P.
U Waldorf Attack je to tak, že pokud ho spustíš přímo, jako instrument stopu, tak máš k dispozici jen jeden stereo-out. Pokud ho ale otevřeš ve VSTi slotu a přiřadíš k němu MIDI stopu, co ho bude řídit, je možný v tom VSTi panelu aktivovat až 6 stereo-výstupů..Krtko píše:Ako docielim to, aby midi stopu zavesenu na bicích VSTi som dostal do jednotlivych Audio stop pre kazdy nastroj, aby bolo mozne miesat tie bicie a zaroven editovat v hlavnej midi stope? Jedinu podobnu vec sa mi podarilo dosiahnut midi>dissolve part, ale to mi rozlozi midi na dalsie midi stopy takze to je nieco celkom ine.. Predtym som pouzival ine bicie VSTi a tam to islo spravit jedinym tlacidlom, teraz na to nedokazem prist.
Kiezby to tak slo.. je tu zopar problemov: v mixery neviem ovladat hlasitost na tychto ezdrummer output stopach, dalsou nepochopitelnou vecou pre mna je, ze preco ked dam pridat group channel tak tam nieje ziadne "ok" a okrem X s tym neviem co robit.. neviem ci som chybny ja alebo tento cubase, ale zda sa mi ze s tym programom nieje nieco v poriadkuVlad píše:nevim jestli mas EZDrummer, ale pro predstavu jak to funguje