Cubase 5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 13:53

Re: Cubase 5

Příspěvek od boro » 23 led 2011 00:03

Prosim poradte;
Neviem prist na to, ako spojazdnit midi efekty, ktore nie su sucastou c5. Prekopirovanie do vst adresara, alebo do adresara s c5 midi efektami nezabera.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5

Příspěvek od Pytkin » 23 led 2011 00:24

ked nie su sucastou , tak to tam asi nefunguje , ne ? ci ako ?

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 13:53

Re: Cubase 5

Příspěvek od boro » 23 led 2011 01:41

no ale potom preco by ich tvorili? do inych daw? to som sa pytal na vst, nie mfx.
napr. tu http://www.midiplugins.com/default.aspx som sa vo f.a.q o tom nedocital

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Cubase 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2011 18:33

boro píše:no ale potom preco by ich tvorili? do inych daw? to som sa pytal na vst, nie mfx.
napr. tu http://www.midiplugins.com/default.aspx som sa vo f.a.q o tom nedocital
nevim jak tyhle konkretne, ale setkal jsem se s nejakyma, co sly jen v cakewalku/sonaru.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Cubase 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 led 2011 18:46

Brooklyn / juanita juarez píše:
boro píše:no ale potom preco by ich tvorili? do inych daw? to som sa pytal na vst, nie mfx.
napr. tu http://www.midiplugins.com/default.aspx som sa vo f.a.q o tom nedocital
nevim jak tyhle konkretne, ale setkal jsem se s nejakyma, co sly jen v cakewalku/sonaru.
jinak se koukni sem: http://www.midiplugins.com/faq.aspx

bud jsou pro cakewalk, nebo pokud jde o vst, predpokladam, ze ho nahrajes jako VSTi instrument, vytvoris MIDI part, jako output nastavis danej VSTi, vytvoris dalsi MIDI part, kde jako vstup nastavis vystup z danyho VSTi -- a jako vystup MIDI partu uz jakejkoliv jinej generator zvuku...

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 13:53

Re: Cubase 5

Příspěvek od boro » 23 led 2011 21:59

nahrajes jako VSTi instrument, vytvoris MIDI part, jako output nastavis danej VSTi, vytvoris dalsi MIDI part, kde jako vstup nastavis vystup z danyho VSTi -- a jako vystup MIDI partu uz jakejkoliv jinej generator zvuku...
:D , skusim, dakujem

Odpovědět