Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Cubase 5

Příspěvek od matucha » 14 led 2009 20:09

Prvni rozmazane screenshoty.

Obrázek

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 led 2009 20:21

parada.. uz se na to tesim... nevite jestli bude v prodeji hned po NAMM 09?

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 14 led 2009 21:05

teda... už jsem si říkal. Tak jsem zvědavej, co tam bude za posun. Jinak čtyřka oproti trojce mě mile potěšila...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 14 led 2009 21:10

Ja doufam, ze tam pujde exportovat stopy :D

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 14 led 2009 21:42

To by byla parada, ze by uz sakra konecne export vice stop najednou?
A ne furt do zblbnuti klikat a cekat a klikat a cekat.
Nevi nekdo, kdy ma byt C5 venku?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 led 2009 21:49

este tam bol jeden na tej linke

Obrázek

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 14 led 2009 22:09

me se to nelibi, aby to nedopadlo jako samohrajka

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Příspěvek od Wohma » 14 led 2009 22:18

Ja hlavne doufam, ze zlevni C4, i kdyz asi marne :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2009 22:47

musim povedat ze nevidim v C5 nic nove zaujimave .. vsetko co uz bolo od tretich stran .. ako batery , melodyne , atd .. jasne je to fajn ze to bude dnu .. ale mozno skorej keby vychytali veci , co nefunguju .. i ked mozno to tak bude . uvidime ..

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 14 led 2009 23:34

No ty veci co tam pridali my pridou dobry, pokud budou (zvlast to doladovani) na urovni tech ostatnich softu. A taky treba kdyz bude ten melodyne - style doladovac dobre implementovanej, tak to bude velka uspora casu a taky hodne kreativni vec. Mozna uz jen kvuli tomu bych na tu 5ku presel.
No ale koukam, ze to nebude nedestruktivne pristupny v projekt okne... to je pitomy. To chtelo mit ciste jako vrstvu pres audio --- jakoby se v audiu preplo do midi ;-).

Integrovana battery mi pride fajn, protoze tu od NI jsem nikdy nevyuzival natoli, abych ji koupil... ale pritom mi neco takovyho cas od casu schazi.

Kvuli konvoluci bych si to nekoupil, ale neuskodi...


no uvidime

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 15 led 2009 00:49

Pytkin píše:musim povedat ze nevidim v C5 nic nove zaujimave ..
me bude u C5 stacit kdyz "v tichosti" opravej stary chyby C4 :c) .....jen doufam ze C5 nebude mit novy, uplne jiny : )))

Tesim se, C5 vypada fajn, revoluce se sice nekona, ale i tak par fajn veci ktery rad pouziju .

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2009 01:05

EW : prave toto ma sere .. ze bugy oni neriesia , len pridavaju nove .. tiez by som sa tesil NUENDU 5 , keby nespravili nic nove .. len opravili vsetky chyby .. ze by vsetko fungovalo ako ma ..

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 15 led 2009 01:31

co za chyby vam vadej?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2009 01:42

matucha : rozne detaily .. trebars posledny N4 update dosral to , ze ked selektujes wav .. rozstrihnes .. zmazes prvu cast .. tak sa ti vyselektuje ta druha .. kliknes na niektory bod (chces trebas spravit fade , alebo posunut zaciatok a koniec) a ono to nereaguje .. musis napred kliknut na tu druhu cast az potom chytat za krajne body ..

a podobne drobne detaily , ktore trebars pred tym chodili a teraz nejdu .. toho najdes kopy ..

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 15 led 2009 10:25

me vadi dost nefunkcni freeze. Kdyz unfreezuju stopu, tak asi tak v 30% spadne cubase, v 30% se nenahodi vsechny pluginy a v30% to projde. Druha vec je, ze freezovany stopy jsou spolecny pro vsechny sejvy projektu, takze novym freezem si premazes freeze v nejaky starsi verzi projektu.

Odpovědět