako celkom slusna onania...hmm :(
no, ak by si mal teoreticky fadery na vsetkych sabliach na "0dB" tak by mala byt tvoja uvaha spravna... ale to je z praktickeho hladiska nanicPytkin píše:kexik : dalsia vec ma napada .. co by sa stalo keby som mal 200 stop .. v kazdej by len chvilku nieco hralo .. v realnom case by zo ziadnej stopy nikdy nehralo nic naraz .. Aj tak by nastaval problem v zaokruhlovani ? vo finale by sme sa stale hybali v 24bitoch .. co myslis ?
i ked hlavne to zavisi od algoritmov ako sa s tymto vysporiadaju ..