Otazky na cubase

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: otazky na cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

funguje (mi) to bez problemu..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

on si ich ale musi zase nanovo nacitavat , ked mu ich tam zase vlozis .. bal by som sa toho , ze sa to dojebe ..

Profesionál

kdyz si predtim nekam zkopirujes .XML-ko "vstplugins", a potom ho zase vratis na puvodni misto, tak se vyhnes znovunacitani (coz je jinak pekna pruda a trva to fakt dlouho, kdyz ma clovek hodne pluginu.)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No jedine tak :)

komasix

Příspěvek od komasix »

prosím potřebuji otevřít projekt dělaný (uložený) na jiném cubase (5)
Ten můj ovšem nenajde některé pluginy i když je mám. Konkrétně jsou to dokopírované pluginy magneto a multiband compressor z sx3.
Normálně je na stopu znovu vložit můžu, ale potřeboval bych aby se otevřely při startupu s původním nastavením.
Jde nějak Cubase říct kde má hledat missing plugins?
Jedná se o cubase 5.
díky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ved v pluginoch si mozes nastavit kolko chces ciest na pluginy .. ak tam uz budu , tak pri loadovani sa otvoria ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak ja nevim panove, mam stale vetsi chut opustit cubase.
Mam originalku s nejnovejsim patchem Cubase 6 full, nainstalovane pouze originalni Virus TI, Powercore, UAD2 a cubase mi pada na MACu i na PC.. na PC to pada kvuli visual c++ chybe, na MACu to spadne napise neocekavana chyba.., mam jine disky na system, mam jine pameti.. a nic.. takze jedine je tenhle soft zabuggovany. Asi nic noveho, ale uz mi to zacina vadit :D tak asi zkusim Logic nebo Ableton.. Nevim jake mate zkusenosti vy, ale me snad nejlip fungovala H20 verze :D oproti vsem originalkam co sem kdy mel.
Psal sem na support Access Music, jestli nevi proc jejich virus control schazuje cubase, ale zadnou predeslou zkusenost s tim nemaji. Na Applu mi pada cubase diky halion sonic se a obcas s virusem.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

s Cubase nemam velke skusenosti .. Nuendo na PC mi nikdy nerobilo problem .. powercore aj uad2 v pohode ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ja to fakt nechapu no.. Musi tomu neco vadit. Jedine zkusit nejakou uplne totalne jinou konfiguraci PC.

dendy

Příspěvek od dendy »

maly offtopic - v dnesnej dobe je uz imho cubase mierne precenovany DAW, mysli ze existuju ine ktore mu stabilitou aj funkciami v pohode natrhnu prdel ... nebudem menovat, kazdy si musi ten svoj najs sam :-) ak chces is do maca, bol by hriech nevyskusat logic :-)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Jasne no.. logic je i ted za dost smesnou cenu na appstore.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak ono je to o tom , ze ked si na nieco zvyknuty , tak sa ti nechce riesit nieco ine .. ale zase tiez , keby som prechadzal z PC na MAC , tak by som logic minimalne vyskusal ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2Pytkin: Prave.. ten zvyk a clovek potrebuje pracovat a ne cekat pul roku nez si na to zvykne, navic kdyz to mas legalne vse koupene tak od toho ocekavas, ze to bude fungovat :c)

dendy

Příspěvek od dendy »

ja si na logic zvykam strasne rychlo :-) zatial som s nim stravil dokopy asi 4 hodiny ale uz 80% taskov ktore riesim ked tvorim mam zmaknutych, na youtube je mrte tutorialov ... obavam sa ze nanostudio bude nejaky cas odpocivat :-)

Profesionál

Pytkin píše:s Cubase nemam velke skusenosti .. Nuendo na PC mi nikdy nerobilo problem .. powercore aj uad2 v pohode ..
s nuendem mam v souvislosti s padanim stejnout zkusenost, oboji umi padat jak hrusky, po tydnech patrani po pricinach sem pojal ne zcela jisty podezreni, ze problemy se tykaji alokace ram v 32bitovejch systemech, resp. ze v momente, kdy si program zacina brat kolem 1GB pameti, zacina chodit s pridanim dalsich pluginu do kytek (nevyhodu maji pluginy se slozitejsim gui nebo obecne ty, co si zabiraji hodne RAM; ale taky je par pluginu, ktery proste nikdy nespadnou, jiny casteji, na legalnosti nezavisle. mozna je nacase nekompromisne vyhodit ty nespolehlivy). (ale obcas spadne i malickej projekt hned po nacteni.) teoreticky by tohle mel resit 64bit OS a 64bitovej DAW a pluginy... zkousel jsi? trochu nechapu, ze identicky pluginy v identickym poctu nedelaji jinymu daw problemy, a vynalezci VST to kiksne... kazdopadne tabulkove by dobra a v leccems ohebnejsi alternativa cubenda byl reaper, jinak bych urcite zkousel ableton, minimalne pro napadotvorbu bude jedinecnej...

Odpovědět