Cubase 5
No ty veci co tam pridali my pridou dobry, pokud budou (zvlast to doladovani) na urovni tech ostatnich softu. A taky treba kdyz bude ten melodyne - style doladovac dobre implementovanej, tak to bude velka uspora casu a taky hodne kreativni vec. Mozna uz jen kvuli tomu bych na tu 5ku presel.
No ale koukam, ze to nebude nedestruktivne pristupny v projekt okne... to je pitomy. To chtelo mit ciste jako vrstvu pres audio --- jakoby se v audiu preplo do midi
.
Integrovana battery mi pride fajn, protoze tu od NI jsem nikdy nevyuzival natoli, abych ji koupil... ale pritom mi neco takovyho cas od casu schazi.
Kvuli konvoluci bych si to nekoupil, ale neuskodi...
no uvidime
No ale koukam, ze to nebude nedestruktivne pristupny v projekt okne... to je pitomy. To chtelo mit ciste jako vrstvu pres audio --- jakoby se v audiu preplo do midi

Integrovana battery mi pride fajn, protoze tu od NI jsem nikdy nevyuzival natoli, abych ji koupil... ale pritom mi neco takovyho cas od casu schazi.
Kvuli konvoluci bych si to nekoupil, ale neuskodi...
no uvidime
- ECSON WALDES
- Profesionál
matucha : rozne detaily .. trebars posledny N4 update dosral to , ze ked selektujes wav .. rozstrihnes .. zmazes prvu cast .. tak sa ti vyselektuje ta druha .. kliknes na niektory bod (chces trebas spravit fade , alebo posunut zaciatok a koniec) a ono to nereaguje .. musis napred kliknut na tu druhu cast az potom chytat za krajne body ..
a podobne drobne detaily , ktore trebars pred tym chodili a teraz nejdu .. toho najdes kopy ..
a podobne drobne detaily , ktore trebars pred tym chodili a teraz nejdu .. toho najdes kopy ..