Otazky na cubase

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
humbuk

Re: otazky na cubase

Příspěvek od humbuk »

Dva projekty najednou snad ani aktivovat nejdou ... ale pokud chces kopirovat z jednoho projektu do druheho, otevri oba projekty, aktivuj ten do ktereho chces kopirovat a pak jednoduse metodou drag and drop (chyt a pust) pretahnes co potrebujes.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

humbuk píše:Dva projekty najednou snad ani aktivovat nejdou ... ale pokud chces kopirovat z jednoho projektu do druheho, otevri oba projekty, aktivuj ten do ktereho chces kopirovat a pak jednoduse metodou drag and drop (chyt a pust) pretahnes co potrebujes.

to jsem zkousel slo mi to pretohnout jen MIDI clipy, audio clipy jsem nezkousel... by jsem potreboval celej instrument track se vsim sudy...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ekeaze: ehm.. takovej chytrej kluk a tohle? :-)
pretahni si mid, otevri si stejny vsti nacti preset z predchoziho projektu u sendu a insertu bohuzel totez.. instantni reseni myslim neni ;)
na tohle by byl supr vsti, kterej by byl neco jako combinator v reasonu ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

biscuit píše:ekeaze: ehm.. takovej chytrej kluk a tohle? :-)
pretahni si mid, otevri si stejny vsti nacti preset z predchoziho projektu u sendu a insertu bohuzel totez.. instantni reseni myslim neni ;)
Uz sem na to prisel staci dat export selcted tracks ... to ulozis do souboru , pak v jinym projektu staci dat import , kde si zvolis jaky chces importovat tracky a je to se vsim i s automatizaci :D
jiak kdyz se pretahne midi klip na volny misto , tak to vytvori i track se stejnym VSTi ale neni tam nastaveni chanelu i automatizace chybi...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

ekeaze píše:
biscuit píše:ekeaze: ehm.. takovej chytrej kluk a tohle? :-)
Uz sem na to prisel staci dat export selcted tracks ... to ulozis do souboru , pak v jinym projektu staci dat import , kde si zvolis jaky chces importovat tracky a je to se vsim i s automatizaci :D
jiak kdyz se pretahne midi klip na volny misto , tak to vytvori i track se stejnym VSTi ale neni tam nastaveni chanelu i automatizace chybi...
dik za namahu, bude se hodit :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ekeaze: sakra ja te podcenil, ty nejsi jen chytrej, ty jsi jeste zvidavej a sikovnej :-D
hezky! ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

biscuit píše:ekeaze: sakra ja te podcenil, ty nejsi jen chytrej, ty jsi jeste zvidavej a sikovnej :-D
hezky! ;)
:D :D

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Ahoj chlapi, funguje vám chase events v Cubase? Mně to strašně blbne. Prakticky to nefunguje. Mám tam MW vyjetý na max (127) a při spuštění play je na nule. Nemám zaškrtlý reset on stop a chase controllers jsem zkoušel oba typy co tam jsou.
Máte někdo podobnou zkušenost?

Krtko

Příspěvek od Krtko »

mam otazku, ako prinutim midi stopu aby sa riadila podla tempo tracku? (nuendo4)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to by sa snad mala riadit automaticky .. mozno si len tempo track neaktivoval .. vidis zmeny tempa v policku tempo ?

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Tiež môže byt nesprávne zvolena timebase na midi tracku, pokial boli tempozmeny vykonané po nahrati midi,musí byt v pozícii Musical,nie linear.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

rastika

Příspěvek od rastika »

Zdar .mozno trochu lame otazka ale neviem ako to spravit.
potrebujem aby vstupny signal my hral okamzite cez output von zo zvukovky. na kanali mam zapnuty record+monitor a vstupny signal my ukazuje
ale na stereo hlavnom vystupe uz signal nie je.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

chces to bez latencie ? potrebujes zvukovku co podporuje direct monitoring .. a musis si ho vo VST nastaveni zapnut ..

rastika

Příspěvek od rastika »

V device setupe je odfajknute, karta je RME HDSP MADI, v total mixe je tiez fajka na direct monitoringu co este skontrolovat?

rastika

Příspěvek od rastika »

tak uz my to ide. bolo to v total mixe. ale stale uplne nechapem to routovanie.musim si to prestudovat :roll:

Odpovědět